Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transferler çok güzel hatta harika oldu bu sene şampiyonluğa oynarız . Amatör sporlara da yatırım yapsalar ve bu sporculara ödedikleri paranın,sadakasını verseler.Trabzonda her spor dalı ayakta kalır.Bizler boks sporuyla uğraşıyoruz .feneri beşiktaşı boksta,yatırımlar yapıyorlar bizim kulübümüz boks sporunu kapatıyor.Trabzonspor neden boks da onlara rakip olmasın. Sayın başkana duyurulur.saygılar.

OSMANLI BOKS SPOR KULÜBÜ
    TURGUT DEREKÖYLÜ
    Bir Türk Dünyaya Bedeldir.

Yorum

• Ramsey firması kulübümüzün yeni giyim sponsoru oldu. Buna göre söz konusu firmayla kulübümüz arasında 2 yıllık sözleşme imzalandı.
      Yapılan anlaşma gereğince Ramsey, A Takımımızın yazlık, mevsimlik, kışlık, PAF takımımızın da mevsimlik giyimlerine sponsor olacak. Ayrıca kulüp üyelerimize ülkedeki tüm Ramsey mağazalarında alışverişlerinde yüzde 20 indirim uygulanacak.
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fotoğrafların ortasına büyük bir şekilde Resmi site linkinin yazılmasına anlam veremiyorum.

Sanki Haber sitesi de diğerleriyle eklam yarışına girmiş gibi
        Bu da yeni çıktı, ne gerek vardı buna ki anlamadım.

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Resmi sitedeki siirtli çocuklar haberinde Gökhan Ünal ile fotoğraf çekilmişler.. Haber bak bee.. Haber girmeye bak.. rezalet..
          Ceyhun görünümlü bir Gökhan'ımız olsu sayelerinde..
          Uyarmak için arıyoruz.. Herkes birbirine bağlıyor.. En sonunda çıkan bir "insansı varlık" webmaster sizmisiniz soruma ne diyorsun ola? diyor.. İşte kulübümüzden persone manzaraları.. Sonrada yüzüme kapatılıyor..

Sadri başkan kulübe personel transferi de lazım şöyle en profesyonelinden.. !!!
          Arama mail çek hemen dikkate alıyorlar...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Fotoğrafların ortasına büyük bir şekilde Resmi site linkinin yazılmasına anlam veremiyorum.

Sanki Haber sitesi de diğerleriyle eklam yarışına girmiş gibi
            İlk olarak AyKaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu da yeni çıktı, ne gerek vardı buna ki anlamadım.
            Her şey spor61 sitesinin resmi sitemizin fotolarını kendi fotolarıymış gibi yayınlamasından başladı
            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Her şey spor61 sitesinin resmi sitemizin fotolarını kendi fotolarıymış gibi yayınlamasından başladı
              Spor61 kulübe çok yakın isimlerden oluşuyor. Sorun olmaz aralarında. "Kaynak belirt" dersin olur biter. Bir köşesine yaz, saydam yaz, bu ne? Kimin fotosu olduğu belli değil.

Ayrıca, resmi site taraftar siteleriyle, haber siteleriyle YARIŞMAZ. Koordineli çalışır. Hadi fotoğrafları "çaldılar" diyelim... "Kahrol Trabzonspor" mu yazıyorlar altına. Ne kadar çok yayılsa o kadar iyi.

Teğişuk...!

Yorum

• Arkadaşlar TS clup online satış mağazasından Arkadaşıma forma Hediye etmek için satın aldım havale ile. Dekontuda faksladım.Ayrıntılı adres vs yazan emailde attım fakat 3-4 gün oldu hala ses seda yok.. bi cvp verin diye 4-5kere email attım yine cvp yok. Telefonla arıyım diyorum hep meşgul çalıyor. Bune iştir anlamadım. Ben kandırıldımmı şimdi. Ne olacak şimdi... Artık hiç güvencim kalmadı.www.trabzonspor.com.tr iyisimi emin olmadıkça alışverişe kalkışmayın. hala cevap alamadım.
                şikayetvar.com a da şikayette bulundum. Ama hala ses seda yok? Ne yapıyım şimdi siz söyleyin...

Yorum

• İlk olarak parola61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar TS clup online satış mağazasından Arkadaşıma forma Hediye etmek için satın aldım havale ile. Dekontuda faksladım.Ayrıntılı adres vs yazan emailde attım fakat 3-4 gün oldu hala ses seda yok.. bi cvp verin diye 4-5kere email attım yine cvp yok. Telefonla arıyım diyorum hep meşgul çalıyor. Bune iştir anlamadım. Ben kandırıldımmı şimdi. Ne olacak şimdi... Artık hiç güvencim kalmadı.www.trabzonspor.com.tr iyisimi emin olmadıkça alışverişe kalkışmayın. hala cevap alamadım.
                  şikayetvar.com a da şikayette bulundum. Ama hala ses seda yok? Ne yapıyım şimdi siz söyleyin...
                  bravo sana sikayet var.com a bunu yazıp veriosan nasıl bir taraftarlıktı rbu anlayamadım bizde urunumuzu bekliyoruz gelmedi yognuluktan ama rengimizi sikayet etmiyoruz keza verdigim para heba bile olsa gocunmam cunku kendi klubume vermiş olurum!!!
                  İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

Arkadaşlar TS clup online satış mağazasından Arkadaşıma forma Hediye etmek için satın aldım havale ile. Dekontuda faksladım.Ayrıntılı adres vs yazan emailde attım fakat 3-4 gün oldu hala ses seda yok.. bi cvp verin diye 4-5kere email attım yine cvp yok. Telefonla arıyım diyorum hep meşgul çalıyor. Bune iştir anlamadım. Ben kandırıldımmı şimdi. Ne olacak şimdi... Artık hiç güvencim kalmadı.www.trabzonspor.com.tr iyisimi emin olmadıkça alışverişe kalkışmayın. hala cevap alamadım.
                    Aferin.Formaların indirimde olduğunu biliyodun da yoğunluk olduğunu akıl edemedin mi?Kendi kulübünü şikayet ediyo ya.Birde AİHM ye git tam olsun
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

15 gün içinde 4 defa sipariş verdim hepside zamanında geldi yani 2 günde yanlız biri araya pazar girdiği için sarktı. bu güne kadar pek çok kişi alışveriş yaptı yapıyor. Koskoca klup buna mı tenezzul edecek. belki bir karışıklık olmuş üstüne kombine olayı da gelince yetişmekte zorlandılar galiba. en son pazartesi yani 2 sinde verdiğim siparişim çarşamba yani 4 ünde elimde idi.

Yorum

• Bnmde siparişi vereli 5 gün oldu hala hazırlanıyo dio tmm sabrediyoz yoğunuz geç gelmesine de razıyım ..Korkum en sonunda elimizde forma kalmadı siparişinizi yollayamıyoruz die mail gelmesi
                        KORE LEE

Yorum

Aferin........Birde AİHM ye git tam olsun
                          Bu iyiydi

Yorum

• istanbul ts clup

arkadaşlar istanbulda ts cluptan forma almayı düşünüyorum ama adam gibi bulamadım bir tane ts clup
                            trabzonspor.com.tr den böyle bir yer buldum anca telefonları meşgul çalıyor sürekli ve bağcılarda kocaman değilde koçman diye bir yer var acaba bu ts clup kocaman caddesi değilde koçman caddesinde mi ?
                            ve istanbulda levente en yakın ts clup nerede aşağıdaki yer hariç

Zeynep Giyim
                            Kocaman c. No:28 Bağcılar / İstanbul (0212 656 37 77)

Yorum

• Arkadaşlar, kendimi bildim bileni resmi sitenin teması aynı ve 2004 yılında çekilmiş futblcular felan hep aynı....

insan biraz ilgilenir, içeriğini değiştirir, siteyi sadece haberleri almak için kullanıyoruzz.. taraftar köşesi 1960 'larda kaldı...

ne zaman güncellenecek bu site anlamıyorumm....

en eski site bizimki olsa gerek...

acilen yenilenme gerekiyoo...

sadece ana sayfayla olmaz bu işler..
                              Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                              • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• mutuhan haklısın yeni başkanımız bu işe de el atar..

Mail gönderiyormusun bu konu hakkında kulübe?
                                Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim