Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Buna benzer şekilde bir şeyler çıkabilir..

50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak KeLLoO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Selamlar, Almanya icerisinde poster temin edebilecegimiz bir adres var midir? ya da derginin her sayisinda bir poster olur mu? bilgilendirebilecek olursa cok sevinirim.

Maalesef derginin her sayısında poster yok.
      Dergiyle ilgili sorularını buradan paylaşırsan daha faydalı olacaktır.
      50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak Özgür Hacıosmanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maalesef derginin her sayısında poster yok.
        Dergiyle ilgili sorularını buradan paylaşırsan daha faydalı olacaktır.
        tesekkürler.

Yorum

• bursa ve cevresinde 3 milyondan fazla nufus var ts clup yok

çok önemli bir eksik ilgilennenler için söyliyeyim

Yorum

• tsclup olsa ne olur siteye girdim çocugum için kapşonlu polar baktım nafıle patık alayım dedim çık kaşkollar ne alemde dedim uf püf ....sadrı başkan önem veriyormuş ürün satışına peh ne urettinizde alalım ...rezillik var sitede yoklar rezilligi...
            1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• Bugün meydanda TsClub mağazasına girdim ürünlere bakmak için girmemle çıkmam bir oldu şampiyonlar liginde oynuyoruz ama para verip günlük hayatta modaya uygun giyebileceğimiz hiçbir ürün yok bu konuda çok amatörüz çok bunun değişeceğinede inanmıyorum artık
              En son Rockwaryum tarafından düzenlendi; 18.09.2011, 02:19.

Yorum

• kislik alisverisimi tscluptan yapabilecek kadar ürünleri olsa mesela tsclupin...

maddi durumu iyi olan, olmayan herkese hitap etse... cokmu zor böyle seyler yani...

normal günde giyileyecek ürünler satan bir alisveris magzasi gibi olsa...

Yorum

• bu arada bazi ürünlerde armamizdaki top kullanilmis...

bence armamizin icindeki TS yazisi kücük sekilde kullanilsa daha güzel olur...

kücük bir sembol düsüncesi güzel ama herkesin aklinda Trabzonspor gelcek bir sembol olmasi gerekiyor...

Yorum

• Ts Club'ın sitesinde satın al veya sepete ekle gibi bir yer göremiyorum.

Önceden de alışveriş yaptım ama nedense şimdi göremiyorum, hatırlayamıyorum..

Sorun çözüldü.

Sitemizde bayan formalarının satışı yok. Bitti galiba.
                    En son Kazım Uzunboy tarafından düzenlendi; 19.09.2011, 12:43.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Formalar için şampiyonlar ligi armaları bakırköy mağazasında. 15 tl karşılığında baskısını yaptırabilirsiniz.
                      http://www.tsclubistanbul.net

Yorum

• Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.

Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.

anlıyamıyorum bunlar neden itede yokki
                        nasıl bakarsan öyle görürsün
                        neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                        ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• örnek veriyorum peluş ayılar var fındıkzadede hediyelik eşyacı ama sitede yok
                          nasıl bakarsan öyle görürsün
                          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• En son TS Club a gittiğimde nike ürünleri hariç hiçbir ürünün kalitesini kesimini beğenmedim. Boş çımayayım anahtarlık alayım dedim, 40 yıllık anahtarlık modelleri. Bu kadar kötü yönetilemez bir marka. Çok yazık gerçekten

Yorum

• aynen öyle en dandik 25kr'lik malı bile 10 liraya satıyorlar alıyorsun iki gün sonra kullanılmıyor halbuki düzgün kaliteli güzel ürünler çıkarsalar daha fazla satış ve mutluluk kazanacaklar
                              Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Geçen Abdullah Kiğılı'nın Fenerium'u anlatması var kıskanmamak elde değil. Adam binlerce çeşit diyor biz daha bir tane adam akıllı bulamıyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X