Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eğer iyi bir tv kurulması için 1 yıl gerekiyorsa beklenilmeli acele edilmemeli bu konuda sağlam ve akıllı adımlar atılmalı sonuçta şu ana kadar tvmiz mi vardı bundan sonraki 2 yılda olmasın ama oluncada en kralı olsun öle günü kurtarmak için birşey yapılmasın

Yorum

• bunun bir yılla falan alakası yok tamamen finansman sorunu .
      transferlere fazla para harcanmasından kaynaklanan bi gecikme olabilir bence
      Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• simpson yerine fırtına çocuk'u koysaydın keşke
        "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
        Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Insallah renkdas Insallah bu günleri görürüz
          İnşallah...
          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Saner ayar bi aciklama yap gözünü seviyim yaw .. 2-3 haftada bir aciklama yapmak cokmu zor anlamiyorum 2 cümle söyleseler yeterde artar .. Bukadar merakta birakmayin su taraftarlari ..

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

supersın abıııı

Yorum

• bu işin pek fazla zorlugu yok aslında herşeyin var yayın akışından tutun yayınlanıck mazamelere ( maçlar , röportajlar ) kadar sadece gerekli olan maddi destek bunuda Trabzon lu iş adamlarından ve şirketlerden alına bilir Yurt Dışından bir Sütüdyo kiralanması yetiyor bu iş için param olsa ben yapıcam bizim o 3 ezikten eksigimiz ne ya ? yaptıkları yayınmı sanki ? bu konuyu aslında ciddi bir şekilde ele alınsa biz BMN olarak öncülük etsek ve hayata gecirsek hiçte fena olmaz
                Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
                Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• duyduğum kadarıyla tv işi rafa kaldırılmış dikkat ederseniz hic ses cıkmıyor programlara katılan yöneticiler hep geciştiriyor ligler başlasın tamamen unutturucaklar benden söylemesi kimse hevesle beklemesin yoksa hayal kırıklığına düşer ha unutmadan kulübü aradım şu anda hicbir hazırlığın olmadığını söylediler

Yorum

• resımdekı saate dıkkattttttttttttttt
                    İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                    Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• arkadaslar saner ayar dedıyse bence yapar ben guvenıyorum zaten baskan ıkı ıs verdı ona bı tv bı basketbol lıg tv röportajında ole demsıtı
                      basketbolu yaptı sıra tv y geldı bı aar acıklama yaptı 2-3 ay gıbı surer dıye ıstesem hemen olur ama öle ucuz kalıtesız bıse ıstemıyoruz yapmak yoksa 500bın euroyad aolur ama bızım yapacagımız2 mılyon euro tutacak ve kulubun kasasında hıc para cıkmıyacak dıger kuluplerden cok kaltıleı olacagına soz verıyorum dedı ıkı canlı yayın arabası alındı eylul ayınd ayayına gırecek dıye bılıyorum bekleyıp gorecegız bende cok merak edıyorum ... gec kalınmıs bıse...

Yorum

• ben inanıyorum yönetimin geçte olsa bu işi yapacağını yönetimin elinden heliyorsa hemen yapar

Yorum

• İlk olarak kurafspeedy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          supersın abıııı
                          Abi mi..?

Şaşırdım...

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            resımdekı saate dıkkattttttttttttttt
                            Özellikle yaptım...

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi mi..?

Şaşırdım...
                              çççççççççççç

saat konusunda yeni bir devrim yaratmışsın

Yorum

• Geçenlerde yönetici Celil Hekimoğlu Kadırga TV'ye çıkmıştı..Bir tane e-mail geldi; 10 numara transferi ve Trabzonspor TV konusunda. Celil Hekimoğlu 10 numara ile ilgili konuşurken Ts Tv'yi unuttu gitti.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim