Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Birde kulubümüzün bir haber servisi olsa hani şu sms le gelen, çok zor bişe deil, ayda 30-40 kntr veririz ve bir sürü de abonesi olur değilmi?
    En son Burçak tarafından düzenlendi; 23.02.2009, 22:14. Sebep: yazının tamamını kalın font ile yazmak forum kurallarınca yasaktır.
    Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İmzalı poster düşüncesi çok güzel. Onur'un bu güzel düşüncesini kulübe ilettim. ( Onur'un ismi ile tabii )

Taraftar projesinin sunumunda sizin diğer önerilerinizle birlikte bu fikri de dile getireceğim.

Bu başlıktaki fikir ve istekleri hepimizin adına söylemeyi planlıyorum, yeni geleceklerle birlikte.

afs abi sen bunu benim icin yapsan cok sevinirim
      almanyada kaliyorum ve türkcem okadar iyi degil
      cok fikirlerim var ama nasil onlara anlatabilirim

Yorum

• İlk olarak hAtes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Birde kulubümüzün bir haber servisi olsa hani şu sms le gelen, çok zor bişe deil, ayda 30-40 kntr veririz ve bir sürü de abonesi olur değilmi?
        önceden ts haberci vardı. pc ye geliyordu haberler. ne oldu kullanan varmı acaba?
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          önceden ts haberci vardı. pc ye geliyordu haberler. ne oldu kullanan varmı acaba?
          ben kullanmıştım zamanında ama pek faydalı değil ben daha çok kulübün para kazanması için önerdim bunu..
          Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aşağıdaki yağmurlukların fiyatı 70 TL'den 35 TL'ye düşmüş

Ayrıca belki bilmeyenler olabilir. Molozdaki çarşılı alt geçide TS Club açılmış

Ayrıca 2, Pazar günleri Stad ve Sadri Şener binasındaki TS Club'lar kapalı.

Ayrıca İsim Numara Yazdırmak Alt geçitteki ts clubda beleş.Camında öyle yazıyor.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Tsclup nerdeyse hergün yeni ürün ekliyor

ve yeni berelerimiz..

Yeterki ONUR'suz
              olmasın
              aŞk
              !

Yorum

• İlk iki bere annelerimizin el işi ile ördüğü modellere benzemiş.
                En son Dursun Kaplan tarafından düzenlendi; 24.02.2009, 12:07.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Poyraz bence namaz fesine benzemiş.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• fes değil takke

Yorum

• Kulüp neden kendi ürettirdiği ürünlerde bordo mavi renklerini tutturamaz çözebilmiş değilim.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Poyraz bence namaz fesine benzemiş.
                        ne güzel işte işlevsel olur ....

Yorum

• güzel güzel ama renklerin uymaması gerçekten ilginç
                          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            o haya sadece bir tanesinde var diğerleri doğru yani bir bileklikdede değil sadece bir kelimede ben beğendim Halil abide gördüm dün güzel olmuş

ihtila kelimesi tüm bilekliklerde var. kuzenim ömer yüce almıştı. görünce mail attı kulübe cevap olarak teşekkür ederiz kontrol ediyoruz denildi. yani bu dikkat ten kaçan ama hoş olmayan bir incelik.
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Malzeme var fakat mesele bu malzemeden doğru lezzetler çıkarmak.
                              Bunun için de kurumsal ve estetik bir bakış açısı gerekiyor.
                              Taraftarın ihtiyaçlarını beklentilerini doğru tespit edip bunlara en hızlı ve doğru çözümler üretmek mesele.

Meselâ bu ürünlerin üzerine iki yıkamada dökülen Trabzonspor armaları yapıştırırsanız 'iş' yapmış olmazsınız.
                              Teknoloji bu kadar gelişti, yığınla baskı ve transfer sistemleri var, fakat formalarımızda ve bazı ürünlerimizde kullanılan armalar kadar kötü bir ürün görmedim ben. TS Club yetkilileri bir an önce o armaları yok edip başka bir çözüm bulmalı.
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 24.02.2009, 13:33.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Malzeme var fakat mesele bu malzemeden doğru lezzetler çıkarmak.
                                Bunun için de kurumsal ve estetik bir bakış açısı gerekiyor.
                                Taraftarın ihtiyaçlarını beklentilerini doğru tespit edip bunlara en hızlı ve doğru çözümler üretmek mesele.

Meselâ bu ürünlerin üzerine iki yıkamada dökülen Trabzonspor armaları yapıştırırsanız 'iş' yapmış olmazsınız.
                                Teknoloji bu kadar gelişti, yığınla baskı ve transfer sistemleri var, fakat formalarımızda ve bazı ürünlerimizde kullanılan armalar kadar kötü bir ürün görmedim ben. TS Club yetkilileri bir an önce o armaları yok edip başka bir çözüm bulmalı.
                                Evet buradaki en önemli kelime kurumsal ve estetik. Estetik bakış açısının doğuştan gelen bir özellik olduğunu düşünüyorum. O yüzden ürün seçimleri profesyoneller tarafından yapılmalıdır.
                                Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim