İnter ürünleri yapmaya başlamışlardır inşaallah
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Dün tarihi bir zafere imza attik, TS Club calisanlari umarim birseyler düsünmüslerdir.
En azindan bir atki ?*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
Yorum
-
İlk olarak Özgür Hacıosmanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHabu nedu la ?
Kulübün üretemediğini kolpalar üretiyo.. TS Club'da satılsa kesin alırdım ama, kolpayla işimiz olmaz...
http://urun.gittigidiyor.com/TRABZON...QQidZZ43579522
Fotoğrafçıdır baskı işleri de yapıyor.
Tanınımış bir firmaBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun için mail atmıştım ancak yeniden üretilmeyeceğini söylediler.Bence Ts Club'un en iyi tasarımı.
bu tişörtten bende var 3 sene önce almıştım ama artık küçük geldiği için giyemiyorum.bence de en iyi ürünlerden bir tanesi.
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydın: bir sürü tshirt, kaşkol, mug, mont vs. geliyor. Bitmezse bir daha yok valla.
bunun dışında İnter galibiyetinin tişörtleri ne zaman çıkacak
güzel bir tişört yapılırsa şık olur ve büyük oranda satış yapılır..
Yorum
-
ya geçenlerde mağazayı aradım.yeni eşorfman takımlarının (özellikle şenol hocamın giydiği) ne zaman geleceğini sordum.kışın dediler.yahu kışlık ürünler bu aylarda satılır ki millet alsın kışın ortasında adamın alacağı varsa da artık kış bitti der almaz.tekstil sektörü kışlık ürürnlerini şimdiden mağazalarda satıyor.ürünlerin satış zamanının belirlenmesi çok geç oluyor.dedim anlatamadım.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydın: bir sürü tshirt, kaşkol, mug, mont vs. geliyor. Bitmezse bir daha yok valla.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydın: bir sürü tshirt, kaşkol, mug, mont vs. geliyor. Bitmezse bir daha yok valla.
Sanki dersin inanılmaz işler yapıyorlar da taraftar ilgisiz,
Önce şu işi bir düzene sokun,var mı bir tasarım ekibiniz?
Var mı taraftarın isteklerini dikkate alan,dinleyen bir masanız?
Birşeyler yapıyoruz görünmek için salkım saçak bir sürü şey yapmaya gerek yok,önce profesyonel bir ekip kurup sıfırdan başlamak gerekiyor,biz yaptıklarınızı görüp beklentinizi karşılarız zaten.
Şunca yıldır sadece forma alıyorum.
Tuhaf tuhaf yerlerde mahalle marketi gibi Tsclub'larla olacak iş değil.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar, Izmir'de TS Club varmi?7
Yorum
-
Yunus Emre Sel
Oynadikoyna yazılı TS Clup T-Shirtleri geliyormuş. Bunlar önemli adımlar25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum