Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• severdim bu adamı, hoş muhabbeti vardır.

kötü etmiş ama...
    "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
    Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• abiler pumayı bos werın artık nıke saldıran bıde allah rızası bana sevabına duasına hedye edersenız sevınırım

Yorum

• İlk olarak Kemal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok indirim sona ermedi... Sadece Haznedar daki Ts Club ün takima bir ilgisi yokmus.. Sahibi ile konustum. Kendi ayanin üstünde duruyorumus... Yane fiyatlari da kendi belirliyor.. Tabiki yeni ürünlerin fiyati ts clublarin genel fiyati gibi oluyor ama eski ürünlerde fiyatlari kendi koyuyormus...!
        Çocukları beşiktaşlı. Ne beklersiniz ?
        Hâkipayım secdegâh-ı Zümre-i İnsandır...

Yusuf KOÇ

Yorum

• kurafspeedy... ozelden goruselim ayip ediyosun

Yorum

• daha bugun haznedar dan bir forma daha aldım indirim devam ediyor ürün de var ama beden yok bazılarında hep çok küçük bedenler kalmış bazılarında da hep büyük bedenler var

ayrıca haznedar ts club hakkında görüşlere katılmamak elde değil imaj olarak çok kötü bir mağaza. Lokasyonu , dükkanın yapısı her şeyi

cevahir deki mağazanın kapanması çok kötü oldu orası iyi bir vitrin di

forma dışındaki ürünlerimize gelince rezalet diyicem ama renklere ve o logomuza saygım sonsuz oldugundan diyemiyorum
            En son @FLU tarafından düzenlendi; 14.08.2008, 23:10.
            Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
            Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
            çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• İlk olarak @FLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              daha bugun haznedar dan bir forma daha aldım indirim devam ediyor ürün de var ama benden yok bazılarında hep çok küçük bedenler kalmış bazılarında da hep büyük bedenler var

ayrıca haznedar ts club hakkında görüşlere katılmamak elde değil imaj olarak çok kötü bir mağaza lokasyonu dükkanın yapısı her şeyi

cevahir deki mağazanın kapanması çok kötü oldu orası iyi bir vitrin di

forma dışındaki ürünlerimize gelince rezalet diyicem ama renklere ve o logomuza saygım sonsuz oldugundan diyemiyorum
              Sana sonuna kadar katılıyorum. Cevahir'deki mağazanın kapanması çok kötü olmuştu. =(
              Hâkipayım secdegâh-ı Zümre-i İnsandır...

Yusuf KOÇ

Yorum

• arkadaslar ben almanyada yasiyorum ,forma ismarliyacagimda ,yeni formalarin fiyatlarini yazarmisiniz buraya ?
                slm lar
                ihsanbayran

Yorum

• İlk olarak Charshaf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sana sonuna kadar katılıyorum. Cevahir'deki mağazanın kapanması çok kötü olmuştu. =(

haznedar daki mağaza sahibine cevahirin kapanmasından sonra bir serzenişte bulunmuştum .

kötü oldu oranın kapanması trabzona yakışmadı dedim , o da satışlar kötüydü istenen cirolar yakalanamadı o yüzde kapattılar dedi . Bende ya kulup orda üçüne beşine bakmıycak Trabzonun vizyonu için o magazayı tutacaktı dedim , cevahir kira almasaydı ne olurdu kıyak yapsaydı bize dedim . O da zaten aylarca almadı dedi .

Ben cevahir olsam en kral dükkanımı ts cluba hediye ederim hadi etmed,m ben açarım koyarım 2 tane eleman olur biter

ama nerde bizde öyle adamlar anca konuşuyorlar
                  Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                  Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                  çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• Puma'da indirim var hemde müthiş
                    Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak ihsanbayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaslar ben almanyada yasiyorum ,forma ismarliyacagimda ,yeni formalarin fiyatlarini yazarmisiniz buraya ?
                      slm lar
                      beyaz:85

bordo ve turuncu:75

Aston Villa Modeli:59

Mavi:45
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• satışlar nasol 50000 oldumu fı,orma satışı

Yorum

• en ii forma turuncuyla beyaz
                          !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Puma Formaların Çubukçu Hariç Sadece XXL Bedenleri Kaldı.
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              satışlar nasol 50000 oldumu fı,orma satışı
                              Forma yok ki millet alsın . 10.000 bile satıldığını sanmıyorum yeni çıkan Nike'lerin . Zaten ilk basım 7000 taneydi ve 2. basım bi türlü çıkmadı . Bu gidişle de kulübün koyduğu hedefe ulaşmak zor .

Yorum

• bugün izmir/cesme deki tatilimi bitirip almanyaya döndüm.

besiktas, galata, fener gibi eziklerin pazarlarda ve baska magzalarda IMITASYON veya SAHTE MAL dedikleri sekil formalar satilmakda....

alicagimdan degil, bilgi almak icin trabzonsporun yeni formalarini sordum bir tane magzadaki kadina. kendini bilmisin tekiydi...

sorum söyleydi: "burda 3 büyüklerin formalari satiliyor, trabzonsporun formasini niye satmiyorsunuz?"
                                kendini bilmez kadinin cevabi: "trabzon artik büyüklügünü kayip etti, ayrica onlarin sahte mali bulunmuyor bu sene!"

.......... simdi gelde buna agzinin payini verme.

"trabzonspor gibi bir degerin diger takimlar gibi sahte mal üretmemesi en büyük oldugumuzun göstergesidir." diyerek cikdim.

ama asil sormak istedigim sey, TS CLUB niye artik yeni formalari online satmiyor, bekliyemiyorum artik!!!
                                En büyük TS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim