Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak dedili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    www.trabzonsporbilgi.tr.gg
    geleceğin trabzonspor sitesi.
    tanıtalım.
    çok güzel bir site yapıldı.özellikle trabzonsporun geçmişi hakkında çok geniş bilgi varçklubün sitesinde bulamıyacağınınz teknik ekibinden malzemecisine futbolcusuna kadar çok geniş bilgi kaynağı.ben çok beğeniyorum.
    Amatör bir çalışma. Maalesef profesyonellikten uzak. Aynı renklerde başka bir takımın web sitesi için : http://www.fcbarcelona.com/web/english/
    Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• Teknik olarak kesinlikle daha sağlam sunuculara geçilmeli. Ayrıca ilgilenen kişilerin daha ciddiyetli çalışmaları iyi olur düşüncesindeyim. Yukarıda başka bir arkadaşın da vurguladığı basit imla hataları dahi karşımıza çıkıyor. Tasarımda da biraz daha görselliğe yönelmeleri iyi olur
      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bugünkü rakibimiz Werder Bremen
        Takımımız Almanya kampındaki üçüncü hazırlık maçında bugün (cumartesi) Budesliga ekiplerinden Werder Bremen ile karşılaşacak. Bremen'de oynanacak olan karşılaşma TSİ 19.00'da başlayacak.
        Cenazesi yarın (pazar) ikindi namazına müteakip İstanbul Fatih Camii'nden kaldırılacaktır.
        02.08.2008 11:17:00

Pes!

Bremen'in cenazesini kaldırıyoz demek ki yarın

Yorum

• Bu resmi site vede ürün satışının yapıldıgı site yönetiçilerinin acilen bu kulüpten kovulması gerekiyor...

Yani bu kadarmı iş bilmezlik, aymazlık, amatörlük olur...

Peski ne pes...
          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Formalar çıkalı 2 hafta oldu. Beceripte bir internetten satışa başlayamadılar. Ne kadar da zormuş bu işler ya!! Neredeyse herkes yeni formalarını almış, bizimkiler hala geçen senede kalmış.

Trabzonspor.com.tr yi her açtığımda o geçen senenin formalarını gördükce sinir krizleri geçiriyorum. Ayıptır ya!! Tıpkı kombinede olduğu gibi bundada işi yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.

Kulübün alışveriş sitesine hala daha bu senenin formalarını ekleyemeyenlerin bu kulüpte hiçbir işi yok!!!
            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak nemecek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Amatör bir çalışma. Maalesef profesyonellikten uzak. Aynı renklerde başka bir takımın web sitesi için : http://www.fcbarcelona.com/web/english/
              ilk mesajında eleştrimi yapıyorsun bu sitenin senden çekeceği var.arkadaşlar siz buna bakmayın bu site güzel
              benim çok hoşuma gitti
              özellikle tarih ve futbolcular hakkında baya bir bilgi var sadece flash animasyon olarak eksiği var diye düşünüyorum...
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bugünkü rakibimiz Werder Bremen
                Takımımız Almanya kampındaki üçüncü hazırlık maçında bugün (cumartesi) Budesliga ekiplerinden Werder Bremen ile karşılaşacak. Bremen'de oynanacak olan karşılaşma TSİ 19.00'da başlayacak.
                Cenazesi yarın (pazar) ikindi namazına müteakip İstanbul Fatih Camii'nden kaldırılacaktır.
                02.08.2008 11:17:00

Pes!

İlhan biz bugün bunu görememişiz.. Bu harbiden trajikomik olay yahu.. İnsan gülse mi ağlasa mı bilemiyor..
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• arkadaslar sanırım site değişmeyecek cünkü yavas yavas bi yerlerini değiştiriyorlar sayfanın genelinde bişi yok değişen
                  Saygılarımla,
                  Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak dedili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ilk mesajında eleştrimi yapıyorsun bu sitenin senden çekeceği var.arkadaşlar siz buna bakmayın bu site güzel
                    benim çok hoşuma gitti
                    özellikle tarih ve futbolcular hakkında baya bir bilgi var sadece flash animasyon olarak eksiği var diye düşünüyorum...
                    Linkini üzerinde konuşalım diye verdiğini düşünmüştüm. Eğer beğenmeyen görüş bildirmesin diyorsan senin istediğin gibi olsun. Tartışmak değil amacım. Sadece görüşümü dile getirmiştim.
                    Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• sitedeki tebrikler arasında ankara üniversitesi yeni rektörü olarak prof. dr. erkan ibiş'in adı geçmiş fakat atanan yeni rektör bildiğim kadarıyla prof. dr. cemal taluğ. düzeltilmesi lazım.
                      TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• sitedeki tebrikler arasında ankara üniversitesi yeni rektörü olarak prof. dr. erkan ibiş'in adı geçmiş fakat atanan yeni rektör bildiğim kadarıyla prof. dr. cemal taluğ. düzeltilmesi lazım.

evet ya hala aynı şekilde duruyor

Yorum

• Arkadaşlar Trabzonspor.Com.Tr şuan satış yapmıyor mu Sipariş almıyor mu yani

Yorum

• yakışıyormu Trabzonsporumuza böyle bir site formaların ilk orda satışa çıkması gerekiyor...
                            ofsayta bak çay demle http://youtu.be/PNSKrhF0Dng
                            verilmeyen penaltımız http://youtu.be/nfNm6r9SxuU
                            Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk

Yorum

• Şuan eski formaları, diğer ürünleri felan bile site üzerinden alamıyorum

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şuan eski formaları, diğer ürünleri felan bile site üzerinden alamıyorum
                                Satış yok şuan...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim