Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben üzerinde "istanbul" yazan ya da onu hatırlatan görseller olan ürün alıp giymezken ts clup ürünlerindeki ingilizce yazıları içime sindiremiyorum.

Yorum

• markofoni'de indirimli ürünler var, tavsiye ederim
      7
      Cngz_61

Yorum

• Bir çok ürünü bedava verseler giymem. Bu kadar tasarım özürlüsü olunmaz. Güzellik anlayışı bu kadar da göreceli bir şey değil. Pazar malından daha kötü ürünlerle dolu TS Club.

Yorum

• 2 haftadır beklediğim ürün ama getirmeyi uygun görmemişler . Diğer uyduruk ürünler gelmiş belki de en güzel ürünler hala gelecek deniliyor

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Cengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            markofoni'de indirimli ürünler var, tavsiye ederim
            Formaların S bedenleri bitmiş hep
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Formaların S bedenleri bitmiş hep
              M var mı acaba? Ona göre üye olacağım.

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                M var mı acaba? Ona göre üye olacağım.
                Bir tek Gold formanın M bedeni var.İndirimler iyi ama beden sıkıntısı var malesef.
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir tek Gold formanın M bedeni var.İndirimler iyi ama beden sıkıntısı var malesef.
                  Gerek yokmuş o zaman üye olmaya, teşekkürler.

Yorum

• bakırkoy ts cluba gttim gecen hafta begendıgım tsortlerın hiçbrinin bedeni yok hep l-xl var m de var ama bldiğiniz large bukadar şişgo taraftar kitlesinemi sahibiz biz yahuu

Yorum

• renkdaşlar önerilerinizi bekliyorum son sezon victory mi geçen sezon energy formasımı alayım çizgili

Yorum

• Markafoni'de TS Club indirimi var.Ürünler bol ve indirim oranı bence çok iyi.
                        Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                        Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                        Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Arkadaşlar bana TRABZONSPOR LOGOLU sigara tabakası lazım lütfen araştırın özellikle Trabzondaki arkadaşlarım anca orda bulabiliriz lütfen ilgilenirseniz sevinirim bulabilirseniz numaram 533-2949861
                          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• TSCLUB sorumlusu MURAT TURKOZ Pierre Cardin markasının Belçika'daki tüm haklarına sahip TURKOZ GRUP'un başında.

Bu bilgi ne kadar doğru ? Eğer doğruysa gerçekten iyi birşey.
                            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TSCLUB sorumlusu MURAT TURKOZ Pierre Cardin markasının Belçika'daki tüm haklarına sahip TURKOZ GRUP'un başında.

Bu bilgi ne kadar doğru ? Eğer doğruysa gerçekten iyi birşey.
                              İsmi araştırırken buldum. Twitterdan yazınca yayıldı gitti.
                              Link de verdim Murat Türköz'ün iş hayatıyla ilgili. Avrupada özellikle Fransa ve Belçika'da tekstil sektöründe çok önemli markaları var.

Yerinde bir hamle geldi gibi TSClub konusunda. Bekleyip göreceğiz.

Yorum

• kığılı batacak desenize......

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim