atkı tasarımları ve üzerindeki yazılar anlam bakımından basit kalıyr bnce gerisindeyiz rakiplerimizin ürün konusunda aradabir anlamlı ve güzel ürünler çıkartsalarda.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
A Love..Lİke No Other
-
antreman forma derken hangisini diyosun ?İlk olarak Emorfo_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugun Ts Clupa Gittim
Antreman Formalarını Sordum
Ve Bu Sezon Antreman Formalarının Satılmıyacagını Sadece Takıma Ozel Yapıldııgnı Soyledi25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
biz arabadan sallarken ankaragücü maçına giderken konya yolunda bi tane düşürmüştükİlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebordomavi.net Atkisini nerden alabilirim?
hala duruyor mu bilmiyorum ama
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
TsClub mağazalarında 6 yaşından ufak çocuklara uygun forma yok...
Takımın kullandığı antrenman ve özel tişortlar yok.
Sorumluları Allah'a havale ediyorum!“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
TS Club rekora koşuyor
Bu habere 3 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !
Kulübümüzün lisanslı ürünler markası TS Club, son 3 ayda yaptığı 3 milyon 300 bin TL hasılatla tüm dönemlerin en iyi rakamına ulaştı.
Taraftarlarımızın desteğiyle her geçen gün daha da büyüyen TS Club, son 3 ayda ortaya koyduğu yüzde 20’lik artışla tüm zamanların en iyi derecesine ulaşmış oldu. Gerek sponsorumuz Nike, gerekse de TS Club’ın günlük hayatta giyilen ürünleri ve aksesuar grubu satışlarında toplamda 3 milyon 300 bin TL ciro elde edildi.
Yorum
-
bu yaz yaptıkları ametörlüğü kışın yapmayıp bayramdan 15 gün sonra kışlık ürünleri satışa cıkarırlarsa bu fiyatı kışın kırarıznasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum