Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Belli ki resmi sitenin yöneticisi görüntü kesmeyi bilmiyor. başka ?? Resim kesmeyi bilmiyor, banner buton, grafik hazırlamayı bilmiyor, haber metnini yazarken abuk sabuk hatalar yapıyor.
    Ve milyonlarca insanın takip ettiği bir siteye yöneticilik yapıyor.

Deveye sormuşlar boynun neden eğri? Nerem doğru ki demiş.

Ben şekip mostur denen canlının açıklamalarını neden resmi sitemizde izliyorum dakikalarca webmaster! efendi.
    Ne sağlam torpilin varmış ki bunca beceriksizliğine rağmen hala ordasın.
    En son tigin tarafından düzenlendi; 24.12.2007, 20:09.
    "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Abilerim,bu nedir?

Yorum

• yanlış bilmiyorsam bilgileriniz 3 şahıs tarafından görülebilir onu söylüyor

Yorum

• kulüpte çalışanlar bile kulüpten bi haber!. telefon açarsınız yarım yamalak cevaplar. açarken "alo" derler. insan bir "trabzonspor kulübü buyurun" der. insanlık namına! kulübümüz şu anda devlet dairesi gibi çalışıyor.

amatör insanlarca yapılan bu işlerden sorumlu olan yine o kişileri oraya getiren yönetimlerdir.
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Bu konuyu Acman hata kardeş...

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kulüpte çalışanlar bile kulüpten bi haber!. telefon açarsınız yarım yamalak cevaplar. açarken "alo" derler. insan bir "trabzonspor kulübü buyurun" der. insanlık namına! kulübümüz şu anda devlet dairesi gibi çalışıyor.

amatör insanlarca yapılan bu işlerden sorumlu olan yine o kişileri oraya getiren yönetimlerdir.
              Vallahi katılmamak elde değil.
              Geçen ay kulübü aradım, yeğenimin genç üye kartı çıktı mı diye bilgi alacaktım. Yaptığım 3 telefon görüşmesi:

1. telefon görüşmesi:

-Alo
              -Alo
              -Trabzonspor Kulübü mü?
              -Evet ama öğle tatilindeyiz sonra arayın.

2. telefon görüşmesi:

-Alo
              -Efendim
              -Trabzonspor Kulübü mü?
              -Evat
              -Benim bir genç üye başvurum vardı, onun durumunu öğrenecektim?
              -Heman aktarayım.
              -Lütfen.
              30. saniye sonra
              -Aktarmayı beceremedim, sonra arar mısın?
              -Tabii, iyi günler.

3. telefon görüşmesi:
              -Alo, iyi günler? (Bakın gittikçe medenileşiyorum, belki adamına göre muamele yapıyorlar diye)
              -Buyrun.
              -Ben genç üye kaydıyla ilgili bilgi alacaktım?
              -İsim neydi?
              -Fatıma Beyza.
              -Fadime, fadime, fadime, eveet, evet, var burda, kart çikmiş, çikmiş kartınız.
              -Peki bana gönderecek misiniz?
              -Pepek değil mi bu? Pepek resmi var çünkü.
              -Evet, bebek.
              -Biz bunu göndeririz size, tamam.
              -Teşekkür ederim.
              Dııt dııt dııt..

1 hafta 10 gün sonra kart ulaştı elime. Neyseki Fatıma Beyza'yı Fadime Beyza olarak yazmamışlar, ben sadece "niye boyle yazdınız anlamaduk ama biz aynen sizın yazdığınız gibi yazduk" diyen amcama anlam vermeye çalışıyorum, sanki ismi Zeynep idi biz Fatıma yazdık. Fadime yazmayarak hata ettik çünkü, neyse ki amcam büyüktü, bağışladı bizi.

Biz koca şirket nasıl kahve gibi yönetilir dersimizin daha sonuna geldik, benim dünyaaa kulübüm böyle de nezih yönetiliyor işte.

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abilerim,bu nedir?
                Sitenin güvenlik sertifikasının süresi dolmuş yada iptal edilmiş.
                "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Bu sefer doğru heralde. Resimleri felan çekilmiş yarın kesin olarak uzun kollu formalarımız sitede satışa sunulacakmış. Formalarımız deyince yanlış anlama olmasın. Sadece çubukluların uzun kolluları. Parçalıyı sordum ilginç bir cevap geldi. Parçalıyı zaten yeni giymeye başladık, belki ileride
                  "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abilerim,bu nedir?
                    Firefox güvenlik uyarısı Süleyman'cığım. Opera internet taracımız bu uyarıyı daha açık bir ifadeyle belirtiyor:

Yorum

• Uzun kollu çubuklu formalar sitemizde satışa unulmuştur uşaklar 67 lira.
                      "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Arkadaslar ben cok ugrastim...

ben bir tesekkur mesaji yolladim.. lutfen sizde yollayin!

Daha cok uzun kollu formalar bekliyoruz... mavi'dir beyaz'dir bilmem bundan sonra her formamiz sitede olmasi lazim..

Lutfen herkes Mesaj yollasin!

ben yolladim sizde yollayin...

Yorum

• Kalkinmali kardeşim, teşekkür etmesine edelim de ben pek memnun değilim Ts Club'ten. Ts Club'te zihniyetin (pazarlama stratejisi dedikleri şey yani ) değişmesi lazım. Bu uzun kollu forma yüzüne belki Trabzon'u 50 kere aradım. Özkan Bey'e kaç tane mesaj çektim. Onların düşüncesine göre suç bizlerde. Taraftar ilgi göstermiyormuşta. En son Özkan Bey'e mail attıydım, yazı mı bekliyoruz acaba uzun kollu formalarda da yaz başına çıkacak uzun kollu formalardan da heralde suçu bize atacak değilsiniz gibilerinden. Parçalı formayı sorduğumda ise daha ilk defa giydiler parçalıları, hele biraz geçsin olduydu cevap. Elimizde Yattara gibi Gökdeniz gibi starlar var ki bir Yattara İstanbul kulüplerinin elinde olacaktı şu anda donlarını dahi çıkardıydılar. Çok yol katetmemiz gerekiyor çook.
                          Murat

Yorum

• Yardımcı Antrenörümüz Kemal Özdeş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana Jabi, Yattara, Serkan, Tolga Seyhan ve Musa katılmadı.

Takımımız antrenmanda düz koşunun ardından istasyon çalışması gerçekleştirdi. Bordo-Mavili ekibimiz idmanın son bülümünde ise iki gruba ayrılarak dar alanda çift kale maç yaptı. Beraberlikle biten mücadelede atılan penaltı vuruşları sonrası Gökdeniz'in takımı Hüseyin'in takımı mağlup etti. Kırmızı takım sevincini doyasıya yaşadı.
                            -------------------

son cümlelere dikkat. bazı hataları küçük görebilirsiniz ancak olmamalı. milyonların okuduğu bir sitede hata çok çok çok lükstür.
                            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• arkadaşlar uzun kollu formalara baktım ben... geçen yeni forma almak için gittim... uzun kollu alacaktım ama hayal kırıklığı bir uzun kollu forma.. sanki kısa kollulara sonradan ek yapmış uzatmışlar gibi duruyo... bu şekilde ki uzun kollu formalara para verilmez... eğer internet üzerinden alacaksanız resimlere aldanmayın...

MARMARA UNI-TS

Yorum

• İlk olarak ugrpnk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kısa kollulara sonradan ek yapmış uzatmışlar gibi duruyo... bu şekilde ki uzun kollu formalara para verilmez... ...
                                geçen yılın çubuklu uzun kollu formasıda öyleydi
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim