Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yeni sezonda giyecegimiz formalari ve takim ürünleri önceki yillara göre bu yil satislarda patlama yapti.Bunda Ts-club payi büyük kendi lisansli ürünlerimizi üreterek kar amaçli satislarla hem bizi hem kasamizi sevindirdiler.
    Kalite aramadik Bordo ile Maviyi buduk.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
    [b]<font face=\"Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"4\">Hep Destek Tam Destek Kale Arkasi smileys/smiley15.gif[ÇILGINLAR]smileys/smiley15.gif

Yorum

Bizim resmi site tam bir fiyasko...

Yaw bu gesenin resmi sitesi maçlarin görüntülerini koyuyor ama bizimkilerde tik yok[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Hadi önceki senelerde maçlar canli yayinlanmiyordu bu sene yayinlaniyor neden maç görüntüleri konulmuyor anlamis degilim dogrusu...

Bir de futbolcunun attigi gollere tikliyorsun ama sayfa görüntülenemiyor...[img]smileys/smiley5.gif[/img]Edited by: thepatfhinder
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

ÇOCUK FORMALARI NE ZAMAN SATILMAYA BASLAYACAK.SEZON BASLADI YAZ BITIYOR HALA BIR HAREKET YOK. BIRAZ ACELE EDERLERSE IYI OLACAK.

Yorum

Çocuk formalari Sadri Sener'de var?
          keyif adamı ..

Yorum

Dün Burak Bey'e Ts Club ve online satis sitemizle ilgili bi mail attiydim. Doorusunu isterseniz bu kadar ilgileneceini hiç düsünmemistim, mahçup etti beni [img]smileys/smiley9.gif[/img]Önce kendisi telefon etti sonrada Trabzonspor Ticari Ürünler Tic.A.S. müdürü Ali TÜRKKAN. Edinebildiim bilgiye göre son bir birbuçuk aylik zamanda bir milyon dolarlik satis yapmisiz Ayrica ürünlerimize rahat rahat ulasabileceimiz online satis sitemizin güncellenmesi, yeni ürünlerimizin eklenmesi ve Ts Club'lara daitimi çok yakinmis . Ve yine anladiim kadariyla basta Burak Bey, herkes büyük bir özveriyle çalisiyor. Kendilerine iletilen en ufak sikayeti bile büyük bir hassasiyetle deerlendiriyorlar.Güzel günler yakin sanirim [img]smileys/smiley1.gif[/img] Unutmadan sunuda yaziim. Ayrica Istanbul'a online satis merkezi açiliyormus.Buda demek oluyorki siparis ettiimiz ürünlerimiz bize çok kisa bir süree gelicek [img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: Gölge Oyunu
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

Ilgilenmelerine gerçekten sevindim satis hasilatimizda azinsanmiycak derecede süper yani, hadi beyler herseyiimiz lisansli olsun nasil magazaya düzenli olarak gidip kendimize üst bas aliyorsak TS club lerede düzenli olarak ugrayalim ve alisverislerimizi yapalim.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
              İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

BUDUR [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

forma,kaskol,sapka,terlik ve bardak aldim hepsi süper.bu yil insallah göreve baslayinca üye de olucam.hersey trabzonum için.
                  # BMN #

Yorum

Kolda ColaTurka yazan formalar hala gelmedi ben de almadim.Bir bardak sordum 10 ytl yuh dedim.Seten olan atkinin bordolusu kalmamis turuncusu vardi.Simdilik aktaracaklarim bu kadar[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                    keyif adamı ..

Yorum

Ts Club ' in sitesine girip bakdim sapkalar degismis. artik biisey yapsinlar yani . eski sapkayi getirene bu bedava gibi [img]smileys/smiley2.gif[/img]. bence öle olmasi lazim . biz paralari bosuna vermedik yani ...

Yorum

Arkadaslar, online satis sitemiz güncellenmis [img]smileys/smiley4.gif[/img]Yeni tisörtler felan yeni ürünler eklenmis [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

İlk olarak Gölge Oyunu tarafından gönderildi
                          Arkadaslar, online satis sitemiz güncellenmis [img]smileys/smiley4.gif[/img]Yeni tisörtler felan yeni ürünler eklenmis [img]smileys/smiley32.gif[/img]

ii epeydir bakmamistim bakalim neler var insan herseyden olsun istiyo disarda bisey gorsem vay be diyorum sunun sole bordomaviside olsa ne super olur diyorum [img]smileys/smiley19.gif[/img]
                          <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=758 align=center>
                            <T>
                            <TR vAlign=top>
                            <TD bgColor=#ffffff></TD>
                            <TD =metin width=588 bgColor=#ffffff>

<DIV align=center></DIV>
                            <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" bgColor=#9f3944>
                            <T>
                            <TR>
                            <TD =general2 width=568>Basindan Haberler</TD>
                            <TD></TD></TR></T></TABLE>

<TABLE =metin cellSpacing=0 cellPadding=0>
                            <T>
                            <TR>
                            <TD>Kürsat in, Tayfun out
                            Sabah

<DIV align=center></DIV>

dün saglik kontrolünden geçti ve Trabzonspor'la 4 yillik sözlesme imzaladi. Tecrübeli futbolcu "Bazi problemlerden dolayi kendi istegimle ayrildim" dedi. Trabzonspor, stoper Tayfun Cora'yi ise Kayseri'ye kiraladi. Bu arada baskan Atay Aktug dün aksam takima bir yemek verdi. Baskan, futbolculari ile tek tek ilgilenirken ismi gündemden düsmeyen Gökdeniz'in moralinin bozuklugu dikkatlardan kaçmadi.

Ersan resmen NBA'de
                            ÜLKERSPOR'UN milli basketbolcusu Ersan Ilyasova, NBA takimlarindan Milwaukee ile 2 yillik sözlesme imzaladi. Milwaukee tarafindan 2.tur 36.siradan seçilen 1987 dogumlu oyuncu, Minnesota Yaz Ligi'nde forma giymis ve 3.6 sayi, 3 ribaund ortalamalari tutturmustu.

atv'den futbol söleni
                            FUTBOLDA Avrupa Süper Kupasi yarin aksam Monaco'da sahibini bulacak. Sampiyonlar Ligi sampiyonu Liverpool ile UEFA Kupasi sahibi CSKA Moskova'nin oynayacagi final maçi Türkiye saatiyle 21.45'te baslayacak. Bu futbol sölenini atv, naklen yayinlayacak.

Weah siyasete atiliyor
                            MILAN'IN eski futbol yildizi Weah, ülkesi Liberya'da devlet baskani adayi oldu. 38 yasindaki oyuncu disinda 26 adayin yaristigi seçim 11 Ekim'de yapilacak. Ülkesinde Kral George lakabiyla anilan Weah, seçimlerin favorisi olarak gösteriliyor.

Bu haber resmi siteden 25 Agustos 2005 Trabzonspor ile ilgili basin haberlerinin bulundugu bölüm.Dört paragrafin sadece biri Trabzonspor ile ilgili...
                            </TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>
                            \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

Bugün sabahtan ilk isim Kocaeli Ts Club'a gittim, hele bi bakalim gelen giden varmi diye. Içeri girer girmez cennet sanki cennet [img]smileys/smiley36.gif[/img]Sortlar, kaskollar, sapkalar, esofmanlar, kapriler, tisörtler, orjinal formalar daha neler neler [img]smileys/smiley32.gif[/img]Hemen torba doldurula dedim ve mutlu bi sekilde evimin yolunu tuttum [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                              Murat

Yorum

TRABZONSPOR WEB SITESINDE HABERLER ARTIK IKI DILDE
                                Trabzonspor?un resmi internet sitesi olan www.trabzonspor.org.tr?de haberler, bugünden itibaren es zamanli olarak hem Türkçe, hem de Ingilizce olarak yayimlanacak.

<DIV align=center></DIV>

Bundan böyle iki dilde yayin yapacak olan Trabzonspor web sitesindeki Ingilizce içerigin kisa süre içinde farkli bölümlerin eklenerek zenginlestirilmesi ve daha sonra da sitenin statik bölümlerinin 8 dilden yayimlanmasi planlaniyor.

# BMN #

Yorum

Çalışıyor...
                                X