İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Ts Clublarda şimdiye kadar çok ıyı urun katalogu olmadı hiç.Bu yonetım geldıgınde Ts club konusunda umıtlıydım.Geldıklerınden berı neredeyse 1 sene olacak fazla bır gelısme yok.
Kardesım elımızden geldıgınce urunler kotude olsa maksat destek deyıp alıyorduk.Ama artık yeter.Adam gıbı yapacaksalar şu işi yapsınlar yada bıraksınlar.İşi bilen birileri gelsin şu Ts clublara.
Lıgın 7. haftası hala antreman urunlerı satısta degıl.Çokmu zor antreman urunlerını satısa çıkarmak.Ne zamandır esorfman takımı alıcam dıyorum duzgun urun yok.
Internette amator arkadaslar çok guzel urunler tasarlıyor.Nedense TS clublarda bu tarz urunler yok.Şöyle gundelık hayatta gıyebılecegımız urunler yapmak çokmu zor anlamıyorum.Renk konusunda gayet avantajlıyız.Ama tasarım yok.
Diğer takımlara bakıyorum hepsınde çok guzel urunler var.İçlerınde en kotu bızımkı.
İnşallah urunlerımız duzelır
Yorum
-
TS Clubda isler herhalde iyi gitmiyor.....
Ben 29.09.2016 da TS Clubdan internet üzeri 1 beyaz forma ve 1 cocuk body siparisi verdim...
10.10.2016 da Yurtici Kargo ile Almanyada elime bir paket ulasti... Paketi actigimda icinde sadece 1 beyaz forma vardi. Siparis verdigim ve parasini ödedigim Cocuk Body ise kargoda yoktu.....
Kargo kagidindada zaten 1 Piece (1 ürün) belirtilmis!!!!
Bunun ardindan TS Club a 1 mail attim ve nedenini sordum. 10 gün oldu hala 1 geri dönüs olmadi.
Bu 10 gün icerisinde 3-4 kez mail attim cesitli mail adreslerine....Cevap yine sifir....
Beni ödedigim bir cocuk bodysi ne zengin eder, ne de fakir....Ama prensip meselesi bu.
Siparis verip parasinida ödediysem, ürünümü isterim....
Böyle bir olay sizinde basiniza geldimi arkadaslar??
Mayis ayinda Trabzonspor dergisine abone oldum.. Elime sadece 1 dergi ulasti simdiye kadar....
Böyle birsey olabilir mi????TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
-
Valla abı Ts club için çok normal bir durum bu.İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS Clubda isler herhalde iyi gitmiyor.....
Ben 29.09.2016 da TS Clubdan internet üzeri 1 beyaz forma ve 1 cocuk body siparisi verdim...
10.10.2016 da Yurtici Kargo ile Almanyada elime bir paket ulasti... Paketi actigimda icinde sadece 1 beyaz forma vardi. Siparis verdigim ve parasini ödedigim Cocuk Body ise kargoda yoktu.....
Kargo kagidindada zaten 1 Piece (1 ürün) belirtilmis!!!!
Bunun ardindan TS Club a 1 mail attim ve nedenini sordum. 10 gün oldu hala 1 geri dönüs olmadi.
Bu 10 gün icerisinde 3-4 kez mail attim cesitli mail adreslerine....Cevap yine sifir....
Beni ödedigim bir cocuk bodysi ne zengin eder, ne de fakir....Ama prensip meselesi bu.
Siparis verip parasinida ödediysem, ürünümü isterim....
Böyle bir olay sizinde basiniza geldimi arkadaslar??
Mayis ayinda Trabzonspor dergisine abone oldum.. Elime sadece 1 dergi ulasti simdiye kadar....
Böyle birsey olabilir mi????
Dergıye bende aboneydim ama ne oldu dergıye bılmıyorum.E dergı çıktı ama en son sayının yıne gelmesı gerekıyordu ama gelmedı.Zaten sımdıye hep sıkıntılı geldı.Aramaktan sıkıldım.
Kendı kulubumuz dıye bır sey demıyoruz ama yanlış yapıyoruz.Becerıksız ınsanları çalıştırmasınlar.
Ts clubı ara söv ılgılenırler.Maıl falan atarsan bır sey olmaz
Yorum
-
Sagol üstad. Aradim TS Club u....Bir bayan calisan iligilenip bana geri dönecegini yazdi....Bakalim ne olacak.....İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla abı Ts club için çok normal bir durum bu.
Dergıye bende aboneydim ama ne oldu dergıye bılmıyorum.E dergı çıktı ama en son sayının yıne gelmesı gerekıyordu ama gelmedı.Zaten sımdıye hep sıkıntılı geldı.Aramaktan sıkıldım.
Kendı kulubumuz dıye bır sey demıyoruz ama yanlış yapıyoruz.Becerıksız ınsanları çalıştırmasınlar.
Ts clubı ara söv ılgılenırler.Maıl falan atarsan bır sey olmazTRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
-
geçen ay kız arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak TsClub'tan birşey alayım dedim
maksat hem kız arkadaşımı Trabzonspor'lu yapmak , hemde kulüp kazansın alışveriş yapalım
ama görüntü aşağıdaki gibi . rezil oldum onamı yanayım , Trabzonspor'lu yapmaya çalışıyorum itibaramı yanayım , bilemedim .
hani parasıyla orantılı kalitede ucuz et - ucuz yahni de diyemiyorum , piyasaya göre pahalı bi ürün
birşeyler dğişirde inşallah bizde görürüz . taraftar olarak yapacığımı yaptım bundan fazlası elimden gelmez
pele good , maradona better , george best
Yorum
-
İlk olarak Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen ay kız arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak TsClub'tan birşey alayım dedim
maksat hem kız arkadaşımı Trabzonspor'lu yapmak , hemde kulüp kazansın alışveriş yapalım
ama görüntü aşağıdaki gibi . rezil oldum onamı yanayım , Trabzonspor'lu yapmaya çalışıyorum itibaramı yanayım , bilemedim .
hani parasıyla orantılı kalitede ucuz et - ucuz yahni de diyemiyorum , piyasaya göre pahalı bi ürün
birşeyler dğişirde inşallah bizde görürüz . taraftar olarak yapacığımı yaptım bundan fazlası elimden gelmez

Malesef ikisine de yansan haklısın. Ama bu hali gözüme hoş gelmedi değil sanki bi duman bulut efekti varO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.:tsamblem:
Yorum
-
2 gündür kepenkler kapalı tadilat yapılmıyorsa kapattıİlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜsküdar Ts Club kapandı, Ümraniye Ts Club açık .İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Dün mağazaya gittim.kışlık mont almaya.alacak ne çeşit ne mont var.boş çıktım. dün bjk nin lansmanını izledim.ürünleri resmen gel beni al diyor.malesef hiç çeşit yok.yani mağazaya giden sırf forma almaya gitsin.başka sebeb bulamıyorumNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
tsclub en başından beri başarısız.. sırf ucuz olsun diye 2. sınıf ürünleri üretegeldi bugüne kadar..
ama bu yönetimden ümitliyim, şu stad vs işleri bir yoluna girsin eminim 50.yıla daha farklı bir anlayışla girilecek.
bence en başta isimle başlanmalı..

En son calypso tarafından düzenlendi; 09.11.2016, 17:01.▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum