Şu logonun dikilmesi bir benimi çıldırtıyor o nasıl bir dikiştir arkadaş çakma logolar gibi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Güzel düşünülmüş. Eline sağlık.İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni cizdigim t shirt

Aile bireylerim için de aynı düşüncedeyim sizinle.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCamdan içeri baktım geçen gün.
Siyah bir tişörte ütü baskısı parlak taşla TS yapmışlar.
Her bayanın rahatça yapabileceği bir şey.
Sonra dedim iyi ki camdan baktım.
Yola devam ettim...
Logomuzdaki sarıdan bile aşırı rahatsızım.İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu logonun dikilmesi bir benimi çıldırtıyor o nasıl bir dikiştir arkadaş çakma logolar gibiNeyleyim BORDO deyince MAVİ demeyen sevgiliyi.
Yorum
-
gurur verici mangenİlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUtanc verici bir "tasarim"..
Yorum
-
Yeni bileklik çıkmış sonunda. Eskisinden daha iyi gibi duruyor...

Yorum
-
Bazı tişörtler siteye eklenmemiş sanırım, yeni tişörtler gördüm burada.İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS Club Yeni kataloğu gördünüz mü renkdaşlar bence güzel şeyler fazlasıyla var...
http://www.trabzonspor.com.tr/files/...kbahar-Yaz.pdfTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Yenileride yakında eklenicekmiş renkdaşım.İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı tişörtler siteye eklenmemiş sanırım, yeni tişörtler gördüm burada.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum