ilk başta bize her yer trabzon yerine neden Trabzonspor yazılmadı diye bende düşündüm ama sonra baktım ki ulusal anlamda bakılınca zaten Trabzonspor olduğu belli merak edenler Bize Her Yer Trabzon'un ne demek oldugunu araştırır ve farklı bir intibaa bırakmak adına hayırlı olur diye düşündüm
Bugün Sadri Şener Ts Club mağazasının hemen arkasındaki sokakta gayet açık sokaklara dökülmüş bir şekilde satılan korsan ürünlerin satıldığını görünce kulübümüzün korsanla ne kadar iyi savaştığını bir kere daha! anladım.Gerçekten bugün bu konuya çok üzüldüm.Ayıptır yaa..
Bugün Sadri Şener Ts Club mağazasının hemen arkasındaki sokakta gayet açık sokaklara dökülmüş bir şekilde satılan korsan ürünlerin satıldığını görünce kulübümüzün korsanla ne kadar iyi savaştığını bir kere daha! anladım.Gerçekten bugün bu konuya çok üzüldüm.Ayıptır yaa..
Bu tip haberleri okuduğum zaman beynime kan fışkırıyor...
Sonrada resmi siteden korsanla mücadelemiz sürüyor diye haber yapıyorlar..
Yahu siz bizimle kafamı buluyorsunuz..
Resmi siteden bir kerede duyalım görelim şu mücadelenizi..
Rüyalarında korsanlarla açık denizde savaş yapıyor bu leventler..
Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
Yorum