Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O zaman benim formayla bereyi imal etmelerine daha var Bende haksızlık ediyorum adamlara. Tabii ki üretmeden nasıl yollasınlar
    Eğer bere çizgiliyse nihayet ürettiler Onur Ellerinde olmadan online sitede satışa sundukları, sonra da üretimini bekledikleri, nihayet 1.5 ay sonra imal edip dün itibariyle dağıtıma başladıkları ürün çizgili bereydi
    "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Harika bir kafa(dan) montaj örneği. Hazırlayanın eline sağlık. Tebrikler

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• Elinin altındaki futbolcuya fotoğraf çekmek, inanın foto montajdan daha kolay...
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Evet bu uşak bu kadar fizikli değildur!...
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• sirf baris memisinki fotomantaj degildir

bakin: kadir keles´e http://www.trabzonspor.org.tr/futbol...tik.asp?id=313

ayrica resimlere dikkatli bakarsaniz hangi futbolcunun üzerine fotomontaj yaptiklarida belli oluyor

erdinc yavuz´un resmini fotomontaj olarak kullanmislar http://www.trabzonspor.org.tr/futbol...tik.asp?id=290

Yorum

• Yeni kargo sponsorumuz Yurtiçi Kargo
              Kulübümüzün yeni kargo sponsoru iki yıl süreyle Yurtiçi Kargo şirketi oldu.

Taraflar arasında varılan sözleşme gereğince Yurtiçi Kargo, bu süre içerisinde aylık 2.500 adet gönderim gerçekleştirecek. Ayrıca TS Club ürünlerimizden, gerek internet gerekse de diğer yollarla sipariş veren taraftarlarımıza ülkenin hangi noktasında olursa olsunlar siparişleri kargo ücretsiz olarak adreslerine teslim edilecek.
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sirf baris memisinki fotomantaj degildir

bakin: kadir keles´e http://www.trabzonspor.org.tr/futbol...tik.asp?id=313

ayrica resimlere dikkatli bakarsaniz hangi futbolcunun üzerine fotomontaj yaptiklarida belli oluyor

erdinc yavuz´un resmini fotomontaj olarak kullanmislar http://www.trabzonspor.org.tr/futbol...tik.asp?id=290
                yönetim kurulu üyelerininde fotolarına bakalım onlar da fotomontaj olmasın. daha önce de fotomontaj fotolara rastladık .

bu kadar komik durumlara düşürüyorlar kendilerini . milyonlarca insanı ANLAMAZ yerine mi koyuyorlar.

sonra da çıkıp BİZİM SİTEMİZ ŞÖYLE BİZİM SİTEMİZ BÖYLE diye ahkam kesmesini biliyor sorumlu insanlar.
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• bu kadar zor mu fotoğraf çekmek ?..
                  devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Ürün AdıAdetFiyatıSipariş TarihiDurumu Çubuklu Bordo-Mavi Bere111,0010.01.2008 20:56:38Siparişiniz Hazırlanıyor 2007 - 2008 Sezonu Orjinal Forması PUMA - Çubuklu(Beden:M)17710.01.2008 20:56:38Siparişiniz Hazırlanıyor
                    Eğer Şubat ayına kadar kargoya verilmezse yemin ediyorum bir daha alış-veriş yapmayacağım!

Görende babalarının hayrına yapıyorlar sanacak. Haysiyetsiz herifler!
                    FxY

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ürün AdıAdetFiyatıSipariş TarihiDurumu Çubuklu Bordo-Mavi Bere111,0010.01.2008 20:56:38Siparişiniz Hazırlanıyor 2007 - 2008 Sezonu Orjinal Forması PUMA - Çubuklu(Beden:M)17710.01.2008 20:56:38Siparişiniz Hazırlanıyor
                      Eğer Şubat ayına kadar kargoya verilmezse yemin ediyorum bir daha alış-veriş yapmayacağım!

Görende babalarının hayrına yapıyorlar sanacak. Haysiyetsiz herifler!
                      Onur daha bugün konuştum Trabzon'la. Bereler maalesef defolu üretilmiş ve tekrar geri gönderilmişler. Biraz daha bekleyeceksin ki bunların iş ahlakı/anlayışıyla kafadan bi 1/1.5 ayda daha beklersin gibime geliyor. Ben 1.5 aydır bere beklemekten vazgeçtim beyaz tozluğa çevirdim
                      "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Esnaf olmadıkları belli :@

Olacak iş değil. Sanki amatör küme takımın formasını veya beresini istiyoruz.
                        FxY

Yorum

• uzun kollu beyaz forma istiyoruz arkadaş pumaaaaaaaaaa çıkarsana şu formayı
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• [IMG][/IMG]
                            Cem Pendikten alınmamışmıydı? Kartal yazmışlar Taraftarına yanlış bilgi veren bir resmi site inanamıyorumm
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [IMG][/IMG]
                              Cem Pendikten alınmamışmıydı? Kartal yazmışlar Taraftarına yanlış bilgi veren bir resmi site inanamıyorumm

hiç şaşmamak lazım....

onun için;keşke resmi sitemiz BMN olsa,her fırsatta söylüyorum.
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Bu Resmi site ilede ilgili çok yakında uzun bir yazım var az şu konge süreci bitsinde aklımda...!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim