Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• resmi sitemiz rezillikten baska bisey degildir bence hic olmasin öyle bir sitemiz olacagina

Yorum

• arkadaşlar bu şekilde hataları gördüğünüzde hemen print screen den taratıp resim halinde saklayalım. ve bu şekilde hatalar devam ederse bu resimleri klüpte yetkili kişiye iletelim. ben iletirim . Trabzonspor Resmi sitesi ciddiyetten uzak olamaz.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• yok kardesim bunlardan bisey olmaz sen istedigin kadar ilet
        resmi sitedeki forumda bile herkesin cvb larini yarida kesip yayinlayanladan bisey olmaz onlar sadece istedikleri sekilde yayinladi yazilanlari elestiri hakkimiz yoktu orda

Yorum

• olmaz kı yaa

bu ne kadar rezıllıktyır arkadaslar ya.dun trabzonda kı ts clubdan forma almaya gıtım ts club formalarından bordo uzun forma alacam beden kalmamıs yaa.elımızde olanalr bunlar dıyolar yaa.boyle sacamalıkm ı olur ya trabzonda takımımın formasınıalcam beden yok yaa bu nasıl zıhnıyet nasıl anlayıs yaa.ben bır sey anlamıyom.kurumsallasmak demek buımudur yaa.oylelafla bızde kendımız herseyımız yapıyoz demekleolmuyo bu ısler .asam gıbı calısılması lazım yaa ne demek forma bedenı yok ya ne demek yaa ben anlamıyorum kı.kımsesnın bır bırınden haberı yok stadın altındakınde varmı dıyom dedılerı bımıyorum bakmanzılazım bu kkadar vurdum duymazlık olamz yaa bu nedrı yaa.sankı teabzonda yasamıyorum baska yerde yasıyorumda trabzon forması arıyom yaa yakendı takımımın formasını jkendı memleketımde bulamazsam ıyı vallahı yaaa.

Yorum

• İlk olarak goldeneye61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu ne kadar rezıllıktyır arkadaslar ya.dun trabzonda kı ts clubdan forma almaya gıtım ts club formalarından bordo uzun forma alacam beden kalmamıs yaa.elımızde olanalr bunlar dıyolar yaa.boyle sacamalıkm ı olur ya trabzonda takımımın formasınıalcam beden yok yaa bu nasıl zıhnıyet nasıl anlayıs yaa.ben bır sey anlamıyom.kurumsallasmak demek buımudur yaa.oylelafla bızde kendımız herseyımız yapıyoz demekleolmuyo bu ısler .asam gıbı calısılması lazım yaa ne demek forma bedenı yok ya ne demek yaa ben anlamıyorum kı.kımsesnın bır bırınden haberı yok stadın altındakınde varmı dıyom dedılerı bımıyorum bakmanzılazım bu kkadar vurdum duymazlık olamz yaa bu nedrı yaa.sankı teabzonda yasamıyorum baska yerde yasıyorumda trabzon forması arıyom yaa yakendı takımımın formasını jkendı memleketımde bulamazsam ıyı vallahı yaaa.
            tüküremedinmi suratlarına.

Yorum

• Sİtemiz zaten allaha emanet bir tek sitemizin maçlardan sonra hemen resimelri güncellemesini seviyorum başkada yapmış olduğu bir şey yok zaten gorsel açıdan güzel degil bile
              "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• katılıyorum. resimleri güncellemekte eksiklik yok.
                şimdi böyle dedikya nazar alır resimleride güncellemezler
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Tsmedya.com yayında
                  Kulübümüzle ilgili haber, foıtoğraf ve görüntülerin yer aldığı taraftar sitesi tsmedya.com yayına başladı. www.tsmedya.com adresinden ulaşılabilecek olan sitede güncel haberlerin yanı sıra taraftarlarımızın görüşlerini seslendireceği forum alanları da yer alıyor.

bu bir taraftar olusumumu yoksa resmı sıtemı bılgısı olan varmı.nerden cıktı bu tsm sımdı yahu.

Yorum

• klüple alakası yok sanırım.

zaten taraftar sitesi yazıyormuş
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      klüple alakası yok sanırım.

zaten taraftar sitesi yazıyormuş
                      resmi sitede bu reklam nıye.

Yorum

• ts clubta advantage visa kart post makinesi olmaması bence büyük bi eksiklik!

sen bu ülkenin 4. büyügüsün ve hitap ettigin milyonlarca taraftarın var ama bi post makinen bile yoqq!

öğrenci oldugumuzdan advantage kullanıyoruz ve benim gibi olan bir çok arkadaşım forma alamıyor taksit olmadıgından dolayı!

pumaya geldigi an bende pumadan alırım karı puma eder ts club diil

yönetim sese kulakkk verrrrrrr

Yorum

• """"""sen bu ülkenin 4. büyügüsün ve hitap ettigin milyonlarca taraftarın var ama bi post makinen bile yoqq!""""""""

4.büyük mü? bu cümleyi başkaları söylediğinde bir sürü tepki alıyor..
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            """"""sen bu ülkenin 4. büyügüsün ve hitap ettigin milyonlarca taraftarın var ama bi post makinen bile yoqq!""""""""

4.büyük mü? bu cümleyi başkaları söylediğinde bir sürü tepki alıyor..
                            gerçekleri kabullenmek gerek ama,hayal dünyasında yaşamayalım!

Yorum

• İlk olarak k@ndemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ts clubta advantage visa kart post makinesi olmaması bence büyük bi eksiklik!

sen bu ülkenin 4. büyügüsün ve hitap ettigin milyonlarca taraftarın var ama bi post makinen bile yoqq!

öğrenci oldugumuzdan advantage kullanıyoruz ve benim gibi olan bir çok arkadaşım forma alamıyor taksit olmadıgından dolayı!

pumaya geldigi an bende pumadan alırım karı puma eder ts club diil

yönetim sese kulakkk verrrrrrr
                              post makınası nasıl olmaz yahu.artık ufacık bakkalda bıle 10 tane poss makınası var.
                              deveye sormuslar boynun neden eğri nerem doğruki demiş.

Yorum

• İlk olarak k@ndemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gerçekleri kabullenmek gerek ama,hayal dünyasında yaşamayalım!
                                Vaaay Bir hayalperest olarak sormak istedim; Senin bilipte bizlerin bilmediği ne gibi gerçekler varki?
                                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim