Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ama o zaman puma ile olan anlaşma sona ermişti.
    Şimdi de avea anlaşması sona erdi
    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Formaları avea üretmiyor ki.
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Olsun reklam değişti fiyat düşer illaki
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İnşallah.

Ama 20 tl gibi bir fiyata düşeceğini sanmıyorum. Parçalı formaları 59 tl yapmışlardı zaten. Diğerlerini de yaparlar belki ama diğerlerinden de kalmadı ki.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu tişöartlrden umut ve gökhanın üzerindekileri hiç beğenmedim.

Ceyhunun ki tam belli olmuyor, göremedim.

Egemenin üzerindeki mükemmel, tayfunun giydiği güzel ferhatın üzerindeki ni çocuk göstermiş.

Ama egemenin üzerindeki süper olmuş. Bir adet alacağım.

Yorum

• Hafta sonu Trabzondaydım.Müze ve ts club turu attım.Ts club'da kahve,çay kupası sordum yok,kalmamış...Bize her yer Trabzon yazılı t-shirt sordum,sadeectek beden ve tek renk kalmış...

Yani inanılacak gibi değil.Trabzon'da ts cluba giriyorum,alışveriş yapmaya hiçbişey yok...Ts clubda kalmadı diye bir bahane olmamalı...Yüzlerce olmalı her üründen...3 tane hanımefende dalga geçiyor orda bütün gün.Ondan sonra yok şu kulüp şu kadar ğrün satıyor, bizim taraftar ürün almıyor deniyor...Ne alalım,bi şey yokki...Bu arada yeni formalar berbat...türk tlekom reklamı hiç yakışmamış formaya, hele anorak ve eşofmanlar türk telekom işçilerinin iş kıyafetlerine benzemiş...
              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• ürün yelpazesini genişletmek lazım trabzonspor ürünlerini hayatımızın her anında giymeliyiz mesela yazları mayolar olabilir ama öle basit değil bu quiksilver ürünleri gibi bordo mavi trabzonspor arması gibi olabilir kışın için farklı öneriler olması lazım bence bu tslub işi için ayrı bi sırf bu vakit ayıracak insan lazım basit ürün üretmemek lazım die düşünüyorum
                Eski kullanıcı adı: olikos61
                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Resmi sitede yeni açılan Tsclupların telefonlarını ve adreslerini yazmamışlar.Çok zor ya iki satır adres yazmak.

Yorum

• Tsclub te bir ürün vardı bebek için elbise gibi ama şimdi çocuk giyim kategorisinde bulamadım.Çocuk giyim için tüm ürünleri görebilme şansımız varmı.Sitede tamamı yok sanırım bir kısmıda kaldırılmış.
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Hamsi RENKLİ formadan haber yokmu?

Yorum

• Dün bahçelievler maxi alışveriş merkezinin içindeki Ts Club,a gittim yeni formaların 15 gün sonra gelecegini söyledi tezgahtar bayan...

Sizin anlıyacagınız ürün almak isteyen TRABZONSPORLULAR işi gçü bırakıp her 15 günde bir Ts Clubların yolunu tutacak...

Böyle pazarlama departmanının içine turp suyu sıkmak lazım..

Antreman forması aldım bir adet..Fiyat etiketinin üstünü elle yazmışlar 75 tl olarak kasada barkotla okutmak yok fiş vermek yok...

Gelde isyan etme gelde amatörlüge kızma...
                        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Bugün İzmit Ts Club a Gidiyorum..

Elemana Soruyorum..:
                          "Yeni Formalar Gelmedimi.. - Gelmedi"
                          "Ne Zaman Gelir.. - Gelmez Stokta Yok."
                          "Ne Demek Stokta Yok.. - Sitede Görmedinmi Stokta Yok Yazıyor."
                          "Diğer Ts Clublara Nasıl Gitti O Zaman.. - Bilemem."

Şimdi Burada Kime Kızsam Bilemiyorum..?
                          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Kubilay oraya ürün gelince haberim olsun.
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Forma almaya kalksak alamıcaz yani. Hayırlısı acelemiz yok.
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• İstanbul / Tsclup mağazalarındaki Kasiyerlerin mutlaka Clup tarafından denetlenmesi lazım.

Müşteri memnuniyetinin ne demek olduğunu , Müşteriye davranışı bu ve bunun gibi bir çok olayı Kasiyerlere Tscluplerde çalışan personellere öğretmeleri gerekmektedir.

Forma alacaksınız üzerinde barkot olmayacak , kasaya gideceksiniz fiş vermeyecekler. Böyle Amötörce satış olmas orası Tsclup ise herkes haddini bilecek.

Böyle rezillik isportocularda yoktur . Yazık..
                                TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim