eğer iyi bir tv kurulması için 1 yıl gerekiyorsa beklenilmeli acele edilmemeli bu konuda sağlam ve akıllı adımlar atılmalı sonuçta şu ana kadar tvmiz mi vardı bundan sonraki 2 yılda olmasın ama oluncada en kralı olsun öle günü kurtarmak için birşey yapılmasın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
İnşallah...İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Insallah renkdas Insallah bu günleri görürüz
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
bu işin pek fazla zorlugu yok aslında herşeyin var yayın akışından tutun yayınlanıck mazamelere ( maçlar , röportajlar ) kadar sadece gerekli olan maddi destek bunuda Trabzon lu iş adamlarından ve şirketlerden alına bilir Yurt Dışından bir Sütüdyo kiralanması yetiyor bu iş için param olsa ben yapıcam bizim o 3 ezikten eksigimiz ne ya ? yaptıkları yayınmı sanki ? bu konuyu aslında ciddi bir şekilde ele alınsa biz BMN olarak öncülük etsek ve hayata gecirsek hiçte fena olmazHayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…Türkçe Konuş Türkiye!
Yorum
-
duyduğum kadarıyla tv işi rafa kaldırılmış dikkat ederseniz hic ses cıkmıyor programlara katılan yöneticiler hep geciştiriyor ligler başlasın tamamen unutturucaklar benden söylemesi kimse hevesle beklemesin yoksa hayal kırıklığına düşer ha unutmadan kulübü aradım şu anda hicbir hazırlığın olmadığını söylediler
Yorum
-
arkadaslar saner ayar dedıyse bence yapar ben guvenıyorum zaten baskan ıkı ıs verdı ona bı tv bı basketbol lıg tv röportajında ole demsıtı
basketbolu yaptı sıra tv y geldı bı aar acıklama yaptı 2-3 ay gıbı surer dıye ıstesem hemen olur ama öle ucuz kalıtesız bıse ıstemıyoruz yapmak yoksa 500bın euroyad aolur ama bızım yapacagımız2 mılyon euro tutacak ve kulubun kasasında hıc para cıkmıyacak dıger kuluplerden cok kaltıleı olacagına soz verıyorum dedı ıkı canlı yayın arabası alındı eylul ayınd ayayına gırecek dıye bılıyorum bekleyıp gorecegız bende cok merak edıyorum ... gec kalınmıs bıse...
Yorum
-
Abi mi..?İlk olarak kurafspeedy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesupersın abıııı

Şaşırdım...
Yorum
-
Özellikle yaptım...İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresımdekı saate dıkkattttttttttttttt

Yorum
-
ççççççççççççİlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi mi..?

Şaşırdım...
saat konusunda yeni bir devrim yaratmışsın
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum