Berelere kanmayın. Çok hoş görünüyorlar ama tiftiklenmeye çok açık bir kumaşları var.
17 Lira verdim Colman'dakinin bordosuna, şimdi pişman oldum. Aklım da mavisinde kaldı.
Üstelik TS Club etiketi de yok.
Daha önce yazıldı ama hatırlatmakta fayda var.Bu ürünleri kulüp değil C.L özel olarak her kulübe hazırlıyor yanılmıyorsam.Kulüp sadece logo gönderiyor.Fiyatı kulüp değil hazırlayanlar belirliyor diye duydum.
Bu arada Colman'ın üzerindeki harikaymış.Çok beğendim.
Şampiyonlar ligi ürünleri o kadar pahalı ki anlatılmaz, gider o para ile iki tane forma alırım daha iyi.
Şampiyonlar ligi kupası 25 TL.
Şampiyonlar ligi penye atkı 40 TL.
ŞAmpiyonlar ligi boyunluk 40 TL.
Sürümden kazanacağımız,daha uygun bir fiyat olsa birsürü insanın almak isteyeceği ürünler neredeyse forma parası.Çok abartmışlar.
Sen ağlat biz severiz seni... Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
bugün gazetede şenol güneş hocam nıke siyah-gri bant uzun kollu sweet giymiş.nıke ürünleri gerçekten muhteşem ama ts club bunları bize satmıyor niye?bence kendi yaptırdıkları dandik ürünleri bize fahiş karla satmak için.ne olur nike ürünlerini getirip nike mağaza fiyatıyla satsa.nasılsa nikedan bu ürünleri çok ucuza alacaklardır.tekstil ürünlerinden %500-600 kar yapacağına nike ürünlerinden %60-70 kar yapsa gene kazanır.
YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum