arkadaşlar tarih verilsin yeter.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
muahaha istiyecez tabi ama biraz da sabirli olmak lazim diyorum.İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestad istiyoruz televisiyon istiyoruz ronaldinho istiyoruz
Sapur supur yapilmasin iyi profesionel olsun..
Yorum
-
yönetimden bugün cevap aldim...,bir kac soru sormustum(stadyum projesi, resmi web sitesi ve Trabzonspor TV). yönetimin aciklamasini buraya kopyalayip yapistirayim:
Trabzonspor Tv ile ilgili başkan yardımcımız Saner Ayar çalışmalarını sürdürmekte. Kendisi basketbol takımımızın İtalya kampı sonrası TV ile ilgili çalışmaları sonlandırma aşamasına getirecektir. Akyazı projesi devlet desteği olmadan yapılamayacağı için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün çalışmalarını takip etmek gerekiyor. İntenet sitemiz ile ilgili çalışmaları sürdürüyoruz. En kısa zamanda beğeneceğiniz bir sitemiz olacak
Yorum
-
Yönetim çalışıyor az kaldı tv'nin açılmasına demek.İlk olarak Kemal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetimden bugün cevap aldim...,bir kac soru sormustum(stadyum projesi, resmi web sitesi ve Trabzonspor TV). yönetimin aciklamasini buraya kopyalayip yapistirayim:
Trabzonspor Tv ile ilgili başkan yardımcımız Saner Ayar çalışmalarını sürdürmekte. Kendisi basketbol takımımızın İtalya kampı sonrası TV ile ilgili çalışmaları sonlandırma aşamasına getirecektir. Akyazı projesi devlet desteği olmadan yapılamayacağı için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün çalışmalarını takip etmek gerekiyor. İntenet sitemiz ile ilgili çalışmaları sürdürüyoruz. En kısa zamanda beğeneceğiniz bir sitemiz olacak
Yorum
-
TV olsaydi cok güzel olurdu.
belki forma satislari ordan daha da hizlanirdi.... tabiki bunun icin nike yeterince üretmesi gerekiyor!
ben sabirliyim ve bugüne kadar yapilan isler icin sadece baskana degil TÜM YÖNETIME harbi tessekkür ediyorum.
hepsi büyük adam! albayrak grubu gibi degil.
bu millet gercekden ronaldinhoyu istesin bu baskan alir vallah!
parayi bir yerden bulur alir. gercek bir trabzonsporlu. allah onlari bizim basimizdan eksik etmesin!En büyük TS
Yorum
-
Güzel haberler kardes sagol ..İlk olarak Kemal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetimden bugün cevap aldim...,bir kac soru sormustum(stadyum projesi, resmi web sitesi ve Trabzonspor TV). yönetimin aciklamasini buraya kopyalayip yapistirayim:
Bugün gitti basketbol takimimiz italyaya yani yakinda aciliyor ozaman tv miz ..
kavusacagiz en sonunda ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum