Arkadaslar bi sorum olacak.
Bizim suanki Siteyi kim yapiyor? Ülkerspor yaziyor. Ciddilermi? Futbolcularimizin özel siteleri bile nerdeyse daha güzel. BMT zaati kat kat daha güzel.
Simdi sorum su, biz yardimci olamayizmi bunlara? Internet Shop bile güzel degil bence, cok daha güzel yapilabilir bu seyler. Mesela System olarak XTC veya benzeri Systemler kulanilabilir. Template'e bagli Systemler bunlar. Yani istedigimiz gibi kura bilinir Sayfalar. Ve Resmi Site icin mesela Typo3 veya kendi yaptigimiz CMS kulanabiliriz.
Resmen rezillik bizim Site. Ben Mesela cok seviyorum Antreman Videolari / Resimlerini görmeye. Almanyadan katildigim icin, bari öyle biraz bizimkileri görüyorum
Tabiki haberlerde daha güzel gösterilebilir. Ben hic sevmiyorum bizim Resmi sitede haber okumayi. Yazisi cok kücük. Resim dogru yerde durmuyor. Insan okudukca bunaliyor.
Güzel bi System kurup yapilsa ne güzel olur.
Ben yazilimciyim, yani php, asp filan biliyorum. Burdada kesinlikle Design'i yapabilecek cok iyi kisiler vardir. Assinda bizimkilere örnek bi site yapip göstermek gerekir. Bari Internet sitemiz Dudak isirtsin
İlk açıldığından beri sürekli ts cluplardan alış veri yapıyorum.İlk kez hakikaten çok beğenerek bir çocuk ayakkabısı aldım.İnşallah dahada iyileri olacağını umud ediyorum..
Arkadaslar bi sorum olacak.
Bizim suanki Siteyi kim yapiyor? Ülkerspor yaziyor. Ciddilermi? Futbolcularimizin özel siteleri bile nerdeyse daha güzel. BMT zaati kat kat daha güzel.
Simdi sorum su, biz yardimci olamayizmi bunlara? Internet Shop bile güzel degil bence, cok daha güzel yapilabilir bu seyler. Mesela System olarak XTC veya benzeri Systemler kulanilabilir. Template'e bagli Systemler bunlar. Yani istedigimiz gibi kura bilinir Sayfalar. Ve Resmi Site icin mesela Typo3 veya kendi yaptigimiz CMS kulanabiliriz.
Resmen rezillik bizim Site. Ben Mesela cok seviyorum Antreman Videolari / Resimlerini görmeye. Almanyadan katildigim icin, bari öyle biraz bizimkileri görüyorum
Tabiki haberlerde daha güzel gösterilebilir. Ben hic sevmiyorum bizim Resmi sitede haber okumayi. Yazisi cok kücük. Resim dogru yerde durmuyor. Insan okudukca bunaliyor.
Güzel bi System kurup yapilsa ne güzel olur.
Ben yazilimciyim, yani php, asp filan biliyorum. Burdada kesinlikle Design'i yapabilecek cok iyi kisiler vardir. Assinda bizimkilere örnek bi site yapip göstermek gerekir. Bari Internet sitemiz Dudak isirtsin
bye hasan
bende baştan ülker spor okudum ama ülke spor dur doğrusu
Siteye futbolcuların resimlerinin konulması tamamen gereksiz. Hadi koydular diyelim,koydukları resimler resim değil. Amatörce kesilmiş,güzel düzenlenmemiş resimleri koymuşlar işte bizim futbolcumuz diye.
Ayrıca sitenin görünümünün miladı doldu. Yenilenmesi lazım. İngilizce bölümününde maşallahı var hiç yenilenmiyor. 8 ay öncenin haberi konulmuş en son.Rezillik
Resmi sitedeki puan durumunu hepiniz görmüşsünüzdür.
Sıralama şu şekilde;
1-Trabzonspor
2-Fenerbahçe
3-Galatasaray
4-Beşiktaş
5-Ç. Rize
Madem alfebatik sıralamaya uymayacaksın bu nedir?Malum kulüplerin her platformda dile getirdikleri "3 büyükler" sözünü mü tescilliyoruz?Ya da sıralama kulüplerin bize yakınlık derecesine göre mi yapılmış?Rize'nin 5. sırada olmasından ben bunu anladım.
"Yuhhh yani bunu da mı sorun ediyorsun?" derseniz, siz de haklısınız.
Bir de köşede ''Powered by ÜLKESPOR'' yazıyor. Cahilliğime verin; ;Ülkespor diye bir şey mi var yoksa olması gereken ''Ülkerspor'' mu? Kinaye yapmıyorum,ciddiyim.Bunun da aylardır yanlış olarak durduğunu zannetmiyorum,en azından öyle umuyorum.
Yorum