Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• siteden bi kaç şey alacaktım ama sonra vazgeçtim bu hortumcular başımızdan gitmeden kulüpten tek birşey almayacağım
    kongreden sonra inş.

Yorum

• tsclub antalyaya ıstıyoruz
      Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........

Yorum

• Sen taraftarla ürünü buluşturma sonra da kalk kusuru taraftarda bul. Şimdi diyeceğim ki bu zihniyet yönetiyor işte Ts Club'ı ama olmayacak Hesapta gayse maçı sonrası sitedeydi yzyn kollu formalar ama hala yeller esiyor. Bakalım güya uzun kollular bu hafta içi konulacakmış siteye .
        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• yeni atkıları beğendim sipariş vermeyi düşünüyorum

Yorum

• Bugün yine görüştüm Trabzon'la. Bir kaç hafta evvel bu hafta dedikleri uzun kollu formaların online siteye konulması bu seferde bayram sonrasına sarktı. Sebepte bilgi işlem merkezinde sıranın buna daha gelmemesi, yoğunluk! Yalvara-yakara forma alacağız
            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Valla bursa özdilekten geliyorum. uzun kollu mavi formamız 32 ytl

Yorum

• Neee bu sezonki formalarmı?
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• denemelı gormelı hayat ta bundan ıbaret degılmıdır kı zaten
                  Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• bu resmi sitede civitti iyice simdikte gs yi tebrik ediyorlar

Yorum

• Galatasaray'ı kutluyoruz
                      UEFA Kupası 2. turunda grubundaki son maçında A.Wien ile kendi sahasında golsüz berabere kalmasına rağmen Bordeaux'un Panionios'u 3-2 yenmesiyle tur atlayan Galatasaray'ı tebrik ediyoruz.

..............................................................................................
                      Buyuklugunu unutmus zihniyetlerden baska bir sey beklenilmez. yaziklar olsun bu sihniyete yaziklar olsun.

Yorum

• tv'den izleyenler diyodur içlerinden:

- '' trabzonda sadece tebrik ediyor..' diye
                        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• hayret hala rakiplerimize sevilla ve leverkusen macinda basari dileriz yazisi yazmadilar

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hayret hala rakiplerimize sevilla ve leverkusen macinda basari dileriz yazisi yazmadilar
                            Yazarlar yakında...Bu kadar sacmalık olmaz...

Yorum

• 2 adet yılbaşı paketi konmuş siteye ;

2008 yılbaşına özel paketler

TS Club tarafından yılbaşında hediye almak isteyen tarftarlarımız için 2 adet hediye paketi hazırlandı. 1. paket Forma, Boxer, Kaşkol, Kravat ve Rozet'den oluşurken 2. paket Kaşkol, Eldiven, Bere, Anahtarlık ve Terlik'den oluştu. 1. paket 65 YTL'den satışa sunulurken 2. paket 35 YTL'den satışa sunuldu.

Yorum

• Trabzonspor TV de Febe maç sonu görüntüleri yayınlandı. Ersun Yanal maç değerlendirmesi yapıyor, bitiminde Zico Trabzonspor maçını ve uzun uzun avrupa maçlarını değerlendiriyor. Üzerine Febe basın sözcüsü konuşuyor. Ardından Febenin topçuları geliyor onlarda birşeyler anlatıyor.

Medya bize az yer ayırır diye şikayet ederdik de kendi sitemiz bile bize az yer ayırmış. Zaten bu resmi sitemizi hazırlayan çocuğu beyenmiyorum bir de böyle saçma sapan işler yapması anlaşılır gibi değil. Hepten şaşırdı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim