ürün cok güzel fakat resimde berbat duruyor. Bizim zaten en büyük sorunumuz adam gibi fotograf cekememiz. formalar bile resmi sitede cok kötü görünüyor. ben anlamadigim herkesin internet sitesinde ürünler profesyonelce cekildigi halde niye koca Trabzonspor bu isi beceremiyor. Insallah bu konuya el atar yönetim. olmazsa zaten 5 sevilen futbolcuyu cagirirsin onlara giydirirsin ürünleri yine cok güzel görünür. misal berlin öyle yapmis http://www.herthashop.de/ bütün giyimleri futbolculara giydirmisler. bence cok güzel olmus. adam gibi cekemiyorsak bizde futbolcular ile fotograflari cekip siteye koyalim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
fiyatlar gerçekten çok ucuz bu yağmurluğu ben 95 ytlye almıştımİlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu yağmurluk güzelmiş. Hem fiyatıda uygun. 35 YTL.
Yorum
-
resimlerini cekebilirmisinİlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugun Kadıköy'deki Ts clup satan manolyaya gittim.Yeni ürünler geldi dediler,eh bi bakıyım dedim.ve bisürü şey alarak çıktım.
yeni çıkan ürünlerin hepsi gelmiş.Özellikle kapşonlu sweatler çok hoşuma gitti.bi tane de aldım
Yorum
-
m. köydeki ts club başlığında vardı.İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresimlerini cekebilirmisinöldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
Bu şahane bişe yaİlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Almak lazım lakin o kadar parayı da önceden biriktirmek lazım (:Hamiş
Yorum
-
bunu korsancılar geçen yıl yapmıştı.Eskiden korsancılar kulübü taklit ederdi şimdi kulüp korsancılarıİlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunu korsancılar geçen yıl yapmıştı.Eskiden korsancılar kulübü taklit ederdi şimdi kulüp korsancıları
Yapsınlar da taklit önemli değil yeterki yapsınlar..." Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum