Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• linkler trabzonspora nasil zarar verebilir ki???? fair-play diye bir sey var.ama trabzonda pek bilinmiyor.
    En son Gamze tarafından düzenlendi; 27.09.2007, 01:38.

Yorum

• İlk olarak Mehmet51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      linkler trabzonspora nasil zarar verebilir ki???? fair-play diye bir sey var.ama trabzonda pek bilinmiyor.
      Linklerin bize bizararı olduğundan değil elbette böyle birşeyde asla aklıma gelmemişti doğrusu. Tabi isterseniz şöyle kısaca diğer takımların sitelerini incelerseniz Linler böölümünün olmadığını görürüsünüz fair-play link bölümü koymakala olacaksa federasyona yazıp bu konuda mecburiyet getirmesini söyleyelim. Ki kaldıki hakem ve çeşitli medya kuruluşlar sayesindebugün karalnmaya ve başarısız olması için çalışılan bi takım olarakneden bizim sitemiz o klüplerin adresleri olsunki. onlar yüzünden şampiyonluklardan olmadıkmı, maçlar kaybetmedikmi,puanlarımız gitmedimi,puanımız silinmedimi??
      Bu arada Birtek değirmenderespor resmi web sitwsinde TRABZONSPOR linki var.
      varın gerisini siz düşünün
      varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

• Ts Club mağazalarında indirim

Ts Club mağazalarında şort, forma, yağmurluk, mont ve eşofmanlar indirimli fiyatlarıyla satışa sunuldu.

İndirimli olarak satışa sunulan ürünleri görmek için mağazalarımızı ve www.trabzonspor.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

ayrıntılı bilgilere sitede ulaşamadım.ayrıca fiyatlarda aynı ne indirimi bu???
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• vallah bende baktım bi tek nostalji forma 35 ytl yazıyordu ben de ne indirimi olduğunu bir türlü çözemedim

Yorum

• siteyi daha yenilememişler online siteden ulaşabilirsiniz diyor ...!

Yorum

• TsClub siteside kapatıldı heralde TsClublarla birlikte...
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• resmi sitemize girmek isterken su yazi cikiyor önüme:

Sistemde gerceklestirilen güncellemeler nedeniyle sitemiz gecici bir süre kapali kalacaktir.

sayfa yenileniyor mu acaba bi haberi olan varmi?
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• evet bende de çıktı yok ya başka güncellemedir

Yorum

• şimdi ts club tırları bazı yerlerde yetersiz kalmakta...

mesela izmir - ankara - istanbul - bursa gibi taraftar potansiyelimizin yüksek olduğu yerlerde maç öncesi tırdan ziyade orada geçici bir mağaza kurulabilir. bunun protatifleri mevcuttur.. bu şekilde hem daha çok kişiye hizmet edilecek hem de tıra girip gezmek eziyet olmayacak..
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Insallah yenilenir. Ilk yapildiginda begenmistim ama artik sikmaya basladi. Hele son dönemlerde Premier Lig takimlarinin sitelerine bakinca cok itici geliyor bizim sitemiz bana
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Site inşallah yenilenir.İnşallah tır Olimpiyata gelmeyi akıl eder.

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Site inşallah yenilenir.İnşallah tır Olimpiyata gelmeyi akıl eder.
                          pek sanmıyorum... acılmıyo ama yenilemezler zaten kac yıldır hep aynııı cok sıkıcı
                          Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• bizim site turkiye deki diger takimlarin sitelerine gore bayagi iyi durumda ama bu bizim icin yeterli mi degil daha da iyi olmasi lazim ilgililerin bos oturmamasi lazim...
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• site aynı be ne yenilenmesi Sadece Biraz daha hızlı açılıyor sanki
                              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• geçen yılın şortları 16 ytl ye indirilmiş çok uygun fiyat
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim