Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Katılıyorum, Ts Club'ın satışları şuankinden çok daha fazla olabilir ama işbilmezler orda olduğu sürece olup olabileceği bu kadar işte. Bence şuan Ts Club'ların gelirleri en alt seviyelerde. Ne zaman gerçekten güzel ve kaliteli ürünler çıkartmaya başlarlarsa işte o zaman bu taraftarın gerçek potansiyelini görürler.
    Forma ve birkaç ürün hariç, hiç iç açıcı değil TsClub mağazaları =(

Yorum

• ya ts club fiş vermiyor ya sinir ediyor beni bunlar .... bi vergi kaçırmayan biz kaldık ....

deli etmeyin la .. verin la fişinizi zaten müşteri memnuyetsizliği had safada ... asık suratlı kasiyerler .. kızlar fena değil ama oğlanları değişin ya fenerium da ne güzel hizmet var kapıdan girdiğin anda etrafında güzel insanlar beliriyor burda ürünü aldım o kasaya gittim kimse yanıma gelmedi kasadakide direk 15 dedi merhabada yok

Yorum

• ben bu yaz 3 forma aldim stadyumdaki ts club dan fis sormadim ama verdiler

hatta herzaman istememizi söylediler

Yorum

• Fatura kesilip veriliyor hemen. Ben de forma aldığımda sormamıştım. Poşeti aldım çıkıyordum. Adam dedi fatura kesiliyor bir dakika diye. Bu konuda ihmalleri yok.

Yorum

• Geçenlerde sipariş ettiğim atkı yerine başka bir atkı gönderen görevliye en içten(!) selamlarımı iletiyorum!

Yorum

• Olmuyo böle sonunda izmirede açıcam bi ts clup ben hemde müşteriye öyle davrancamki başka illerden bilene gelip alışveriş yapacaklar
              En son JoKeR™ tarafından düzenlendi; 29.12.2009, 23:56.
              NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

• o değilde istanbulda Beylikdüzündeki Ts Club kapanıyormuş varmı aslı ?
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Buyrun realmadrit barcelona ve chelsea in online satış mağzası ya adamlar iğneden ipliğe herşeyi üretmiş bizim neden böyle ürünlerimiz yok_?

Visit the official online store of FC Barcelona. Get the latest kits, merchandising and gifts for the blaugrana fans.

En son JoKeR™ tarafından düzenlendi; 30.12.2009, 19:22.
                  NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya ts club fiş vermiyor ya sinir ediyor beni bunlar .... bi vergi kaçırmayan biz kaldık ....

deli etmeyin la .. verin la fişinizi zaten müşteri memnuyetsizliği had safada ... asık suratlı kasiyerler .. kızlar fena değil ama oğlanları değişin ya fenerium da ne güzel hizmet var kapıdan girdiğin anda etrafında güzel insanlar beliriyor burda ürünü aldım o kasaya gittim kimse yanıma gelmedi kasadakide direk 15 dedi merhabada yok
                    fenerium dan alış veriş mi yaptın ?

Yorum

• İlk olarak JoKeR™ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Buyrun realmadrit barcelona ve chelsea in online satış mağzası ya adamlar iğneden ipliğe herşeyi üretmiş bizim neden böyle ürünlerimiz yok_?

Visit the official online store of FC Barcelona. Get the latest kits, merchandising and gifts for the blaugrana fans.

http://www.chelseamegastore.com/stor...ault_kits.aspx
                      geçenlerde bende newyork yankees'in internetten mağzasına baktım adamlarda yok yokkk .. dibim düştü . herifler kolzet kapağından kapı tokmağına kadar yapmışlar
                      Zuğaşi Berepe
                      Çoban Express

Yorum

• İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        geçenlerde bende newyork yankees'in internetten mağzasına baktım adamlarda yok yokkk .. dibim düştü . herifler kolzet kapağından kapı tokmağına kadar yapmışlar
                        O Kadar Olmasada Bizlerde Bir Şeyler Bekliyoruz.

Yorum

• Ts Club'ta Trabzonspor logolu kol düğmesi bulunur mu?
                          Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

• Beylikdüzünde açılan TS Clup'a gittim büyük heycanla,kötü giidişata rağmen ürün almak istiyorum,ama ne mümkün en büyük Ts Clup'da ürün yok,nasıl olur bu dedim,elde kalmış xxl 3-4 üründen başka beden yok çeşit yok,koskoca mağza bordo mavi renklerin renksizliğinde bom boşş sebebini ısrarla sordum nasıl yok niye klüp ürün göndermiyor,gelen cevapla yine yıkıldım,defalarca istiyoruz ürün ama göndermiyor klüp ellerinde yokmuş bu nasıl bir yönetiliş şekli kim hangi koltuk sevdalısı bu işin başında orda sefa sürerken biz burda cefa çekiyoruz,daha açıldığı günü hatırlıyorum sayın başkanımızın katılımıyla görkemli bir açılış yapılmıştı,şimdi bu durumdan haberi varmı acaba,mağza benim düşüncelerimle yakında kapanır gelen fedakar müşteriler elleri boş dönüyorlar,ama ne umrunda sayın yetkilinin o koltuğunda mutludur eminim..
                            Yazıklar olsun,ordan hak etmeden ekmek yiyen yönetime.....
                            Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• zaten kapatılıyormuş orası lazangel

Yorum

• İlk olarak lazangel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beylikdüzünde açılan TS Clup'a gittim büyük heycanla,kötü giidişata rağmen ürün almak istiyorum,ama ne mümkün en büyük Ts Clup'da ürün yok,nasıl olur bu dedim,elde kalmış xxl 3-4 üründen başka beden yok çeşit yok,koskoca mağza bordo mavi renklerin renksizliğinde bom boşş sebebini ısrarla sordum nasıl yok niye klüp ürün göndermiyor,gelen cevapla yine yıkıldım,defalarca istiyoruz ürün ama göndermiyor klüp ellerinde yokmuş bu nasıl bir yönetiliş şekli kim hangi koltuk sevdalısı bu işin başında orda sefa sürerken biz burda cefa çekiyoruz,daha açıldığı günü hatırlıyorum sayın başkanımızın katılımıyla görkemli bir açılış yapılmıştı,şimdi bu durumdan haberi varmı acaba,mağza benim düşüncelerimle yakında kapanır gelen fedakar müşteriler elleri boş dönüyorlar,ama ne umrunda sayın yetkilinin o koltuğunda mutludur eminim..
                                Yazıklar olsun,ordan hak etmeden ekmek yiyen yönetime.....
                                Yazık çok yazık. Biz anadolu yakasında daha çok Ts clup açılsın diye dört gözle beklertken aldığımız habere bakın! Her Ts Clup a gittiğmizde ürün yok kelimesini duymak istemiyorum artık. Biz yeni ürünler beklerken elde olan bi iki mağazamızın da kapatılması çok çok acı. Yetkililer burayı umarım okur ve taraftarının sesine kulak verir. Bu taraftar bunu haketmiyor. Ben Anadolu yakasından beylikdüzüne gitmeye de razıyım . Yeter ki mağaza açık olsun ve takımımızın ürünlerini bulalım.!!!

Bu taraftar bunu haketmiyor....
                                Habu Sevdaluk 7 Beni
                                HarekeTSirası bizimdur !
                                ANS 61 DNMSZ

Yorum

Yükleniyor...
                                X