Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ürün cok güzel fakat resimde berbat duruyor. Bizim zaten en büyük sorunumuz adam gibi fotograf cekememiz. formalar bile resmi sitede cok kötü görünüyor. ben anlamadigim herkesin internet sitesinde ürünler profesyonelce cekildigi halde niye koca Trabzonspor bu isi beceremiyor. Insallah bu konuya el atar yönetim. olmazsa zaten 5 sevilen futbolcuyu cagirirsin onlara giydirirsin ürünleri yine cok güzel görünür. misal berlin öyle yapmis http://www.herthashop.de/ bütün giyimleri futbolculara giydirmisler. bence cok güzel olmus. adam gibi cekemiyorsak bizde futbolcular ile fotograflari cekip siteye koyalim.

Yorum

• Bugun Kadıköy'deki Ts clup satan manolyaya gittim.Yeni ürünler geldi dediler,eh bi bakıyım dedim.ve bisürü şey alarak çıktım.
      yeni çıkan ürünlerin hepsi gelmiş.Özellikle kapşonlu sweatler çok hoşuma gitti.bi tane de aldım
      Yeterki ONUR'suz
      olmasın
      aŞk
      !

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu yağmurluk güzelmiş. Hem fiyatıda uygun. 35 YTL.
        fiyatlar gerçekten çok ucuz bu yağmurluğu ben 95 ytlye almıştım

Yorum

• iyi yavaş yavaş ürün bulma olanağımız artıyor ama tabiki daha az

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugun Kadıköy'deki Ts clup satan manolyaya gittim.Yeni ürünler geldi dediler,eh bi bakıyım dedim.ve bisürü şey alarak çıktım.
            yeni çıkan ürünlerin hepsi gelmiş.Özellikle kapşonlu sweatler çok hoşuma gitti.bi tane de aldım
            resimlerini cekebilirmisin

Yorum

• www.trabzonspor.com.tr adresinden ulaşabilirsin sanırım.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                resimlerini cekebilirmisin
                m. köydeki ts club başlığında vardı.
                öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Pazar günü aldığım polarımdan görüntüler. 45 TL'ye düşmüştü fiyatı.

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• mustafa yukarıdaki polarlardan var mı m.köyde?

Yorum

• ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Bu şahane bişe ya
                        Almak lazım lakin o kadar parayı da önceden biriktirmek lazım (:
                        Hamiş

Yorum

bunu korsancılar geçen yıl yapmıştı.Eskiden korsancılar kulübü taklit ederdi şimdi kulüp korsancıları
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bunu korsancılar geçen yıl yapmıştı.Eskiden korsancılar kulübü taklit ederdi şimdi kulüp korsancıları

Yapsınlar da taklit önemli değil yeterki yapsınlar...
                            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Ben pek beğenmedim ya,Ts Club bu işi yapamıyor.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Ankara'da yaşayan renkdaşlar Kızılaydaki taraftar store mağazasına yeni ürünlerin birçoğu gelmiş ilgilenenlere duyurulur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim