İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
Daraltma
-
ya ts club fiş vermiyor yasinir ediyor beni bunlar .... bi vergi kaçırmayan biz kaldık
....
deli etmeyin la .. verin la fişinizi zaten müşteri memnuyetsizliği had safada ... asık suratlı kasiyerler .. kızlar fena değil ama oğlanları değişin yafenerium da ne güzel hizmet var
kapıdan girdiğin anda etrafında güzel insanlar beliriyor
burda ürünü aldım o kasaya gittim kimse yanıma gelmedi kasadakide direk 15 dedi merhabada yok
Yorum
-
-
En son JoKeR™ tarafından düzenlendi; 30.12.2009, 19:22.NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ
İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!
Yorum
-
İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya ts club fiş vermiyor yasinir ediyor beni bunlar .... bi vergi kaçırmayan biz kaldık
....
deli etmeyin la .. verin la fişinizi zaten müşteri memnuyetsizliği had safada ... asık suratlı kasiyerler .. kızlar fena değil ama oğlanları değişin yafenerium da ne güzel hizmet var
kapıdan girdiğin anda etrafında güzel insanlar beliriyor
burda ürünü aldım o kasaya gittim kimse yanıma gelmedi kasadakide direk 15 dedi merhabada yok
Yorum
-
İlk olarak JoKeR™ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuyrun realmadrit barcelona ve chelsea in online satış mağzası ya adamlar iğneden ipliğe herşeyi üretmiş bizim neden böyle ürünlerimiz yok_?
Visit the official online store of FC Barcelona. Get the latest kits, merchandising and gifts for the blaugrana fans.
http://www.chelseamegastore.com/stor...ault_kits.aspxZuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçenlerde bende newyork yankees'in internetten mağzasına baktım adamlarda yok yokkk .. dibim düştü . herifler kolzet kapağından kapı tokmağına kadar yapmışlar
Yorum
-
Beylikdüzünde açılan TS Clup'a gittim büyük heycanla,kötü giidişata rağmen ürün almak istiyorum,ama ne mümkün en büyük Ts Clup'da ürün yok,nasıl olur bu dedim,elde kalmış xxl 3-4 üründen başka beden yok çeşit yok,koskoca mağza bordo mavi renklerin renksizliğinde bom boşş sebebini ısrarla sordum nasıl yok niye klüp ürün göndermiyor,gelen cevapla yine yıkıldım,defalarca istiyoruz ürün ama göndermiyor klüp ellerinde yokmuş bu nasıl bir yönetiliş şekli kim hangi koltuk sevdalısı bu işin başında orda sefa sürerken biz burda cefa çekiyoruz,daha açıldığı günü hatırlıyorum sayın başkanımızın katılımıyla görkemli bir açılış yapılmıştı,şimdi bu durumdan haberi varmı acaba,mağza benim düşüncelerimle yakında kapanır gelen fedakar müşteriler elleri boş dönüyorlar,ama ne umrunda sayın yetkilinin o koltuğunda mutludur eminim..
Yazıklar olsun,ordan hak etmeden ekmek yiyen yönetime.....Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...
Yorum
-
İlk olarak lazangel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeylikdüzünde açılan TS Clup'a gittim büyük heycanla,kötü giidişata rağmen ürün almak istiyorum,ama ne mümkün en büyük Ts Clup'da ürün yok,nasıl olur bu dedim,elde kalmış xxl 3-4 üründen başka beden yok çeşit yok,koskoca mağza bordo mavi renklerin renksizliğinde bom boşş sebebini ısrarla sordum nasıl yok niye klüp ürün göndermiyor,gelen cevapla yine yıkıldım,defalarca istiyoruz ürün ama göndermiyor klüp ellerinde yokmuş bu nasıl bir yönetiliş şekli kim hangi koltuk sevdalısı bu işin başında orda sefa sürerken biz burda cefa çekiyoruz,daha açıldığı günü hatırlıyorum sayın başkanımızın katılımıyla görkemli bir açılış yapılmıştı,şimdi bu durumdan haberi varmı acaba,mağza benim düşüncelerimle yakında kapanır gelen fedakar müşteriler elleri boş dönüyorlar,ama ne umrunda sayın yetkilinin o koltuğunda mutludur eminim..
Yazıklar olsun,ordan hak etmeden ekmek yiyen yönetime.....
Bu taraftar bunu haketmiyor....Habu Sevdaluk 7 Beni
HarekeTSirası bizimdur !
ANS 61 DNMSZ
Yorum
Yorum