Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar tarih verilsin yeter.

Yorum

• Insallah en yakin zamanda kurulur yönetim geldi geleli kuruliyor insallah bunada bi cözüm bulurlar.

Yorum

• bjk-fb-gs kanallarını kuralı yıllar oldu...ts taraftarı hala bekliyo...büyüklükse her alanda büyüklük..açın şu tv yi...

Yorum

• Hla bekliyoruz.Ya adam gibi açmicaz tv felan deyi ya da tarih verin.Bu nedir ya
          Kahrolsun endüstiryel futbol.
          YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• eger paraysa sorun bir hesap acin taraftar oraya okadar para gönderirki degil trabzonspor tv yi kurmak show,kanal d,star,atv hepsini birden satin alir

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              stad istiyoruz televisiyon istiyoruz ronaldinho istiyoruz
              muahaha istiyecez tabi ama biraz da sabirli olmak lazim diyorum.
              Sapur supur yapilmasin iyi profesionel olsun..

Yorum

• suan tv miz olsaydi karadenizspor macini seyredebilirdik

Yorum

• yönetimden bugün cevap aldim...,bir kac soru sormustum(stadyum projesi, resmi web sitesi ve Trabzonspor TV). yönetimin aciklamasini buraya kopyalayip yapistirayim:

Trabzonspor Tv ile ilgili başkan yardımcımız Saner Ayar çalışmalarını sürdürmekte. Kendisi basketbol takımımızın İtalya kampı sonrası TV ile ilgili çalışmaları sonlandırma aşamasına getirecektir. Akyazı projesi devlet desteği olmadan yapılamayacağı için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün çalışmalarını takip etmek gerekiyor. İntenet sitemiz ile ilgili çalışmaları sürdürüyoruz. En kısa zamanda beğeneceğiniz bir sitemiz olacak

Yorum

• İlk olarak Kemal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yönetimden bugün cevap aldim...,bir kac soru sormustum(stadyum projesi, resmi web sitesi ve Trabzonspor TV). yönetimin aciklamasini buraya kopyalayip yapistirayim:

Trabzonspor Tv ile ilgili başkan yardımcımız Saner Ayar çalışmalarını sürdürmekte. Kendisi basketbol takımımızın İtalya kampı sonrası TV ile ilgili çalışmaları sonlandırma aşamasına getirecektir. Akyazı projesi devlet desteği olmadan yapılamayacağı için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün çalışmalarını takip etmek gerekiyor. İntenet sitemiz ile ilgili çalışmaları sürdürüyoruz. En kısa zamanda beğeneceğiniz bir sitemiz olacak
                    Yönetim çalışıyor az kaldı tv'nin açılmasına demek.

Yorum

• TV olsaydi cok güzel olurdu.
                      belki forma satislari ordan daha da hizlanirdi.... tabiki bunun icin nike yeterince üretmesi gerekiyor!

ben sabirliyim ve bugüne kadar yapilan isler icin sadece baskana degil TÜM YÖNETIME harbi tessekkür ediyorum.
                      hepsi büyük adam! albayrak grubu gibi degil.

bu millet gercekden ronaldinhoyu istesin bu baskan alir vallah!
                      parayi bir yerden bulur alir. gercek bir trabzonsporlu. allah onlari bizim basimizdan eksik etmesin!
                      En büyük TS

Yorum

• İlk olarak Kemal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yönetimden bugün cevap aldim...,bir kac soru sormustum(stadyum projesi, resmi web sitesi ve Trabzonspor TV). yönetimin aciklamasini buraya kopyalayip yapistirayim:

Güzel haberler kardes sagol ..
                        Bugün gitti basketbol takimimiz italyaya yani yakinda aciliyor ozaman tv miz ..
                        kavusacagiz en sonunda ...

Yorum

• Bari basketbol ligine yetişse tv.

Yorum

• Beklicez Artık
                            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• inşallah en kısa zamanda açılır...

Yorum

• Bekleyelim bakalım Sadri Şener'e güvenim sonsuz.Yapıcam dediyse yapar
                                Kahrolsun endüstiryel futbol.
                                YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim