Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Şimdi hocam renkler ve zevkler tartışılmaz ancak buraya bir virgül koyup kendi fikirlerimi açıklamak istiyorumİlk olarak mkambur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMemleketimde üzerimde tişörtten kışlıklarına kadar Trabzonspor ürünü olsun diye hep heves ediyorum giriyorum siteye ama gel gör ki gerçekten kaliteli ürün yok. Niye sadece forma ile destek olabileceğim ki ? Formanın yanında niye kaliteli tişört yok bu Ts Club'larda ? Allah aşkına şu ürün ve fiyat farkına bir bakın. Hazırlık maçından sonra heves ettim formalardan önce birkaç bir şey almak istedim akşam akşam moralim bozuldu. Yönetimimizden rica edelim şu ürünlere de el atılsın. Başka mağazalardan almaktansa takımımız kazansın yeter ki güzel ürünler olsun!
[ATTACH]10060[/ATTACH]
Bizim ürünler tamamen gençlere yönelik
Şimdi böyle büyük baskılı rengarenk (özelliklr iğrenç bulduğum grinin üstüne bordo mavi) tshirt ve ya diğer ürünleri genelde gençler giyiyor.
Ancak benim gibi orta yaşlı kişiler biraz daha sade şeylerden hoşlanabiliyor.
Mesela ben istiyorun ki şu lacoste yakalı tshirtlerden olsun hemen göğsünün üstünde böyle küçücük forma arması olsun reklam panosu gibi gezmeyim.
Arkadaşlarım ile bir toplantı yaptığımızda onu giyeyim ve şık olsun
Böylemürün çok az bizde bence
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildişimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Evet işteyken, günlük hayatta giyebileceğimiz ürünlerinde kalitesi mutlak bir şekilde arttırılmalı. Bu ürünler bize yakışmıyor. Ama eminim yönetim bu durumada el atacaktır.İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi hocam renkler ve zevkler tartışılmaz ancak buraya bir virgül koyup kendi fikirlerimi açıklamak istiyorum
Bizim ürünler tamamen gençlere yönelik
Şimdi böyle büyük baskılı rengarenk (özelliklr iğrenç bulduğum grinin üstüne bordo mavi) tshirt ve ya diğer ürünleri genelde gençler giyiyor.
Ancak benim gibi orta yaşlı kişiler biraz daha sade şeylerden hoşlanabiliyor.
Mesela ben istiyorun ki şu lacoste yakalı tshirtlerden olsun hemen göğsünün üstünde böyle küçücük forma arması olsun reklam panosu gibi gezmeyim.
Arkadaşlarım ile bir toplantı yaptığımızda onu giyeyim ve şık olsun
Böylemürün çok az bizde bence
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
TS Club'ı eleştirirken TS Club diye düşündüğümüz yapıda tasarımcı pazarlamacı web satış gibi geniş bir ekip olduğunu düşünmeyin. Şu anda kulüpte bu işi yüreten sadece 2 kişi var. O markaya yatırım yapmadan gelir gelmesi mucize.
Yorum
-
Yonetımın gelmesınden sonra Ts Clublarda buyuk bır degısım olacagını dusunuyordum fakat beklentılerım boşa çıktı.Yapılan bazı güzel ürünler var ama hala yeterlı oldugunu dusunmuyorum.
Eşorfman takımı alıcaz doğru durust alacagımız guzel bır urun yok.Takımın antreman urunlerı hala satısa çıkmadı.Bu kadar guzel renklerı kullanamamak buyuk basarı.
En kısa zamanda Ts Club ın basına işten anlıyan bırılerını getırırler inşallah.
Yorum
-
bugün yeni yönetim ilk cikaracagi koleksiyon lansmanini yaptiİlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYonetımın gelmesınden sonra Ts Clublarda buyuk bır degısım olacagını dusunuyordum fakat beklentılerım boşa çıktı.Yapılan bazı güzel ürünler var ama hala yeterlı oldugunu dusunmuyorum.
Eşorfman takımı alıcaz doğru durust alacagımız guzel bır urun yok.Takımın antreman urunlerı hala satısa çıkmadı.Bu kadar guzel renklerı kullanamamak buyuk basarı.
En kısa zamanda Ts Club ın basına işten anlıyan bırılerını getırırler inşallah.
bu isler öyle kisa sürede etki edilecek bisey degil
2016/2017 SONBAHAR KIŞ TOPLATISI KULÜBÜMÜZE HAYIRLI OLUR İNŞALLAH.

bisey elestirmeden ufak bir arastirma fena olmaz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Ts CLUB Trabzondan geçen gün forma alırken satışlar nasıl diye kasadaki arkadaşlarla sohbet ettik...
Formaların çok geç kaldıgını esas satışımız olan gurbetçileri ve ramazan bayramı dönemini kaçırdığımızı söyledi...
Biz normalde Ağustos 15 de forma bitirirdik dedi bu sene nerdeyse Ağusto 15 de forma yeni geldi dedi.
Bu sene işimizi zor forma sayısı satısında ama takım 3 hafta kazansın arayı kapatırız dedi... (O gün antepe yenildik..)
Hadi hayırlısıYok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum