Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Monolya Butik
    Söğütlüçeşme c. No:26 Kadıköy / İstanbul (0216 348 86 17)

Sadece o sinirle bunu düşüne bildim o dediğini daha önce yüzkere mail attım ama cevap gelmedi.

buraa boğalan ilgisi yo sahile yakınnnn opera var tiyatro var onun karşısındaki camiiiii hanii meşhurr parmaklıklarıı var duvarııı

Giderken sağda dönerken solda mı?
    yok giderken solda gelirken sağda kalıyo yanında meşhur kahveci var boğadan sahile doğru rampa var ordann aşşağa işte sahile kalıyoo camini aşşağasında
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• tiyatro haldun taner oluyor galiba onun karşısında camimi var yaw dikkat etmedim hiç UĞRIYIM Bİ..

Yorum

• Allah aşkına kulüp artık ana sayfadan bu kötü grafiği ve 40. yıl açısından hiç anlamlı olmayan bu saçma mesajı kaldırsın !

Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• akılları sıra nuri albayrak karşıtlarına yapmayın etmeyin kardeşiz biz ayarı vermeye çalışıyolar

Yorum

• bi ara trabzonspor_web vardı nerede o yaa gelsin de duysun isyanımızı
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• 40 yıllık tarihimizi gösteren yılların yazılı olduğu daire dışında saçma sapan dümdüz bordo bir fon, paint'le mi yapmışlar nedir. Ekstra bir çalışma yok. 40.yılımızla direk bir alaka kurulamadığı gibi hakkaten kandil mesajı gibi duruyor
              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• LagaLuga yapmışlar işte. hep yaptıkları gibi..!

Yorum

• Ya eskiden resmi sitede arama motoru vardi. Her ne kadar hic bir sey bulunamamasina ragmen yine de demin bir sey aramak icin resmi sitemize girdigimde motoru bulamadim. Acaba ben mi göremiyorum yoksa motoru mu caldilar bea?
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Yıllık iznimin son bölümünü kullanmak için geçen hafta memleketteydim.Dün gecede trabzon havalimanından uçağa binerek istanbula döndüm.Hava limanındayken eşim aradı ve ordaki Ts cluptan geçen yıl aldığım çocuk ayakkabılarının aynısından bir tane daha almamı söyledi.Ts clupa doğru ilerledim tabiki kapalı.İşin ilginç tarafı koca hava limanında bizim Ts cluptan başka kapalı hiç bir yer yok.Havalimanındaki kalabalığı tarif etmeme imkan yok.Yurt içi Yurt dışı her taraf insan kaynıyor ama bizim dükkan kapalı.
                    Diğer ilginç bir notta of'tan vereyim.Ofta TS CLUP Adı altında Trabzonspor lisanslı ürünleri satan bir yer var.İşin ilginç yanı bu Ts clupta en önde Cimbom ve Fenerin formalar var.Fotoğraflarınıda çektim hatıra saklarım diye.

Yorum

• İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Diğer ilginç bir notta of'tan vereyim.Ofta TS CLUP Adı altında Trabzonspor lisanslı ürünleri satan bir yer var.İşin ilginç yanı bu Ts clupta en önde Cimbom ve Fenerin formalar var.Fotoğraflarınıda çektim hatıra saklarım diye.
                      trabzon artık çok değişti eskiden değil forma satmak o renkleri bir arada görmezdik...!

havalimanındaki ts club bn ist. geleceğim zaman açıktı hatta flama falan aldım

yönetimden tel. gelmiştir fazla mal satma kapat dükkanı diye...!

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya eskiden resmi sitede arama motoru vardi. Her ne kadar hic bir sey bulunamamasina ragmen yine de demin bir sey aramak icin resmi sitemize girdigimde motoru bulamadim. Acaba ben mi göremiyorum yoksa motoru mu caldilar bea?
                        arama motoru su motoru çıktı bilader

Yorum

• Normalde Mozilla Firefox kullanırım. Bugün İnternet Explorerdan açayım dedim resmi sitemizi girişte 40. yıl marşı çalıyormuş. Nasıl düşünmüşler hayret

Yorum

• bunlar sanki print Screnn
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• ne p.screeni cep telle çekilmiş

Yorum

• Trabzonspor resmi web sitesindeki takımların link adresler

Ben şahsen trabzonspor web sitesindeki linkler bölümünde bulunan takımların site adreslerinden hiç memnun değilim. orada istananbul takımlarının ve TRABZONSPOR a zararı bulunan takınların site adreslerinin ayrıca link adreslerinin düzeltilmesi gerektiği düşünceyim. Daha önce Trabzonspor resmi internet sitesi ile ilgili :webmaster@trabzonspor.org.trye email ile bu konuda şikayetci olduğumu belirttim ama bir türlü cevap alamadım. bu konuda siz değerli arkadaşlarımın duyarlılığını bekliyor ve sizlerinde bu konuda şikayetci olduğumu belirttiğim adrese email yazarak tepkiliyseniz bunu belirtmenizi dilerim...
                                varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim