Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mutuhan haklısın yeni başkanımız bu işe de el atar..

Mail gönderiyormusun bu konu hakkında kulübe?
    herkes göndersin arkadaşlar...

webmaster@trabzonspor.org.tr

Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
    • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• hemen başlıyoruzz hemde hemen kastıralım e mailleri
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Gönderilmiştir..
        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Sevgili Trabzonspor Yönetimi Resmi Site Hakkında Birkaç Öneri ve Şikayetim Olacak;
          1-)Resmi Sitenin Teması Çok Eski ve Kullanış Açısından Pek Elverişli Değil sağlam basit olmayan bir site teması ile değiştirilmesini istiyoruz
          2-)Sitedeki Eski Resimler Bulunuyor Bu Resimler Yeni Resimlerle Değiştilebilir Genel olarak taraftar fotoğrafları trabzondan fotoğraflar futbolcuların Trabzonspor bünyesi altındaki fotoğrafları konulabilir

Biz Size Akıl vermiyoruz sadece öneri sunuyoruz sakın yanlış anlamayın iyi çalışmalar....

Yorum

• Eminim yanlış anlamamşılardır

ççç
            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• seviyorum onları biliyorlar

Yorum

• İlk olarak ErayAkyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bravo sana sikayet var.com a bunu yazıp veriosan nasıl bir taraftarlıktı rbu anlayamadım bizde urunumuzu bekliyoruz gelmedi yognuluktan ama rengimizi sikayet etmiyoruz keza verdigim para heba bile olsa gocunmam cunku kendi klubume vermiş olurum!!!
                kardeş haklısın fakat bende ne yapıyım ürktüm. hiç cevap vermiyorla. hadi yoğunlar. Niye sitedeki telefon numarasını her aradığımda meşgul çalıyor.
                Yani nasıl iş anlamadım.
                Sipariş eden kardaşlara soruyorum HAVALE ile sipariş eden arkadaşlar şimdi sizlerin ve4receği cevapla rahatlayacağım.
                siz Havaleyi yaptıktan sonra karşı tarafa ulaştığına dair hiç bir bilgi aldınızmı. karşı taraf bize ulaştı sipraişini gönderiyorus felan filan. hiç bir şekilde bilgilendirme yapıldımı.? eğer evetse bana niye yapılmıyor.??

Yorum

• Arkadaslar Istanbulda da (merkezi bir yerde) TSCLUB açılsa ya?
                  ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• tsclub sitesinin önümüzdeki sezondan itibaren daha profesyonel bir altyapıya kavuşması lazım, bilenler bilir, şu an bu sektördeki en amatör veritabanı türü olan access'i kullanıyoruz

Yorum

• "Trabzonspor - Alman 3.lig takımı"

Resmi sitede, yapacak oldugumuz hazirlik maci icin "Alman 3.lig takımı" yazilmis. Bir Alman 3. lig takimi ile oynayacagimiz belli ama hangisi ile oynayacagimiz belli degilse, hangisi ile oynayacagimiz belli olduktan sonra o takimin ismi yazilir. Belli olmadan "Alman 3. lig takimi" yazilmasini dogru bulmuyorum. Ayrica "3.lig" degil, "3. lig" olmaliydi. Yani 3 ün yanindaki noktadan sonra bosluk birakilmaliydi. Bunlar önemli degil ama resmi sitede o kadar cok düzeltilmesi gereken sey var ki, artik en ufak bir sey bile göze batiyor. En basta da kadromuz olarak gösterilen resimlerde 2003 yilinin kadrolarinin gösterilmesi.

Resmi site ile ugrasan renkdasim, Allah askina su siteye söyle sagli sollu bir giris ya. Söyleye söyleye dilimizde tüy bitti.
                      Selamlar.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• 9 Haziran'dayız ama resmi sitede Mayıs Ayı dergisinin resmi duruyor. Haziran ayı dergisi çıkmadı sanırım henüz.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          9 Haziran'dayız ama resmi sitede Mayıs Ayı dergisinin resmi duruyor. Haziran ayı dergisi çıkmadı sanırım henüz.
                          evet çıkmadı daha bu ayki dergi haziran temmuz ya geç çıkar biraz

Yorum

• Resmi sitenin artık değişme zamanı geldi....

Yeni sezona yeni bir site ile gireriz ve girmeliyiz diye düşünüyorum..

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              "Trabzonspor - Alman 3.lig takımı"

Resmi sitede, yapacak oldugumuz hazirlik maci icin "Alman 3.lig takımı" yazilmis. Bir Alman 3. lig takimi ile oynayacagimiz belli ama hangisi ile oynayacagimiz belli degilse, hangisi ile oynayacagimiz belli olduktan sonra o takimin ismi yazilir. Belli olmadan "Alman 3. lig takimi" yazilmasini dogru bulmuyorum. Ayrica "3.lig" degil, "3. lig" olmaliydi. Yani 3 ün yanindaki noktadan sonra bosluk birakilmaliydi. Bunlar önemli degil ama resmi sitede o kadar cok düzeltilmesi gereken sey var ki, artik en ufak bir sey bile göze batiyor. En basta da kadromuz olarak gösterilen resimlerde 2003 yilinin kadrolarinin gösterilmesi.

Resmi site ile ugrasan renkdasim, Allah askina su siteye söyle sagli sollu bir giris ya. Söyleye söyleye dilimizde tüy bitti.
                              Selamlar.

efet herşey yenıLenıoo sıtede yenıLensın..!!
                              #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

• güzelliğe güzellik katalım

arkadaslar bu ts clublardakı ındırımı sanırım yeryuzunde bılmeyen kalmamıstır,gercekten cok ıyı tanıtım yaptılar.cogu ınsan forma sahıbı oldu,hem de cok ıyı fıyatlarla...gercı lıg sonuydu ve yenı formalar yapılacaktı.bırazda onun etkısı var,hatta cok etkısı varoyle ya da boyle lısanslı urun sonuc olarak...almayan kaldıyssa da bence mutlaka alsın...ben gecen gunlerde duz beyaz sıparıs verdım kendıme nedenını de soylıyım...trabzonsporu trabzonspor yapan bordo mavı cubuklardır...ama yakın gecmıste bılıosunuz acıkcası trabzonsporumuz yuzumuzu pek gulduremedı...bende bu sene beyaz bı sayfa acmalıyız mantıgıyla beyaz aldım...ınsaallah cubukluyu da alma gunu gelecek...bazı arkadaslar guvenebılırmıyız dıe sormus kesınlıkle korkmayın ben hem kendıme hem de 3 tane ıstanbula sıparıs verdım kredı kartıyla,bılgılerı verıosun ve sonra da sadece netden takıbını yapmak kalıo.kesınlıkle guvenılır...
                                57leee...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim