Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben aksine doğan grubuyla görüşüldü diye biliyorum...ama oyle de olsa boyle de olsa yönetim tv nin geleceği açısından birşeyler yaparlar.hazırlık maçını banttan bile veremeyecekse tv de gün boyu müzik dinlemeyeceğiz herhalde

İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ama onların Tvlerini bildiğim kadarıyla Doğan grubu işletiyor.O yüzden bi sorun yok.Bizim Tv'yi ise bildiğim kadarıyla doğan grubu kurmayacak
    Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Olur olur allahın izniyle oda olur. Herşeyin üstesinden gelen yönetim bununda üstesinden geleceğine eminim. Biraz daha sabır gerekiyor bakalım ne olcak.
      TÜRKÇE'Yİ TURKCHE'LEŞTİRMEYİN !!

TrabzonCell İle Bağlan Hayata =)

Yorum

• ınsallah acarlar ya. yasımızın yetmedıgı bır suru mac var. onları seyrederdık barı.

Yorum

• Dogus grubu kuracak die biliyorum...

Yorum

• İlk olarak e-mercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tv miz açılsa bile hazırlık maçlarımızı en az 2012 ye kadar zaten izleyemiceksiniz arkadaşlar çünkü d-smart a satıldı yayın hakkı
            Maç sonrası kulüp alır görüntüyü yayınlar sorun olacağını sanmıyorum.. Ayrıca bizim kuracağımız Tv hiçbir platforma tabi olmayacak bildiğim kadarıyla..
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              haklisin insallah izim ki daha iyi olur

INSALLAH MACLARI LIGTV DEGIL BIZI KNAL VERIR
              evt ligtv para dağıtırkende bizimkilerr bakıcak dimi =) sen kulüp hesabına yatırıverirsin gerçi

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maç sonrası kulüp alır görüntüyü yayınlar sorun olacağını sanmıyorum.. Ayrıca bizim kuracağımız Tv hiçbir platforma tabi olmayacak bildiğim kadarıyla..

maç sonrası alabilir ona kimse bişey demiyo zaten... gerçi bi kurulsunda artık sıkıldık bi açıklama bile yok bu konuda halaaa
                Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  evt ligtv para dağıtırkende bizimkilerr bakıcak dimi =) sen kulüp hesabına yatırıverirsin gerçi
                  biz bi ligtv ye mi muhtac kaldik vah halimize ozaman

Yorum

• bir siteden okudum arkadaşlar,daha dogrusu lig tv .com.tr a mesaj yollayan bir arkadaş tanıdığı vasıtasıyla mahmut aksu ile goruşmuş,yayın çok pahalı oldugundan şimdilik ara vermeyi düşünüyorlarmış.inanmak istemiyorum ama gidişat onu gosterıyor. yanı ancak seneye oda ekonomımızı bıraz duzeltırsek tv yayınımız olacak. umarım dogru degıldır. açıklama beklıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Ayhan Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bir siteden okudum arkadaşlar,daha dogrusu lig tv .com.tr a mesaj yollayan bir arkadaş tanıdığı vasıtasıyla mahmut aksu ile goruşmuş,yayın çok pahalı oldugundan şimdilik ara vermeyi düşünüyorlarmış.inanmak istemiyorum ama gidişat onu gosterıyor. yanı ancak seneye oda ekonomımızı bıraz duzeltırsek tv yayınımız olacak. umarım dogru degıldır. açıklama beklıyoruz.
                      Yok öyle şey.. Saner Ayar ne demişti? Kulüpten para çıkmicak sponsor demişti.. Yönetimi destekliyoruz, söz ettirmiyoruz ancak bu olay gerçekleşmezse ciddi şekilde eleştiririm.. Hiçte Cevat'a başkasına bırakmam..
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Sponsor bulamadilar demek yoksa aciklama gelirdi yine kanimca ..

Ayrica tv miz gelecekse en az bir fb tv kadar kaliteli birsey gelmeli .. Gs ve bjk tv den bir cacik olmaz ama fener bu isi güzel ve kaliteli yapiyor insallah bizimkide en az onlarinki kadar olur ..

Yorum

• bi açıklama yapmak bu kadar zormu bu konuda anlamış değilim yaniii
                          Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sponsor bulamadilar demek yoksa aciklama gelirdi yine kanimca ..

Ayrica tv miz gelecekse en az bir fb tv kadar kaliteli birsey gelmeli .. Gs ve bjk tv den bir cacik olmaz ama fener bu isi güzel ve kaliteli yapiyor insallah bizimkide en az onlarinki kadar olur ..
                            hepsinden kaliteli olacak demişti mahmut aksu.
                            "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                            Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Insallah renkdas Insallah bu günleri görürüz
                                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.