Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor'umuzun büyüklüğüne işarettir, yanlış olan bir durum yok
    Benim garibime gitti bir sormak istedim. Ama biraz düsününce banada mantikli geldi.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• UEFA'daki Türk takımları da tebrik edilmiş..
      Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Bunda sıkılacak bişey görmüyorum.Büyüklüğümüze yakışanı yapıyoruz..
      7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• resmı sıtemısde haberlere verılen puan ların yukseltılmemesını ıstıyorum ısıne gelmeyınce puan ları ytukseltceksen kaldır puan vermeyı ornek ısteyenlere ıbrahım batır oglunun acıklamalarına 48 kısı puan varmıstı 2.38 felandı ortalama gece 11 gıbı felan sabah tekrar habere baktıgımda 7.6 cıvarı olmus aksamdan sabaha nası bu kadar yukselır hemde bu kadar sacma bı konusma

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          UEFA'daki Türk takımları da tebrik edilmiş..
          Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Bunda sıkılacak bişey görmüyorum.Büyüklüğümüze yakışanı yapıyoruz..
          Türk takımlarını tebrik edeceklerine bizleri transfer konusunda aydınlatsınlar..
          Trabzonspor haberleri diğer sitelerden öğreniyoruz...
          Başka TRABZONSPOR yok !!!

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            takımımız bursada diye haber yapmışlar resim koymuşlar bir tane takım sadece cellodan ibaret heralde

http://www.trabzonspor.org.tr/haber....&HaberID=37011
            Fotoğrafta celonun sol bacağı anormal görünmüyor mu sizcede?Sanki adam koltuk değneğini eşofmanın içinden kullanıyor gibi?Hayırdır inşaallah?
            Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
            Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
            Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• cebine cop tarzı uzun bişey soktu galiba

Yorum

• siteden nedense yine sorun var

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  takımımız bursada diye haber yapmışlar resim koymuşlar bir tane takım sadece cellodan ibaret heralde

http://www.trabzonspor.org.tr/haber....&HaberID=37011
                  Berbat bir foto! O doğru görünmüyor

Bu arada bügün resmi siteda kamp resimler iyi

Yorum

• Klube attığım mail ve gelen cevap yorum size kalmış

Benim mailim

İstanbul da yaşayan bir gurbetçi taraftar olarak memleketime gezmeye gelmiş ve tutuğum üyesi olduğum takımın formasını almak için hafta sonu pazar günü çarşıya indiğimde ts cluplerin kapalı olduğunu gördüm. Sanki devlet dairesi gibi gurbetçilerin çok olduğu bir dönemde neden kapalı olduğunu ve benim gibi gelip geriye dönen sinirlenen insanların olduğunu gördükten sonra bu takımın neden bu hale geldiğini çok iyi anladım. Bir hevesele havalanı daki açıktır ordan alırım dedim ama orası bile kapalıydı. ve ben ir forma almadan istanbula geldim. Bu zihniyetle ne takım yönetilir nede ts clup ürünlerinden para geliri sağlanır. Devlet dairesi gibi yönetilemez bir klüp.ve ben aidatını ödyen bir üye olarak bunun cevabını sizden istiyorum.

Gelen cevap

Ayşe Hanım merhaba

Görünüyor ki Trabzonspor’un taraftarısınız üye olmuşsunuz ve de forma satın almak için TS Club’ lara kadar gelmişsiniz. Ve de biz size hizmet verememişiz. Bunun için özür dileriz.

İlginizden dolayı da teşekkür ederiz.

Öncelikle şunu bilmenizi isteriz ki. TS Club’ lar asla Memur zihniyeti ile yönetilmiyor. Sizde bilirsiniz ki. Memurlar sabah 08.30 akşam 17.00 arası çalışır ve sekiz saat mesai yaparlar. TS Club personeli sabah 08:30 akşam 19:30 saatleri arasında çalışıyor. 19:30 dan sonrada mağaza düzenlemesi yaparlar. Öğle paydosunda da mağazamız açık. Cumartesi de 12:00 de kapatmıyor aynı şekilde akşam 19:30 kadar çalışıyorlar. Maç olduğu Pazar günleri de yani 15 günde bir Pazar günleri de maç saatine kadar çalışıyorlar. Ve de bizden fazla mesai için ücret talep etmiyorlar.

Pazar günleri TS Club ları açmanın Trabzonspor’a fayda getireceğini hissetimiz an bu mağazalar açılacaktır.

Trabzon’da Pazar günü bütün iş yerlerinin %90 nı kapalı. Sokaklarda Pazar günü düğün salonlarına gelen vatandaşlar olur. Başka kimseyi bulamazsınız Bütün gurbetçilerimiz yaylasında pikniğinde köyündedir. Bizler bir önceki yıl TS Club mağazalarını yaz sezonunda Pazar günleri sürekli açık tuttuk. Pazar günleri yaptığımız cirolarla mağazanın giderlerini maalesef karşılayamadık. Bu konu sizi çokta ilgilendirmediği doğrudur. Sizler üyesi ve taraftarı olduğunuz kurumun size hizmet vermesini beklemeniz doğal hakkınızdır. Burada önemli olan bir kişi de olsa Trabzonspor taraftarına her ne şekilde olursa olsun ulaşmak ona hizmet vermek. Karlılığı da çok düşünmenin doğru olmadığının bilinci içindeyiz.

Bu mağazaları açık tutmamızın nedeni Trabzonspor taraftarına rahatlıkla ulaşabilmektir. Takımın oyunu ile yönetilmesi ile idaresi ile TS Club’ ların hiçbir ilgisi yoktur. Bağlı oldukları şirketler de farklıdır. Futbol takımı Trabzonspor Futbol A.Ş. TS Club lar Trabzonspor Ticari Ürünler Ticaret A.Ş. ye bağlı.

İstanbul’ da bu ürünleri alabileceğiniz TS Club bayileri.
                    İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İstanbul’ da bu ürünleri alabileceğiniz TS Club bayileri ;

evet devamı.... ? ben hala ts cluop arıyorum 3 aydır bulamadım adam gibi her ürünü satna bi yer keşke pazar günü neden açık değilsiniz tarzı olaya yaklaşacağınıza neden ts vlublar teker teker kapatılıyor ve yeterli sayıda açılmıyor açılsada içinde ürünler bulunmuyor deseydiniz.

Yorum

• ne rezil sitemiz var, kaç gündür ortalık gerçekleşmeyen transfer fiyaskoları ile çalkalanıyor, akılıının biri iki kelime yazmıyor siteye. nasıl yönetildiğimiz belli ... (yönetimin eksilerinden küçük bir tanesi). Ayrıca sitenin giriş sayfasına da bir not yazsınlar "C.tesi-Pazar günleri sitemizde haber yayınlamıyoruz." diye. biz de haber okuyacağız diye yırtınmayalım.
                        TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                        Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• evet devamı.... ? ben hala ts cluop arıyorum 3 aydır bulamadım adam gibi her ürünü satna bi yer keşke pazar günü neden açık değilsiniz tarzı olaya yaklaşacağınıza neden ts vlublar teker teker kapatılıyor ve yeterli sayıda açılmıyor açılsada içinde ürünler bulunmuyor deseydiniz

kadıköyde caminin yanında
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Giderken sağda dönerken solda mı?

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Boğa'nın aşağısındaki cami olmasın? Koskoca Kadıköy'de bir tane cami var gibi yazmışsın da

Yorum

• İlk olarak hami10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İstanbul’ da bu ürünleri alabileceğiniz TS Club bayileri ;

evet devamı.... ? ben hala ts cluop arıyorum 3 aydır bulamadım adam gibi her ürünü satna bi yer keşke pazar günü neden açık değilsiniz tarzı olaya yaklaşacağınıza neden ts vlublar teker teker kapatılıyor ve yeterli sayıda açılmıyor açılsada içinde ürünler bulunmuyor deseydiniz.

Caka TS Club
                                Marmara Cad. No:5 Haznedar / İstanbul (0212 502 80 45)

Monolya Butik
                                Söğütlüçeşme c. No:26 Kadıköy / İstanbul (0216 348 86 17)

Sadece o sinirle bunu düşüne bildim o dediğini daha önce yüzkere mail attım ama cevap gelmedi.
                                İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim