Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nike yapmiyor mu? formayi ureten armayi baskasina mi yaptiriyor? ilgincmis.
    bundaki logonun nesi hatali bilmem ama urunlerde gordugum en iyilerinden biri.
    2 yıldır söyleniyor; formalar Nike fabrikalarından geliyor. Daha sonra aynı formalar Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesindeki bir tekstil atölyesine gönderilip reklam ve armalar yapıştırılıyor diye. Ama insanlarımız okumuyor, dinlemiyorki.

Ayrıca logolarda yapılan bariz hatalardan birisi T nin uzantısı olan S nin ucu kesik değil sivri olmalı. Ucu kesik logo hatalı. Her ne kadar göz hoş gelmiş olsa bile.
    En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 22.04.2010, 20:57.
    t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yenisahradaki Tsclupta 3 istanbul takmımın ve Bursasporun ürünleri satışa çıkmıştır arkadaşlar.

Bu arada Tsclup ürünler için tek kelimeyle Skandal diyorum.

Başkanın yerinde olsam o ürünleri ve o kalitesizliği tasarlayanları etek iydirip 'kulübü bilerek rezil ediyorsunuz diyerek Trabzonda gezdiririm.İddaa ediyorum araştırılsın adamlar kasıtlı rezil ürün yapıyorlar

Başka bir izah bulamıyorum
      Hocam bugün Bakırköy TSClup'a gittim yeni atkılardan almak için.Sahibide bu konuya vurgu yaptı.Resmen terbiyesizlik.Trabzonluluk ve Trabzonsporluluk ruhundan uzak kişilerin ticari çıkarları yüzünden biz şahsiyetimizi kaybetmeyeceğiz.Bu rezillikte emeği olan herkesi esefle kınıyorum.

Bu arada Bakırköy TSClup dışarıdan gözüktüğü gibi küçük değilmiş.Çok sevindim.Ama biraz ilgisiz kalmış galiba.Ben sahibinin sözlerinden onu anladım.Biraz daha ilgi lütfen.

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2 yıldır söyleniyor; formalar Nike fabrikalarından geliyor. Daha sonra aynı formalar Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesindeki bir tekstil atölyesine gönderilip reklam ve armalar yapıştırılıyor diye. Ama insanlarımız okumuyor, dinlemiyorki.

Ayrıca logolarda yapılan bariz hatalardan birisi T nin uzantısı olan S nin ucu kesik değil sivri olmalı. Ucu kesik logo hatalı. Her ne kadar göz hoş gelmiş olsa bile.
        evet okumuyorum haklısınız, bu konuda birini de eleştirmem zira yüzlerce sayfalara ulaşan polemik dolu sayfaları okuyacak ne vaktim var ne de sabrım, cevap yazdınız öğrendim, teşekkürler.
        gelelim konuya, böyle saçma bir üretim anlayışı başka nerde olur bilmem, tamam reklami diktirirsin ama klubun armasi olmadan nike formanin gelmesi sonra bunun fason yaptırılması, klupten kimsenin kardeşim bu olmamış dememesi..hepsi ilginç.

o yüzden dedim, seneye de böyle olursa ben almam forma falan.
        kendi logosunu kendi formasında düzgün kullanamayan nasıl bir kurumsal kimlikten bahseder anlamak zor.
        ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Urfaspor kardeş kulüp ilan edildi.

Kaşkol falan yapmak lazım hatta final maçına hazırlanırsa çok daha güzel bir görüntü olabilir.

' ŞanlıTrabzon ' yada bunun gibi birşey düşünülebilir..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Urfaspor kardeş kulüp ilan edildi.

Kaşkol falan yapmak lazım hatta final maçına hazırlanırsa çok daha güzel bir görüntü olabilir.

' ŞanlıTrabzon ' yada bunun gibi birşey düşünülebilir..

Bence de çok iyi düşünce.ŞanlıTrabzon çok iyi fikir.Ya da şu da olabilir."BİZE URFA DA TRABZON"
            Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Tasarım;

Bastırılmış Hali;

Pek istediğim gibi olmadı. Öncelikle tam istediğim renkte tişörtü bulamadım, ona yakın bir tişört buldum.

İkincisi öğrendim ki beyaz ve açık renkli tişörtlerden başka tişörtlere baskı transparan bir şekilde yapılamıyormuş. Ama kenarlarından uygun bir şekilde kesilebilirse olabilir.

Bir de baskı biraz küçük oldu.

Neyse, bu ilk deneyimim. Bundan sonra daha da bastırmayı düşünüyorum.

TS Club istese bunun gibi bir şeyler yapamaz mı ?

Yorumlarınızı bekliyorum.
              En son Kaan tarafından düzenlendi; 25.04.2010, 15:21.
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Kaan reklama giriyor biraz

Ellerine sağlık.
                Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaan reklama giriyor biraz

Ellerine sağlık.
                  Renklerini bordo-mavi yaptık.

Artık reklama girmiyor.

Yorum

• İlk deneme için güzel bir sonuç olmuş Kaan.
                    Tasarıma biraz daha benzese hemen seri üretime geçerdik
                    Ama buda çok güzel.
                    Bastırmışsın üstüne giyde birkaç resim çek belki küçük değildir bir gözle görelim
                    Sen olmasan napardık biz
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Reklam olduğu doğru ama Kaan
                      4ever yazmışsın üstüne ççç
                      Tişörtede bastırmadın dimi 4ever diyeççç
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlk deneme için güzel bir sonuç olmuş Kaan.
                        Tasarıma biraz daha benzese hemen seri üretime geçerdik
                        Ama buda çok güzel.
                        Bastırmışsın üstüne giyde birkaç resim çek belki küçük değildir bir gözle görelim
                        Sen olmasan napardık biz
                        2. resimde üstümde duruyor zaten tişört.

İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Reklam olduğu doğru ama Kaan
                        4ever yazmışsın üstüne ççç
                        Tişörtede bastırmadın dimi 4ever diyeççç
                        Yok yahu, korsancılar basmasın diye.

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2. resimde üstümde duruyor zaten tişört.

Yok yahu, korsancılar basmasın diye.
                          Kardeşim ben belki senide görmek istiyorum ççç

Sana bir imalathane ruhsatı çıkartırız.
                          Reklamlarıda forumun girişine yazarızççç
                          BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak selcjK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar herkese merhaba,

Uzun zamandır forumdan uzak kalmıştım, ancak aklıma gelen bir fikri paylaşmak için buradan iyi bir platform olmadığını düşünüyorum. Şimdi bizim uzun zamandır çektiğimiz sıkıntı nedir, Nike'ın formalarımıza yeteri kadar özen göstermediğini düşünüyoruz. (ya da ben ve benim birçok arkadaşım) Düşünüyorum ki biz taraftarlar olarak beğendiğimiz dizaynları klübe gönderip talep edersek ve bu sayı binleri hatta onbinleri bulursa eminim ki birilerinin dikkatini çekip durun bakalım bunlar ne diyor diye sorar. Her sene aramızdan çok güzel forma dizaynları ortaya çıkıyor ama pek bu isteğimizi elde edemiyoruz. Mesela ben facebookta bir forma gördüm, eminim ki gören başkaları da vardır, ve inanılmaz hoşuma gitti, dizayn olarak benzemese de 90lı yılların başındaki beyaz üzerine bordo-mavi puanlı formamızı hatırlattı ben ve içimde bir heyecan oldu bu forma inanılmaz talep görür diye, ayrıca estetik olması da cabası. ve eminim ki yine buradan birçok mükemmel ve gerçekçi forma dizaynları çıkacaktır. Şahsen ben çizgili formamız haricindeki mevcut formalarımızı çok beğendiğimi söyleyemem, beyaz formamız da iyi ancak sadece beyaz, bu kadar basit olmamalı diye düşünüyorum. Ben gördüğüm formayı burada paylaşarak 2010-2011 sezonu için yönetimden bu dizaynları da dikkate almasını talep edeceğim bir taraftar olarak. Sadece bu forma için değil, buradan çıkacak güzel diğer formalar için de. ve eminim ki bu konunun üzerine gidebilirsek sonuç elde etmemiz imkansız değil.. Diyeceğim şudur ki yeni sezon forma çalışmaları bu süre zarfında başlıyor bir imza kampanyasıyla istediğimiz formların üretilmesini sağlayabiliriz.

fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
                            Beğendim
                            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• maalesef biz çok gerilerdeyiz,internetten doğru düzgün satış yapamıyoruz.Ürün alacağım alamıyorum böyle bir şey olabilirmi.İşi bir türlü eğline vermedilerki doğru düzgün yapsın bu işi.
                              Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• Fenerbahçe apple firmasıyla anlaşıp fenerium larda Fenerbahçe logolu ipod siparişleri almaya başlamış.Gerçekten iyi bir atılım yapmışlar.
                                Tribün denildiğinde;
                                GATE 13,ORİGİNAL 21,Bad Blue Boys,Irriducibili,Grobari,Brigate Autonome Livornesi,Boys Roma,Fossa Dei Leoni,Gradinata Nord,Revolution,ULTRAS TITO...

Yorum

Yükleniyor...
                                X