Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla Bu Ayakkabı Süper Olmuş Ya
    Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

• Şu ürünü çok sevdim Bugünde ilk defa Kocaelindeki Ts clubta azda olsa ürün sayısında artış

olduğunu gördüm.

Ama şu üründeki "Trabzonspor" yazısı arkaya daha büyük şekilde yazılsaydı daha güzel

olmazmıydı. Veyahut arkaya koskocaman bir 61 Nasıl olurdu diye merak ediyorum ?
      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Gozle gorulur kalıtelı urunler mevcut durumda bunu daha cok tekstıl sekterune akıtmalıız gunluk gıyum tekstılımız de olmalı Bu da ıyı bır kar kapısı klup adına
        Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• cok mutlutum sonunda formamı alabıldım ankarada antares alısverıs merkezındekı nıke magzasında formlarımız satılmakta cok gusel bı duygu nıke magzasında formalarımızı gorebılmek

Yorum

• İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            cok mutlutum sonunda formamı alabıldım ankarada antares alısverıs merkezındekı nıke magzasında formlarımız satılmakta cok gusel bı duygu nıke magzasında formalarımızı gorebılmek
            darısı başımıza bana da almak nasip olur inşallah
            Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
            Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Kravat olarak bunu beğendim ben.

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• evet Poyraz güzelmiş hakkatten

Ts Club adam olmaya başlıyor valla
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu ürünü çok sevdim Bugünde ilk defa Kocaelindeki Ts clubta azda olsa ürün sayısında artış

olduğunu gördüm.

Ama şu üründeki "Trabzonspor" yazısı arkaya daha büyük şekilde yazılsaydı daha güzel

olmazmıydı. Veyahut arkaya koskocaman bir 61 Nasıl olurdu diye merak ediyorum ?
                  kocaelindeki tsclup tam adresini verebilir misin?

Yorum

• İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Görkem Spor
                    Alemdar Caddesi Fevzi Baba Sk. No:13 İzmit / Kocaeli
                    Tel:0262 325 59 35)

Netba
                    Mustafapaşa Mah. Bağdat Cad. No:127 / Gebze-Kocaeli
                    Tel:0262 644 15 19)

ts clup resmi sitemizde bu adresler kayıtlı...
                    Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                    Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlk olarak TSümeyye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Görkem Spor
                      Alemdar Caddesi Fevzi Baba Sk. No:13 İzmit / Kocaeli
                      Tel:0262 325 59 35)

Netba
                      Mustafapaşa Mah. Bağdat Cad. No:127 / Gebze-Kocaeli
                      Tel:0262 644 15 19)

ts clup resmi sitemizde bu adresler kayıtlı...
                      Daha kolay olması için.
                      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet var bugun aldım ordan.Hem beyazı var hemde bir yüzü bordo diğer yüzü mavi olanı var.Ayrıca şu karnaval şapkalardanda gelmiş şampiyonluk zamanı lazım olacak o şapkalar
                        Saol arkadaşım ben sürekli oraya gidiyorum da.. Gelip gelmediğini bilmiyodum. Yarın alırım inşş

Yorum

• yağmurluk yapılsa güzel olur şık tasarımlı yağmurluklar
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• kubilay cok saol

Yorum

• arkadaşlar saatler nasıl alan ve kullanan varmı

almayı düşünüyorum

şu an fiyatı 175 tl kordonları felan iyimidir

Yorum

• bu kazak mesela süper cekilmis. modele tam geliyor ve kendisinin üzerinde nasil durabilecegini düsünebiliyorsun. bu kazagi tam 4 ALMAN arkadasa alacam. hepsi bana parasini simdiden verdi. almanlari da trabzonsporlu yapiyorum ve onlar baya ürün aliyor her yil ve bu kazagi herkes cok begeniyor bende. bunu gibi ürünler bekliyorum ts club yöneticelirenden.

Yorum

Yükleniyor...
                                X