ben üzerinde "istanbul" yazan ya da onu hatırlatan görseller olan ürün alıp giymezken ts clup ürünlerindeki ingilizce yazıları içime sindiremiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Formaların S bedenleri bitmiş hepİlk olarak Cengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarkofoni'de indirimli ürünler var, tavsiye ederim
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
M var mı acaba? Ona göre üye olacağım.İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaların S bedenleri bitmiş hep
Yorum
-
Bir tek Gold formanın M bedeni var.İndirimler iyi ama beden sıkıntısı var malesef.İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleM var mı acaba? Ona göre üye olacağım.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Gerek yokmuş o zaman üye olmaya, teşekkürler.İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir tek Gold formanın M bedeni var.İndirimler iyi ama beden sıkıntısı var malesef.
Yorum
-
Markafoni'de TS Club indirimi var.Ürünler bol ve indirim oranı bence çok iyi.
Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
Arkadaşlar bana TRABZONSPOR LOGOLU sigara tabakası lazım lütfen araştırın özellikle Trabzondaki arkadaşlarım anca orda bulabiliriz lütfen ilgilenirseniz sevinirim bulabilirseniz numaram 533-2949861UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
İsmi araştırırken buldum. Twitterdan yazınca yayıldı gitti.İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTSCLUB sorumlusu MURAT TURKOZ Pierre Cardin markasının Belçika'daki tüm haklarına sahip TURKOZ GRUP'un başında.
Bu bilgi ne kadar doğru ? Eğer doğruysa gerçekten iyi birşey.
Link de verdim Murat Türköz'ün iş hayatıyla ilgili. Avrupada özellikle Fransa ve Belçika'da tekstil sektöründe çok önemli markaları var.
Yerinde bir hamle geldi gibi TSClub konusunda. Bekleyip göreceğiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum