Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• oo böyle yazım hataları çok oluyo bizim sitede.görmesek kurban keseceğiz oderece yani.
    elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
    TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
    legends never die ...

Yorum

• Ülkespor çok yaşa ...

Yorum

• Tolga Zengini Tolga Seyhan olarak yazmışlardı.

Yorum

• BMN Yönetimine versinler Websitemizi =) Herşey 4-4lük olmazsa birşey bilmiyorum ben.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• olur böyle arada yaw takılmayın o kadar olmasa daha iyi tabi ama insanlık hali, bir web tasarım işiyle uğraşan biri olarak çok yüklenmeyin meslekdaşlarıma

Yorum

• Burası Albayrak yönetimi herşeyi hazır olun.

Yorum

• hakkaten ya bizim site cok hatali seyler yaziyor...ayrica haber okumak icin illaki birinin ölmesini beklemek zorundayiz...vefat ve bassagligindan baska haber vermiyor adamlar...
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• sayfayı düzenleye güveniyorum sonuna kadar arkasındayım. resmi sitede başarı için istikrar şart.

Yorum

• belki tam bizleri ilgilendirmiyor ama sitemizin ingilizce hali kaç ay geride kalmış hiç mi dikkat etmiyorlar acaba?

Yorum

• Sanırım başlık şöyle olmalı:

Varsayılan Resmi Sitemize Daha Fazla Önem verilmesini istiyoruz!!

Yorum

• Geçen sene sanırım maratonun yaptığı araştırmada en iyi internet sitesi bizim di süper lig deki

Yorum

• Yav sitedeki hatalrı boşverin.Site zaten başlı başına iğrenç.taraftarın zaman geçirebileceği veya bakarken zevk alabileceği bir içeriğe sahip değil.Sadece anasayfadaki haberler kısmı yenileniyor ki o da hiçbirşeye yaramıyor zaten.
                          Siteyi adam gibi işten anlayan birilerine yaptırmalılar.

Yorum

• ben bizim siteyi beğenmem ama diğer takımların sitelerine nazaran daha iyi
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• benim gördüğüm en güzel site http://www.arsenal.com'dur. Bu arada girişte bizim gençlerbirliği'nin logosu var.
                              Düzenleme :Şimdi baktım arsenal'le maçı varmış gençlerin.

Yorum

• İlk olarak Samettürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                benim gördüğüm en güzel site http://www.arsenal.com'dur. Bu arada girişte bizim gençlerbirliği'nin logosu var.
                                Düzenleme :Şimdi baktım arsenal'le maçı varmış gençlerin.
                                arsenilin sitesi ole şahaialı deil gayet duz yani vay be gençler arsenalle macı var hemi bizde vlezina ile oynayalım
                                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim