Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya geçen cuma 2 adet formam kargoya verildi denildi halen daha ulaşamadım..mail atıyorum cevap veren yok..telefon ettim bir iki kere açan olmadı((

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Güncelleyelim lütfen

Vip 2 Kapalı 3 Maraton 65 Kalearkası 213 Toplam : 283
      3 vip 4 kapalı 61 maraton 206 kale arkası haberde
      2 vip 3 kapalı 65 maraton 213 güncellenmiş
      -1 vip -1kapalı +4maraton +7 kale arkası
      -1vip=-2.500
      -1kapalı=-750 veya -1.000
      4maraton=1.200
      7kale arkasın=700
      700+1200-750-2500=-1350 veya 700+1200-1000-2500=-1600
      haberdekine göre daha kardaydık
      güncellenince zarar ettik

Yorum

• Dergi siparişi verdim geçen hafta perşembe hala gelmedi.Bu siteye bakan adamlar ne yapıyolar anlamıyorum.
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dergi siparişi verdim geçen hafta perşembe hala gelmedi.Bu siteye bakan adamlar ne yapıyolar anlamıyorum.
          ya ben de forma siparişi verdim formalar güya kargoya verildi.ama yurtiçi kargoyu arıyorum bize böyle bir kargo verilmedi diyorlar...daha iyi ve titiz çalışmaları lazım bence..

Yorum

• Aaa bu başlık genele gelmiş

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              siteyle ugrasanlarin renkdas oldugunu nereden cikardiniz ? belki degillerdir.. kim bilir?
              Aksi aklima gelmedi. Yani Trabzonspor resmi sitesi ile ugrasan birisinin Trabzonsporlu olacagini düsünüyorum.
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• trabzonspor`da calisanlarin hepsinin trabzonlu veya trabzonsporlu olduguna dair bir bilgi yok maalesef.
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• resmi sitemiz amatör gibi maalesef.....

Yorum

• siteyi açık tutalım heran yeni formalar sergilenebilir
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      trabzonspor`da calisanlarin hepsinin trabzonlu veya trabzonsporlu olduguna dair bir bilgi yok maalesef.
                      Ben de aksini iddia etmedim ama resmi sitemizde görev yapan birisinin Trabzonsporlu olacagi geliyor akla ilk basta ama olmayabilirde tabiki. Ne olursa olsun sonucta görevini yapmali.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• ya arkadaşlar sitemizden bi forma bide anahtarlar siparişi verdim günlerdir 6 gün oldu sipariş hazırlanıyor diyor yaww anlamadım gitti .. ne zaman verilir kargoya

Yorum

• kardeşler hala yok forma ortalarda sipariş hazırlanıyor diyor evde telefoda yokki arıyım

Yorum

• yaa

bi konu açsak diyorum resmi sitenin dizaynı ile alakalı çünkü forumumuz yakından takip ediliyor yetkililer tarafından yani ne biliyim düşünce bana ait ama bence resmi sitenin dizaynı daha profesyonel olmalı ne dersiniz arkadaşlar
                            giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• Sivasspor’un resmi internet sitesinde futbolcular, teknik ekip, kulüp haberleri ve Yiğidolar’a dair tüm güncel gelişmeleri keşfedin

ben sivas, ankaragüce ve galatasarayinkini cok begeniyorumm

siz ne düsünüyorsunuz??? bizede yeni bi site hak etmedik mi????

Yorum

• yok hocam bunlar gemimaketi sitesi gibi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim