Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• bugün liverpoollu kardeşlerimiz ts clupda alışveriş yapıyodular.

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bugün liverpoollu kardeşlerimiz ts clupda alışveriş yapıyodular.
        hadi ya ne aliyolar ki
        SAMSUN UNDERGROUND RAP
        55

Yorum

• atkı alanları gördüm bilet kuyruğundayken...

Yorum

• ilk başta bize her yer trabzon yerine neden Trabzonspor yazılmadı diye bende düşündüm ama sonra baktım ki ulusal anlamda bakılınca zaten Trabzonspor olduğu belli merak edenler Bize Her Yer Trabzon'un ne demek oldugunu araştırır ve farklı bir intibaa bırakmak adına hayırlı olur diye düşündüm

Yorum

• Sattıkları tek bir şey var o da ince bileklik onu bile işte denk gelirsen alabiliyorsun ha sıkıntı ya yok mu hauraya geçecek bir adam

Yorum

• istanbul da bulabilirmiyiz acaba bu atkılardan? güzel düşünülmüş...
                Bordo Mavi...

Yorum

• Bugün Sadri Şener Ts Club mağazasının hemen arkasındaki sokakta gayet açık sokaklara dökülmüş bir şekilde satılan korsan ürünlerin satıldığını görünce kulübümüzün korsanla ne kadar iyi savaştığını bir kere daha! anladım.Gerçekten bugün bu konuya çok üzüldüm.Ayıptır yaa..

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün Sadri Şener Ts Club mağazasının hemen arkasındaki sokakta gayet açık sokaklara dökülmüş bir şekilde satılan korsan ürünlerin satıldığını görünce kulübümüzün korsanla ne kadar iyi savaştığını bir kere daha! anladım.Gerçekten bugün bu konuya çok üzüldüm.Ayıptır yaa..
                    Bu tip haberleri okuduğum zaman beynime kan fışkırıyor...

Sonrada resmi siteden korsanla mücadelemiz sürüyor diye haber yapıyorlar..

Yahu siz bizimle kafamı buluyorsunuz..

Resmi siteden bir kerede duyalım görelim şu mücadelenizi..

Rüyalarında korsanlarla açık denizde savaş yapıyor bu leventler..
                    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Güzel bir nostalji olmuş, hemde canlı. Çok güzel!
                      TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bence renk tonlarımız tam olarak nostaljik formadaki gibi olunca, çubuklu formalarimiz çok daha hoş görünüyor.

Nostaljik forma gerçekten çok başarılı...

Yorum

• atkı alanlar beğendiniz mi atkıları? nasıl görünüyorlar

Yorum

• şimdi ts clubdan geliyorum.3 tane liverpoollunun alısveriş yaptıgını görünce o denli mutlu oldumki..kendime epey soru sormam gerek

Yorum

• atkılar şu saat itibariyle bitmiş meydan ts cluptan son haber...

Yorum

• Atkılar güzel gibi ama bizim kısım çok karışık olmuş. Pek anlaşılmıyor. Liverpool'un kısmı çok güzel.
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X