Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• saner ayar bu işin başındaysa trabzonspor tv ses getirir

Yorum

• Yakın zamanda bir açıklama yapılacağını düşünüyorum.Bakarsınız açıklama yapıldığı gün sürpriz olarak açılmış olur..
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Trabzonspor TV kuruluşunun çalışmalarıda devam ettiğini söyleyen Saner Ayar” Önce Basket takım sahaya çıksın, maç oynasın iki hafta önce Trabzon'a geldiler. Ondan sonra Trabzon Tv'si için çalışmalara başlayacağız. TV için 2 milyon EURO gerekli. Bunun bulunması için gerekli olan modeli yaratacağız. Çünkü TV kurulması o kadar kolay değil.

]Mesela diğer kulüplerimiz kurduğu Televizyonların temel noktası bütün işler kendi kasalarından yapılıyor. Bunu biz kendi kasamızdan yapma bütçemiz yok.Bunun için bir çalışma içerisine girdik.Bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz”dedi.
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• trabzonlu işadamları isterse 2 milyon euroyu 1 saatte toplarlar.ama nerde

Yorum

• kaynak saner ayar en son temmuzun 15 lerinde bir açıklama yaptı ve orda dediki tv 3 ay sonra açılacak...

Yorum

• ben saner ayara güveniyorum çünkü abd li bir basketçi alacaz dediler aldılar bu konuda en kısa sürede çözülecektir...

Yorum

• sabırsızlanıyoruz

Yorum

• Belliki yönetim bu konuda para sıkıntısı içinde cok kurcalamamak lazım.

Yorum

• böyle bir kanal lazım

Yorum

• o zaman ben simdi yönetime soruyom ne zaman acilacagini... cevap alir almaz buraya yazacam!

Yorum

• az önce maili attim... cevap heralde bu hafta sonu gelir...

Yorum

• Ben doğma buyume istanbulluyum ama Trabzonspor umun herşeyini desteklıyorum ve seviyorum sen çok yaşa Trabzonsporum ..

Yorum

• bence arşiv olayı arşivi düzenliyolar vs.. ayrıca yapılacak programlar ekip bunlar uzun zaman alıyodur

Yorum

• yaw açsalar artık şu kanalı açılsın bütün gün TS tv izleyecem hadi sadri baba hallet şu işi
                              Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                              Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                              .................Yenişehirli Avni

Yorum

• arkadaslar garip işler donuyor Tv acılsın diyoruz hazırlık yapılıyodur diyoruz ama bu işten anlayan şahıs müzeye gönderiliyor garip zaman alıcak gbi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim