ihtilal fırtına yazan üçlü bileklikten Haznedarda var mı acaba
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
arkadaşlar ben o bileklikten aldım da gözüme birşey takıldı mavi bileklikte bi ihtilal yazıyor bi ihtila yazıyor bunda bi yanlışlık wr ihtilal olması gerekmiyor mu ya bi dogru yazmışşlar bi yanlış tdk baktım ihtila die bişe yok ihtilal wrEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
yanlış yazılmış arkadaşım, tüm bileklikler öyle.Hatta sitedeki resminde de öyleİlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ben o bileklikten aldım da gözüme birşey takıldı mavi bileklikte bi ihtilal yazıyor bi ihtila yazıyor bunda bi yanlışlık wr ihtilal olması gerekmiyor mu ya bi dogru yazmışşlar bi yanlış tdk baktım ihtila die bişe yok ihtilal wr
Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?
Yorum
-
İhtila yazılmış.İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bjk vardı böle bi arkadaşıma hediye olarak almıştım keşke bizde olsa diyordum...
Ve nihayet bizdede var en kısa zamanda temin edeceğim...Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Bakın onur-61 nasıl bir fikir sunmuş?
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher oyuncunun imzali poster cikmasi lazim
buna dergi filan lazim degil
ts clupda 2-3 ytle satsinlar....
simit gibi gider
ama orjinal imzaliİlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hepsinde imzalar var üstünde
5 tl dan satarsin bunlari
hem büyük gelir kaynak olur
Yorum
-
arkadaşlar yaptığınız çalışmaları lütfen kulübe mail atınız bizim değil onların görmeleri gerekmektedir.. lütfen"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
o haya sadece bir tanesinde var diğerleri doğru yani bir bileklikdede değil sadece bir kelimede ben beğendim Halil abide gördüm dün güzel olmuşİlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİhtila yazılmış.HAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
Yorum
-
-
İmzalı poster düşüncesi çok güzel. Onur'un bu güzel düşüncesini kulübe ilettim. ( Onur'un ismi ile tabii )
Taraftar projesinin sunumunda sizin diğer önerilerinizle birlikte bu fikri de dile getireceğim.
Bu başlıktaki fikir ve istekleri hepimizin adına söylemeyi planlıyorum, yeni geleceklerle birlikte.
Yorum
-
Abi bende onu diyordum herkes çok güzel ürünler paylaşıyorlar burada kalmasının bir anlam ifade etmediğini kulübe mail atılması gerektiğini söyledim iki üç mesaj önce.. bunun senin üstlenmen çok daha süper olur kulüb tarafından bilinen biri olduğun için önceliğin sana verilmesi ürünlerin dikkate alınmasını sağlar...İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİmzalı poster düşüncesi çok güzel. Onur'un bu güzel düşüncesini kulübe ilettim. ( Onur'un ismi ile tabii )
Taraftar projesinin sunumunda sizin diğer önerilerinizle birlikte bu fikri de dile getireceğim.
Bu başlıktaki fikir ve istekleri hepimizin adına söylemeyi planlıyorum, yeni geleceklerle birlikte.
@ Poyraz_28
Anahtarlık güzelmiş bende alabilirim ondan
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Ben olsam, formanın içine giyilen Nike Pro içlikleri de satardım, üzerinde TsClup falan yazmasına da gerek yok.
Forma altına giydirmek için Nike kapriler de satardım, yine üzerinde TsClup işareti falan olmasına gerek yok.
Eldivenleri de(Yine Nike) satardım, maç yaparken parmaklarımızı hissetmiyoruz nerdeyse.
Bunları satardım diyorum, çünkü alırken niye bunun üzerinde bizim işaretimiz yok falan demem.
Buyüzden Trabzonspor ürünlerini satmayan Nike mağazaları o kadar çok şey kaybediyor ki bence.
Sanki sadece forma alacağız, neyle topa vuracağız, neyle kalecilik yapacağız. Bu tür ihtiyaçlarımı Trabzonspor ürünleri satılan yerden almayı tercih ederdim...
Yorum
-
Bu anahtarlıklar benim arabanın ön camını patlatacak bir gün ani frende ama bakalım ne zaman.İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Ts Club tırımızdan anahtarlık aldım. Tırda geniş bir ürün yok.

Bu anahtarlıktan aldım. 7.5 TL.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum