Yok indirim sona ermedi... Sadece Haznedar daki Ts Club ün takima bir ilgisi yokmus.. Sahibi ile konustum. Kendi ayanin üstünde duruyorumus... Yane fiyatlari da kendi belirliyor.. Tabiki yeni ürünlerin fiyati ts clublarin genel fiyati gibi oluyor ama eski ürünlerde fiyatlari kendi koyuyormus...!
daha bugun haznedar dan bir forma daha aldım indirim devam ediyor ürün de var ama beden yok bazılarında hep çok küçük bedenler kalmış bazılarında da hep büyük bedenler var
ayrıca haznedar ts club hakkında görüşlere katılmamak elde değil imaj olarak çok kötü bir mağaza. Lokasyonu , dükkanın yapısı her şeyi
cevahir deki mağazanın kapanması çok kötü oldu orası iyi bir vitrin di
forma dışındaki ürünlerimize gelince rezalet diyicem ama renklere ve o logomuza saygım sonsuz oldugundan diyemiyorum
En son @FLU tarafından düzenlendi; 14.08.2008, 23:10.
Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
daha bugun haznedar dan bir forma daha aldım indirim devam ediyor ürün de var ama benden yok bazılarında hep çok küçük bedenler kalmış bazılarında da hep büyük bedenler var
ayrıca haznedar ts club hakkında görüşlere katılmamak elde değil imaj olarak çok kötü bir mağaza lokasyonu dükkanın yapısı her şeyi
cevahir deki mağazanın kapanması çok kötü oldu orası iyi bir vitrin di
forma dışındaki ürünlerimize gelince rezalet diyicem ama renklere ve o logomuza saygım sonsuz oldugundan diyemiyorum
Sana sonuna kadar katılıyorum. Cevahir'deki mağazanın kapanması çok kötü olmuştu. =(
Sana sonuna kadar katılıyorum. Cevahir'deki mağazanın kapanması çok kötü olmuştu. =(
haznedar daki mağaza sahibine cevahirin kapanmasından sonra bir serzenişte bulunmuştum .
kötü oldu oranın kapanması trabzona yakışmadı dedim , o da satışlar kötüydü istenen cirolar yakalanamadı o yüzde kapattılar dedi . Bende ya kulup orda üçüne beşine bakmıycak Trabzonun vizyonu için o magazayı tutacaktı dedim , cevahir kira almasaydı ne olurdu kıyak yapsaydı bize dedim . O da zaten aylarca almadı dedi .
Ben cevahir olsam en kral dükkanımı ts cluba hediye ederim hadi etmed,m ben açarım koyarım 2 tane eleman olur biter
ama nerde bizde öyle adamlar anca konuşuyorlar
Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Forma yok ki millet alsın . 10.000 bile satıldığını sanmıyorum yeni çıkan Nike'lerin . Zaten ilk basım 7000 taneydi ve 2. basım bi türlü çıkmadı . Bu gidişle de kulübün koyduğu hedefe ulaşmak zor .
Yorum