Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu fotoğraflar bugünkü resmi sitemizden. Nasıl ve ne ile çekilmişler anlamış değilim. Böyle özensizlik mi olur?... (en kötü cep telefonu bile bu kadar kötü çekemez) ya da boyutunu küçültürken mi bir şeyler oluyor anlamış değilim.

Yorum

• Halit emin ol senin ne demek istediğini dahi anlamıyorlardır.
      "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Derginin Ocak sayisi cikmis. Reklami da yapilmis. Ama sag tarafta hala eski derginin kapagi (gerci kapakta denmez ya neyse) duruyor. Bir siteyi (sitede denmez ya neyse) güncellemek bu kadar zor olmamali.
        evet aynen katıllıyorum sana bu kadar acizlik olmaz
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          evet aynen katıllıyorum sana bu kadar acizlik olmaz
          Arkadaşlar isterseniz Browser ayarlarınızdan Cache'yi bi temizleyin ne dersiniz ?

Yorum

• ya walla bu kadar zormu şu siteyi güncellemek... html ile bile daha güzel bi şey cıkartılır ortaya
            Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu fotoğraflar bugünkü resmi sitemizden. Nasıl ve ne ile çekilmişler anlamış değilim. Böyle özensizlik mi olur?... (en kötü cep telefonu bile bu kadar kötü çekemez) ya da boyutunu küçültürken mi bir şeyler oluyor anlamış değilim.
              şu resimler cep telefonuyla çekilmiş büyük ihtimalle

Yorum

• Resmi site ile aynı ciddiyetsizlik www.trabzonspor.com.tr de de var. Emin olun birazcık ASP bilen daha iyisini bile yapar.

Geleyim asıl söylemek istediğim konuya. Alttaki siparişe ve bugünün tarihine bakarsanız. Size ne garip gelmiş olabilir???

[img=http://img212.imageshack.us/img212/7069/cliplq0.jpg]

FxY

Yorum

• Şukadarını söyliyim web tasarım kursunda çalışmalar yaparken denemeler ben resmi sayfamızın aynısını yapmaya çalışıyordum.. Bu kadar kolay yapılabilecek olduğunu bilmezdim.. İçeriği çıkarın tasarım anlamında bence yapılamayacak bişey yok.. Diğer kulüplerin sitelerine bir göz atılmasını talep ediyorum?
                  Ayrıca en azından futbolcuların resimlerinin arkasına bi fon yapılsın.. Zaman yoksa ben yaparım?
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şukadarını söyliyim web tasarım kursunda çalışmalar yaparken denemeler ben resmi sayfamızın aynısını yapmaya çalışıyordum.. Bu kadar kolay yapılabilecek olduğunu bilmezdim.. İçeriği çıkarın tasarım anlamında bence yapılamayacak bişey yok.. Diğer kulüplerin sitelerine bir göz atılmasını talep ediyorum?
                    Ayrıca en azından futbolcuların resimlerinin arkasına bi fon yapılsın.. Zaman yoksa ben yaparım?
                    Evet. Inanilmaz basit bir site. Suanki tasarima gecildiginde baya tefferruatli güzel bir siteydi ama herhalde o günden beri tasarim adina hicbirsey yapilmadi. Siteye cag disi diyebiliriz. Normalden biraz büyük bir ekran kullanan ne demek istedigimi cok daha iyi anlar. Örnegin sag ve sol tarafta "Kulübümüz" yada "Altyapi" vb menüler var. Bu kelimeler üst köseleri yuvarlak bir dörtgen icindeler. Kaliteli ekran kullananlar aslinda o üstü yuvarlak seylerin pekte yuvarlak olmadigini rahatlikla görebilir. Hadi tasarimi degistirmiyorsunuz. Teknoloji oldugu yerde durmuyor. En azindan bu tip ayrintilar düzenlenebilir.

Ben html kursu aldim. Basit 7-8 saatlik bir kurstu. Fakat o 7-8 saatlik bilgiyle bile Resmi Sitemizin aynisini yaparim. Üstelik resmi sitemiz html de degil.
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• www.Trabzonspor.com.tr
                      Ts Club Online mağazasının güvenlik sertifikası yenilenmiş.
                      Kredi kartı ile alışverişlerinizi güvenle yapabilirsiniz.
                      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Sipariş vereli tam 13 gün oldu hala siparişler hazırlanıyormuş. Yazıklar olsunn...

Nasıl bir rezilliktir bu...
                        FxY

Yorum

• Sen yine iyisin onur. Geçen ayın 16'sıydı sanırım, siparişimi verdiydim. Dün siperişimi verdiğim ürünü üretmişler Yanlış anlama olmasın! Daha dün imal etmişler. O nasıl iş ya demeyin, benim de aklım ermedi
                          "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Kulüp fotoğrafçısı İsmail Başer idi. bazen İsmaili bile eleştirirdik. ama herşey daha iyi si içindi.
                            şimdiki fotoları görünce çocuğa haksızlık etmişiz diyorum eleştirmekle. İsmail askere gittiğinden dolayı yerine başkası bakıyor.
                            eline foto makinası almamış birisi bile daha güzel fotolar çekebilir. Burası Trabzonspor un resmi sitesi. bukadar mı özensiz olur fotolar. özellikle tesis günlüğü adı altında yayınlanan o idman fotoları yok mu. böyle bir şey olamaz . sanki benim nokia telefonumla çekim yapıyor sorumlu kişi. İsmail bir an önce işinin başına döner inşallah.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• inşallah çok şey istiyoruz sanki

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sen yine iyisin onur. Geçen ayın 16'sıydı sanırım, siparişimi verdiydim. Dün siperişimi verdiğim ürünü üretmişler Yanlış anlama olmasın! Daha dün imal etmişler. O nasıl iş ya demeyin, benim de aklım ermedi
                                O zaman benim formayla bereyi imal etmelerine daha var Bende haksızlık ediyorum adamlara. Tabii ki üretmeden nasıl yollasınlar
                                FxY

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim