Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Ali Fuat abi demişti sanırım. Kupa finali için t-shirtler hazır. Kupayı aldığımız durumda kupa merasiminde futbolcularımız bu t-shirtleri giyeceklermiş.
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Güzel düşünceler, elbette ki hepsinin aynı güzel materyalleri olsa güzel olur

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Urfaspor kardeş kulüp ilan edildi.

Kaşkol falan yapmak lazım hatta final maçına hazırlanırsa çok daha güzel bir görüntü olabilir.

' ŞanlıTrabzon ' yada bunun gibi birşey düşünülebilir..
          Urfa da ''Şanlı Fenerbahçe'' diye atkılar takanlar vardı..
          urfa yerel haber sitelerinde fotolarda gördüm.

İlk olarak Rahim.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Renkdaşlarım bana 1 adet 20 cm büyüklügünde Trabzonspor Arması lazım.2 tane de 5 cm lik arma lazım.Nerde bulabilirim veya satmak isteyen varsa lütfen bana ulaşsın.Oglumun Anakucagına bordo mavi kaplama yaptıracagım ve bu armaları üstüne diktirmek istiyorum.Destek ve fikirlerinizi bekliyorum.
          Linkteki gibi bir ürün olması gerekiyor.
          http://www.loadtr.com/440214-trabzon...rmas%C4%B1.htm
          o büyüklükte satılacağını sanmıyorum.
          Bunu özel olarak yaptırmak belki mümkün olabilir ama tek olarak yapan olurmu orasıda zor gibi.
          nakışçılar yapar bunu. Trabzonda bu şekilde nakış işi yapan bir atölye var. Gittiğimde sorarım bende merak ettim .
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ali Fuat abi demişti sanırım. Kupa finali için t-shirtler hazır. Kupayı aldığımız durumda kupa merasiminde futbolcularımız bu t-shirtleri giyeceklermiş.

Bu güzel haber
            # 10 Umut Bulut !

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bunu yapsalar çok satar.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Urfa da ''Şanlı Fenerbahçe'' diye atkılar takanlar vardı..
                urfa yerel haber sitelerinde fotolarda gördüm.

o büyüklükte satılacağını sanmıyorum.
                Bunu özel olarak yaptırmak belki mümkün olabilir ama tek olarak yapan olurmu orasıda zor gibi.
                nakışçılar yapar bunu. Trabzonda bu şekilde nakış işi yapan bir atölye var. Gittiğimde sorarım bende merak ettim .
                Sorarsanız banada haber verin lütfen.Sagolun

Yorum

• bu otobüsü ben mi yeni görüyorum, yoksa varmıydı daha önceden
                  Bordo Mavi...

Yorum

• İlk olarak Burak_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu otobüsü ben mi yeni görüyorum, yoksa varmıydı daha önceden
                    Nerde satılıyor bu Otobüsler?O kadar çok Ts amblemli ürün görüyorum ama Resmi sitede bunların hiç birisi yok.

Yorum

• ben de ts clubden esarp ıstıyorum bassınlar yani bir sürü kapalı bayan taraftarınız var manevi boyutu dusunmuyorsalar maddı kısmını dusunsunler satısı ii olur

Yorum

• Evet o otobüsü bi benzin istasyonu mu ne veriyodu geçen sene de bende var.
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Rahim.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nerde satılıyor bu Otobüsler?O kadar çok Ts amblemli ürün görüyorum ama Resmi sitede bunların hiç birisi yok.
                          bu otobüsler Alpet tarafından 100tllik akaryakıt alışverişi yapınca veriyorlardı...
                          oooooy sevduğum ne dur senden çektuğuuum???

Bir-İki-Üç...(Türkçe)
                          Erti-Ori-Sami...(Gürcüce)

Yorum

• İlk olarak Burak_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu otobüsü ben mi yeni görüyorum, yoksa varmıydı daha önceden
                            bu otobüsler Alpet tarafından 100tllik akaryakıt alışverişi yapınca veriyorlardı...
                            oooooy sevduğum ne dur senden çektuğuuum???

Bir-İki-Üç...(Türkçe)
                            Erti-Ori-Sami...(Gürcüce)

Yorum

• T-Shirt'leri giyindi oyuncular
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                T-Shirt'leri giyindi oyuncular
                                ne yaziyordu t-shirtlerde ben bi türlü göremedim. belki ben eve gelirken yoldaydim o anda

Yorum

Yükleniyor...
                                X