Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUrfaspor kardeş kulüp ilan edildi.
Kaşkol falan yapmak lazım hatta final maçına hazırlanırsa çok daha güzel bir görüntü olabilir.
' ŞanlıTrabzon ' yada bunun gibi birşey düşünülebilir..
urfa yerel haber sitelerinde fotolarda gördüm.
İlk olarak Rahim.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenkdaşlarım bana 1 adet 20 cm büyüklügünde Trabzonspor Arması lazım.2 tane de 5 cm lik arma lazım.Nerde bulabilirim veya satmak isteyen varsa lütfen bana ulaşsın.Oglumun Anakucagına bordo mavi kaplama yaptıracagım ve bu armaları üstüne diktirmek istiyorum.Destek ve fikirlerinizi bekliyorum.
Linkteki gibi bir ürün olması gerekiyor.
http://www.loadtr.com/440214-trabzon...rmas%C4%B1.htm
Bunu özel olarak yaptırmak belki mümkün olabilir ama tek olarak yapan olurmu orasıda zor gibi.
nakışçılar yapar bunu. Trabzonda bu şekilde nakış işi yapan bir atölye var. Gittiğimde sorarım bende merak ettim .2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat abi demişti sanırım. Kupa finali için t-shirtler hazır. Kupayı aldığımız durumda kupa merasiminde futbolcularımız bu t-shirtleri giyeceklermiş.
Bu güzel haber# 10 Umut Bulut !
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUrfa da ''Şanlı Fenerbahçe'' diye atkılar takanlar vardı..
urfa yerel haber sitelerinde fotolarda gördüm.
o büyüklükte satılacağını sanmıyorum.
Bunu özel olarak yaptırmak belki mümkün olabilir ama tek olarak yapan olurmu orasıda zor gibi.
nakışçılar yapar bunu. Trabzonda bu şekilde nakış işi yapan bir atölye var. Gittiğimde sorarım bende merak ettim .
Yorum
-
İlk olarak Burak_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu otobüsü ben mi yeni görüyorum, yoksa varmıydı daha önceden
Yorum
-
İlk olarak Rahim.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerde satılıyor bu Otobüsler?O kadar çok Ts amblemli ürün görüyorum ama Resmi sitede bunların hiç birisi yok.oooooy sevduğum ne dur senden çektuğuuum???
Bir-İki-Üç...(Türkçe)
Erti-Ori-Sami...(Gürcüce)
Yorum
-
İlk olarak Burak_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu otobüsü ben mi yeni görüyorum, yoksa varmıydı daha öncedenoooooy sevduğum ne dur senden çektuğuuum???
Bir-İki-Üç...(Türkçe)
Erti-Ori-Sami...(Gürcüce)
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleT-Shirt'leri giyindi oyuncular
Yorum
Yorum