Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• banner ı koydular insan altına bi link koyar hemen tıklayınca satın alma sayfasına yönlendirilir

başka sitelere bakıyorumda sonra gelip bizim sitelere bakıyorum wallahi de billahi moralim bozuluıyo.....
    Saygılarımla,
    Adem Hotaman.

Yorum

• Anlayış farkı:

Bochum Resmi Sitesi
      Bizim Resmi Sitemiz
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yaw onu bunu bilmem burda üç büyüklerin t shritlerine bakiyoruz içimiz gidiyor kiskaniyoruz yapimi çok zor mu hayir biraz ugrasmak gerekiyor o kadar kulüümüzden sokakta okulda da rahatl1kla giyebilecegimiz tasarimalr istiyoruz... geçenlerde trabzondaydim ts cluba gittim bir bardak alayim dedim adam kalmadi dedi yaw var mi böylew bisey yaw senin elinde forma kadar olmasi gereken bisey bu yakismiyor bize yakismiyor...[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Belkide oraya hiç bardak gıtmemıştır kalmadı dıyo ya nasıl kalmaz stoğunu bılmezmısın azalınca ıstemek zormu bu kadar işide yapsınlar yani...
        [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
        [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          en ince ayrıntıya kadar saygılı bi haber bravo vala.

Yorum

• Adamlar rakiplerine önem veriyor. Bizim kendimize vermediğimiz kadar.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• resmi sitede yazmiyor ama ben yazim bari dedim

takimimiz bu aksam tr saati ile 22:15 te düsseldorftan trabzona direk ucuyor

Weit über 100 Flugziele mit einem intenationalen Airline-Mix erwarten Sie am Flughafen DUS, dem größten Airport von NRW. Günstig parken, DUS erleben, unbesorgt starten. Alle Informationen für Reisende, Interessierte, Abholer und Bringer.

takimi karsilamaya gidilse güzel olur, broos biraz daha sasirir

Yorum

• Herhalde Siteye bakan arkadasimizin cok isi var. Bir resim 2-3 satir yazip isini görüyor. Bana göre meslegini tam manada yerine getirmiyor.
                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Herhalde Siteye bakan arkadasimizin cok isi var. Bir resim 2-3 satir yazip isini görüyor. Bana göre meslegini tam manada yerine getirmiyor.
                  hic sorma sezgin. hazirlik maclarinin resimleri bile yok.
                  bochumun resmi sitesi bizim icin bile özenle calisip haber yapmis
                  birde bizim siteye bak. kendi takimizdan haber alamiyoruz

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Herhalde Siteye bakan arkadasimizin cok isi var. Bir resim 2-3 satir yazip isini görüyor. Bana göre meslegini tam manada yerine getirmiyor.
                    unutmadan bugün pazar heralde arkadasimiz izinli
                    diger günlerde yarim gün calistigi icin ancak o kadar yaziyorlardir resmi sitemizde

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hazırlık maçında bile oynayacağı rakip takımı tanıtmak gerçekten takdir edilmesi gereken bi durum bırakın rakibi ben kendi takımım hakkında güncel bilgi alamıyorum sitemizden günde 2-3 kez ziyaret ettiğim halde
                      Bordo Mavi...

Yorum

• Trabzonspor başkanı olsam bütün kulüp çalışanlarını kovup işi profesyonellerle en baştan ele alırdım. Bu rezalet başka türlü düzelecek gibi değil. Sanki herkes amatörlük yemini etmiş, her işimiz yanlış.

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor başkanı olsam bütün kulüp çalışanlarını kovup işi profesyonellerle en baştan ele alırdım. Bu rezalet başka türlü düzelecek gibi değil. Sanki herkes amatörlük yemini etmiş, her işimiz yanlış.

Cok dogru....
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Neden bu duruma kimse müdahale etmiyor ?
                            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Sadece imzam yeter!!!...
                              Saygılarımla,
                              Adem Hotaman.

Yorum

• Bu sene izin yok bayi siparis vereyim trabzonspor sitesinden cok güzel ürünler var ya cok begendimmm..Zaten siparis verdim zaman cikarmiyorum kolay kolay
                                hersey trabzonspor icin destek icin...
                                TRABZONSPOR----MY NUMMER ONE

61-SINAN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim