Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• buyrun görüntü yönlenmiş hali
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Küçük bir ayrıntı ama olmaması lazım

Yorum

• dostum bu başıma iki gündür geliyor belli aralıkla bu oluyo

Yorum

• Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• suanda çalışıyor ama demin resimde görüldüğü gibi çalışmıyodu

Yorum

• Site yeni

Arkadaslar bi sorum olacak.
              Bizim suanki Siteyi kim yapiyor? Ülkerspor yaziyor. Ciddilermi? Futbolcularimizin özel siteleri bile nerdeyse daha güzel. BMT zaati kat kat daha güzel.

Simdi sorum su, biz yardimci olamayizmi bunlara? Internet Shop bile güzel degil bence, cok daha güzel yapilabilir bu seyler. Mesela System olarak XTC veya benzeri Systemler kulanilabilir. Template'e bagli Systemler bunlar. Yani istedigimiz gibi kura bilinir Sayfalar. Ve Resmi Site icin mesela Typo3 veya kendi yaptigimiz CMS kulanabiliriz.

Resmen rezillik bizim Site. Ben Mesela cok seviyorum Antreman Videolari / Resimlerini görmeye. Almanyadan katildigim icin, bari öyle biraz bizimkileri görüyorum

Tabiki haberlerde daha güzel gösterilebilir. Ben hic sevmiyorum bizim Resmi sitede haber okumayi. Yazisi cok kücük. Resim dogru yerde durmuyor. Insan okudukca bunaliyor.

Güzel bi System kurup yapilsa ne güzel olur.

Ben yazilimciyim, yani php, asp filan biliyorum. Burdada kesinlikle Design'i yapabilecek cok iyi kisiler vardir. Assinda bizimkilere örnek bi site yapip göstermek gerekir. Bari Internet sitemiz Dudak isirtsin

bye hasan

Yorum

• İlk açıldığından beri sürekli ts cluplardan alış veri yapıyorum.İlk kez hakikaten çok beğenerek bir çocuk ayakkabısı aldım.İnşallah dahada iyileri olacağını umud ediyorum..

Yorum

• Şu resimdeki tıpkı ceyhuna benziyor..(daha iyi resim bulamazlardı..)
                  madem resim bulamadın bari onu düzgün kes
                  Başka TRABZONSPOR yok !!!

Yorum

• İlk olarak cicho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaslar bi sorum olacak.
                    Bizim suanki Siteyi kim yapiyor? Ülkerspor yaziyor. Ciddilermi? Futbolcularimizin özel siteleri bile nerdeyse daha güzel. BMT zaati kat kat daha güzel.

Simdi sorum su, biz yardimci olamayizmi bunlara? Internet Shop bile güzel degil bence, cok daha güzel yapilabilir bu seyler. Mesela System olarak XTC veya benzeri Systemler kulanilabilir. Template'e bagli Systemler bunlar. Yani istedigimiz gibi kura bilinir Sayfalar. Ve Resmi Site icin mesela Typo3 veya kendi yaptigimiz CMS kulanabiliriz.

Resmen rezillik bizim Site. Ben Mesela cok seviyorum Antreman Videolari / Resimlerini görmeye. Almanyadan katildigim icin, bari öyle biraz bizimkileri görüyorum

Tabiki haberlerde daha güzel gösterilebilir. Ben hic sevmiyorum bizim Resmi sitede haber okumayi. Yazisi cok kücük. Resim dogru yerde durmuyor. Insan okudukca bunaliyor.

Güzel bi System kurup yapilsa ne güzel olur.

Ben yazilimciyim, yani php, asp filan biliyorum. Burdada kesinlikle Design'i yapabilecek cok iyi kisiler vardir. Assinda bizimkilere örnek bi site yapip göstermek gerekir. Bari Internet sitemiz Dudak isirtsin

bye hasan
                    bende baştan ülker spor okudum ama ülke spor dur doğrusu

Yorum

• resmi sitemizi açtıımızda artık adres çubuğunun başında artık exporer işareti yerine ts logosu çıkıor ufak ama hoş bi ayrıntı

Yorum

• bu bmn dede var. güzel bişi.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Siteye futbolcuların resimlerinin konulması tamamen gereksiz. Hadi koydular diyelim,koydukları resimler resim değil. Amatörce kesilmiş,güzel düzenlenmemiş resimleri koymuşlar işte bizim futbolcumuz diye.
                          Ayrıca sitenin görünümünün miladı doldu. Yenilenmesi lazım. İngilizce bölümününde maşallahı var hiç yenilenmiyor. 8 ay öncenin haberi konulmuş en son.Rezillik

Yorum

• Resmi sitedeki puan durumunu hepiniz görmüşsünüzdür.

Sıralama şu şekilde;

1-Trabzonspor
                            2-Fenerbahçe
                            3-Galatasaray
                            4-Beşiktaş
                            5-Ç. Rize

Madem alfebatik sıralamaya uymayacaksın bu nedir?Malum kulüplerin her platformda dile getirdikleri "3 büyükler" sözünü mü tescilliyoruz?Ya da sıralama kulüplerin bize yakınlık derecesine göre mi yapılmış?Rize'nin 5. sırada olmasından ben bunu anladım.

"Yuhhh yani bunu da mı sorun ediyorsun?" derseniz, siz de haklısınız.

Yorum

• Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Bir de köşede ''Powered by ÜLKESPOR'' yazıyor. Cahilliğime verin; ;Ülkespor diye bir şey mi var yoksa olması gereken ''Ülkerspor'' mu? Kinaye yapmıyorum,ciddiyim.Bunun da aylardır yanlış olarak durduğunu zannetmiyorum,en azından öyle umuyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim