Selamlar, Almanya icerisinde poster temin edebilecegimiz bir adres var midir? ya da derginin her sayisinda bir poster olur mu? bilgilendirebilecek olursa cok sevinirim.
Maalesef derginin her sayısında poster yok.
Dergiyle ilgili sorularını buradan paylaşırsan daha faydalı olacaktır.
tsclup olsa ne olur siteye girdim çocugum için kapşonlu polar baktım nafıle patık alayım dedim çık kaşkollar ne alemde dedim uf püf ....sadrı başkan önem veriyormuş ürün satışına peh ne urettinizde alalım ...rezillik var sitede yoklar rezilligi...
1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun
Bugün meydanda TsClub mağazasına girdim ürünlere bakmak için girmemle çıkmam bir oldu şampiyonlar liginde oynuyoruz ama para verip günlük hayatta modaya uygun giyebileceğimiz hiçbir ürün yok bu konuda çok amatörüz çok bunun değişeceğinede inanmıyorum artık
En son Rockwaryum tarafından düzenlendi; 18.09.2011, 02:19.
Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.
anlıyamıyorum bunlar neden itede yokki
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
örnek veriyorum peluş ayılar var fındıkzadede hediyelik eşyacı ama sitede yok
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
En son TS Club a gittiğimde nike ürünleri hariç hiçbir ürünün kalitesini kesimini beğenmedim. Boş çımayayım anahtarlık alayım dedim, 40 yıllık anahtarlık modelleri. Bu kadar kötü yönetilemez bir marka. Çok yazık gerçekten
aynen öyle en dandik 25kr'lik malı bile 10 liraya satıyorlar alıyorsun iki gün sonra kullanılmıyor halbuki düzgün kaliteli güzel ürünler çıkarsalar daha fazla satış ve mutluluk kazanacaklar
Yorum