Ama 20 tl gibi bir fiyata düşeceğini sanmıyorum. Parçalı formaları 59 tl yapmışlardı zaten. Diğerlerini de yaparlar belki ama diğerlerinden de kalmadı ki.
Hafta sonu Trabzondaydım.Müze ve ts club turu attım.Ts club'da kahve,çay kupası sordum yok,kalmamış...Bize her yer Trabzon yazılı t-shirt sordum,sadeectek beden ve tek renk kalmış...
Yani inanılacak gibi değil.Trabzon'da ts cluba giriyorum,alışveriş yapmaya hiçbişey yok...Ts clubda kalmadı diye bir bahane olmamalı...Yüzlerce olmalı her üründen...3 tane hanımefende dalga geçiyor orda bütün gün.Ondan sonra yok şu kulüp şu kadar ğrün satıyor, bizim taraftar ürün almıyor deniyor...Ne alalım,bi şey yokki...Bu arada yeni formalar berbat...türk tlekom reklamı hiç yakışmamış formaya, hele anorak ve eşofmanlar türk telekom işçilerinin iş kıyafetlerine benzemiş...
ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
ürün yelpazesini genişletmek lazım trabzonspor ürünlerini hayatımızın her anında giymeliyiz mesela yazları mayolar olabilir ama öle basit değil bu quiksilver ürünleri gibi bordo mavi trabzonspor arması gibi olabilir kışın için farklı öneriler olması lazım bence bu tslub işi için ayrı bi sırf bu vakit ayıracak insan lazım basit ürün üretmemek lazım die düşünüyorum
Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Tsclub te bir ürün vardı bebek için elbise gibi ama şimdi çocuk giyim kategorisinde bulamadım.Çocuk giyim için tüm ürünleri görebilme şansımız varmı.Sitede tamamı yok sanırım bir kısmıda kaldırılmış.
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Forma almaya kalksak alamıcaz yani. Hayırlısı acelemiz yok.
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
İstanbul / Tsclup mağazalarındaki Kasiyerlerin mutlaka Clup tarafından denetlenmesi lazım.
Müşteri memnuniyetinin ne demek olduğunu , Müşteriye davranışı bu ve bunun gibi bir çok olayı Kasiyerlere Tscluplerde çalışan personellere öğretmeleri gerekmektedir.
Forma alacaksınız üzerinde barkot olmayacak , kasaya gideceksiniz fiş vermeyecekler. Böyle Amötörce satış olmas orası Tsclup ise herkes haddini bilecek.
Yorum