Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ahmet abi bahsettiği kişi bizim ismail işte..boş veer takma fazla
    yaaa bende diyorum kim dir. m.a diye yazmış egemen . ya diyorum m.a kimdir. demek ismail he yoksa siteye haberleride o mu giriyo?
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• yok yok..allaha şükür yok öyle bişey

Yorum

• Arkadaşlar herkezin muhakkak hergün girdiği site tarbzonsporumuzun resmi web sitesidir. Ama bu site bizim klübe yakışmayacak derecede bir site. Yani içindeki bilgiler güncel değil. Buna neden müdahale etmiyorlar. Yani bu site içerik olarak zenginleştirilebilir. Bunun için bir yerlere baskı yapalım. Takım kadrolarını gösteriyorlar. Enson agustin in olduğu kadro var. yahu tam komedi birde resmi web sitesi olacaksın. Çok yanlış bence.
        (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• niye beğenmiyorsunuz resmi siteyi hayret.Bakın Trabzonspor la alakası olan ne kadar adam kadın çocuk varsa hepsinin evlilik ölüm sünnet düğünü nişanı nikahı vs. haber yapılıyor.bizde böylece adam akıllı bi transfer haberi beklerken fi tarihinde görev yapmış adamcağızın dedesinin kayinçosunun torununun sünnet edildiğini öğrenip mutlu oluyoruz.
          "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Trabzonspor'un resmi web sitesini komedi sitesi niyetine ziyaret edebilirsiniz. Ben şahsen öyle ediyorum. İçerisindeki grafikleri 10 gün PS çalışmış 10 yaşındaki bir çocuk rahatlıkla yapabilir. Bizleri keriz yerine mi koyuyorlar diyeceğim? (sorunun cevabı bence çok açık) Bu kadar aktif bir şekilde kullanılan web sitesini güya profosyenel olan kişilere milyarlar vererek hiç bir hizmet almadan yaptırmanın manasını kime sormalıyız.
            KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)

Yorum

• İlk olarak KeeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor'un resmi web sitesini komedi sitesi niyetine ziyaret edebilirsiniz. Ben şahsen öyle ediyorum. İçerisindeki grafikleri 10 gün PS çalışmış 10 yaşındaki bir çocuk rahatlıkla yapabilir. Bizleri keriz yerine mi koyuyorlar diyeceğim? (sorunun cevabı bence çok açık) Bu kadar aktif bir şekilde kullanılan web sitesini güya profosyenel olan kişilere milyarlar vererek hiç bir hizmet almadan yaptırmanın manasını kime sormalıyız.
              bencede öyle site kurulduğundan beri aynı yani hiç bi değişme yok haberler bile geç güncelleniyo.
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• ya ben internetten kıyafet alamıyorum bedenler tutmuyo çünkü ben antalyadan yaşıyorum burada yok valla TS ürünleri, ayda 1 istanbula giderim Cevahir die bi alışverişmerkezi bar orada TS Club var oraya gider alırım 2 forma 1 kapri almıştım, şimdiki gidişdede beyaz formayı alıcam

eşofman takım alacamda çok para be

Yorum

• Adamların sitesi var yaw http://www.clubatleticodemadrid.com

Hadi stadyumun olmaz, tesisimiz olmaz, eyvallah, ekonomik nedenler... Yaw site dediğin nedir ki? En dandiğine 1000 dolar verirsin, en kalitelisine 2000 dolar. Anlamadım gitti niye bu adliye binasına benzeyen siteye talim etmek zorunda kalıyoruz...

Yorum

• BU KADAR BASİT GÖSTERİŞSİZ ve GÜNCEL OLMAYAN bi site görmedim
                    bir an önce adam gibi bi site yapsınlar

Yorum

• İlk olarak perhaps tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adamların sitesi var yaw http://www.clubatleticodemadrid.com

Hadi stadyumun olmaz, tesisimiz olmaz, eyvallah, ekonomik nedenler... Yaw site dediğin nedir ki? En dandiğine 1000 dolar verirsin, en kalitelisine 2000 dolar. Anlamadım gitti niye bu adliye binasına benzeyen siteye talim etmek zorunda kalıyoruz...
                      bi bizimkine bak bi onlarınkine....
                      www.trabzonspor.org.tr
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Bizim sitede futbolcu resimlerini görünce seviniyorum

Yorum

• sitenin değişmesi lazım tamamda şimdiye kadar hiç bu kadar güncellikten uzak kalmaıstı.renkler zaten tutturamadılar mor ne alaka ise.haberler geç veriliyo.bide gerekli gereksiz bir sürü boş haber.

yok bilmemkim klube geldı yok bılmem kımı andık yok bılmem kımın amcasının oğlunun karısı öldü.
                          tama bunlarda ayrı bır bolumde olsun ama sen futbol takımının ve klubunun sıtesısın az haber ver,futboldan bahset yazı olsun.

ne ıstıyolar gazeteden mı alalım haberı.

Yorum

• www.trabzonspor.com sitesini satin almislardi ve calisiyordu bir ara ama bu gunlerde ben acamiyorum.

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              son zamanlarda resmi sitedeki eksiklikleri söyleyip duruyoruz. artık güncellemeyi bırakın bilgilerde yanlış ve eksik girilmeye başlandı. işin kötü tarafı bu. mesela yakın bi örnek orduspor maçının bilet fiyatları yanlış girilmişti. bugün de haftanın hakemleri belirlendi diye bi haber var. ama bazı maçlar yazılmamış. Trabzonspor resmi sitesini güncelleme idare etme işi cidi bi iştir. orada yapılacak hatalar kabul edilemez. hemde buderece hatalar. acaba bu şikayetimizi kime dememiz gerekiyor.
                              daha geçenlerde bunu yazmıştım.
                              nekadar haklı olduğum bugün yine ortaya çıktı. hemde az boz bi hata değil. haberi görünce hemen klübü arayıp bildirdim düzelttiler anında. rezillikti yaa. bi kelime hatası yapılmıştı ama büyük bi hata. bu siteyi binlerce kişi takip ediyor basın takip ediyor nasıl böyle bi hata yapabiliyolar yaa. sinir oldum.
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Yattara’ya milli davet
                                Oyuncumuz İbrahima Yatara Afrika Kupası eleme maçları içi Milli takıma davet edildi. Gana Futbol Federasyonu’ndan gelen yazıda Yattara’nın 28 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında serbest bırakılması istendi.

24.08.2006 11:00:00

Kulübümüz Yattara'yı Türk vatandaşı yapamasa da Gana vatandaşı yapmıştır.Hepimize hayırlı uğurlu olsun!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim