Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Burada önemli olan konu. Bütün taraftar ayni formayi almali. Biri turuncu digeri sadece mavi bir digeri çubuklu aldimi bu sefer tribünde forma varmi yok mu belli bile olmuyor. Tribün resmen renk cümbüsü oluyor.Arkadaslar bence herkes çubuklu almali. Hatta digerlerini klup satisa bile çikarmamali.
    Biliyoruz
    Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
    Toprak çökecek
    Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
    \"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
    Gidelim
    Yildizlarin çok oldugu
    Bir gökyüzü altina ...

Yorum

bencede formalar zaten anladim kadari ile pahali olmiyacak.. herkes çubuklu alsin sekilyapalim..
      Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
      Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..

Yorum

Yaw 10 milyona satilan NAYLON formalari aliyoruz da bunlari mi almayacaz...

Atay abi açikladi seneye biz yapacaz diye gerçi pahali degildi zaten
        formalar...Senede T-shirte veriyoruz o parayi ne olacak yani.....

Yorum

Önemli olan tribündeki uyum. Herkes farkli renkte forma alacaksa hiç alinmasin eskileri giyelim daha iyi. Ben tribünde etrafima bir bakiyorum, kimi turuncu forma giymis, kimi sadece mavi, kimisi sade bordo, kimisi su yesili, kimisi çubuklu, kimisi eski pumalardan..... anlayacaginiz herkes ayni formayi almali aksi durumda yine tribünler kötü görünecek. fener tribünlerinin yüzde 90'i sadece çubuklu giydigi için güzel görünüyor. Bizde biraz estetige dikkat edelim bence
          Biliyoruz
          Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
          Toprak çökecek
          Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
          \"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
          Gidelim
          Yildizlarin çok oldugu
          Bir gökyüzü altina ...

Yorum

Ewet formanin degil de renklerin uyumu çok önemli bizim tribünlerde
            bayraklar olmasa hangi takim oldugu anlasilmayacak nerdeyse....

ARKADASAR MÜMKÜN OLDUGUNCA ÇUBUKLU FORMA ALALIM....</span>

Yorum

Yeri gelmisken söylim...Sezon sonu indirimi basladi...

TARAFTAR FORMALARI: 29 YTL</span><br style="color: rgb(0, 0, 255); font-weight: bold;">
              <br style="color: rgb(0, 0, 255); font-weight: bold;">
              MAÇ FORMALARI: 43 YTL</span><br style="color: rgb(0, 0, 255); font-weight: bold;">
              <br style="color: rgb(0, 0, 255); font-weight: bold;">
              DAHA NE BEKLIYORUZ 5 milyon mu olacak...</span></font>

.Aksam aliyorum bi tane...

Yorum

İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi

İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi
                Bu seneki cubuklu Kappa formamizdan toplamakta fayda var.[img]smileys/smiley1.gif[/img]

valla kalmadi Apocum ama bende var uzun kollu çubuklu forma 60 ytl'ye satiyim istiyorsan 1 kere giyilmistir.[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

O kadarda degil Selcuk!Turkiye`de yasamiyoruz diye bizi tokatlayacagini mi zannettin? Para hesabini daha karistirmiyorum o kadar[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

Simdi sira taraftarda

KOMBINELER BITMELI
                  Trabzonspor Asbaskani Ömer Sari, gelecek yil lig ve Avrupa'da büyük hedefleri oldugunu belirterek, "Bunun için en az 3 kaliteli takviye yapacagiz. Herkes rahat olsun güçlü bir kadro olusturacagiz. Biz görevimizi yaparken, taraftarda kulübe destek oldugunu göstermeli. Tribün gelirimiz çok az. Bunun için takimin basarisina katki yapmak isteyen taraftarlar kombine almali. 15 bin kombine bitmeli. Iyi bir takim isteniyorsa herkes de bunun için katki yapmali" dedi.

Yeni formalar piyasada

TS CLUP ÜRÜNÜ: Trabzonspor'un kendi üretimi olan formalar pazartesi günü satisa çikiyor. Kappa ile anlasmayi iptal ederek kendi bünyesindeki TS Clup tarafindan yeni formalari üreten Bordo-Mavililer, bu yil 100 bin forma satisi gerçeklestirip, kulübe önemli bir gelir elde etmeyi amaçliyor. Baskan Yardimcisi Muammer Saka, kendi ürettikleri formalari daha ucuz fiyata satacaklarini belirterek, taraftarlardan formalara ilgi göstermelerini beklediklerini söyledi.
                  FIRTINA61

Yorum

yeni formalar çiksin onlardan alalim hem siteye bakiyorum çubuklu forma yok..

Yorum

peki formanin üzerinde reklam, amblem vb isaretler var mi? ve kumasi, kalibi nasil bilen varsa söylesin lütfen...

Yorum

illaki reklam olacak avea nin kumasi açiklamaya göre adidas in kullandigi kumas.. mis bakilacak..

Yorum

kappa güzeldi ama taraftara olmuyodu[img]smileys/smiley36.gif[/img]malum türk erkegi hafif göbekli[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          bu arada bizim yegen cinconlu idi istanbul maçina götürdüm bi de forma sözü verdim artik benden daha trabzonlu onada alalim bitane çiksinda hele formalar.
                          :::TS:::

Yorum

İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi
                            Yeri gelmisken söylim...Sezon sonu indirimi basladi...

TARAFTAR FORMALARI: 29 YTL<BR style="FONT-WEIGHT: bold; COLOR: rgb(0,0,255)"><BR style="FONT-WEIGHT: bold; COLOR: rgb(0,0,255)">MAÇ FORMALARI: 43 YTL<BR style="FONT-WEIGHT: bold; COLOR: rgb(0,0,255)"><BR style="FONT-WEIGHT: bold; COLOR: rgb(0,0,255)">DAHA NE BEKLIYORUZ 5 milyon mu olacak...

.Aksam aliyorum bi tane...

dostum o formalar kappa formalari, seneye kappa giymeyecegiz gerek yok forma almaya. ama hatira için istiyorsan buyur al.

Yorum

aslinda kappa da alinir bi tane haa... [img]smileys/smiley4.gif[/img]elden çikartmaya çalisiyorlar...
                              [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

Usaklar, benim size bir önerim olacak...Her ne kadar dogum günü,cart günü curt günlerine inanmasamda; Trabzonspor için bu günlerde karizmayi çizdirebilirim.Böyle günlerde (dogum günü,evlilik yildönümü,babalar günü,anneler günü,kadinlar haftasi[img]smileys/smiley1.gif[/img])herkes sevdigi bir kisiye bir forma hediye etsin.Bu kiz arkadasinizda olabilir,anneniz,babaniz,nisanliniz,ablaniz,kardesiniz,agabe yiniz,patronunuz da olabilir.Herkeseforma hediye edin...Faruk,Ati,Özgür,Harun v.s.manitanizlami bulusacaksiniz?bosver çiçegi kap hemen TS-CLUP tan bir forma al kizin gönlünü,zaten bu hediyeyi begenmese o kizdan sana hayir gelmez uzak dur...

Hatta ben diyorum ki bunu BMN olarak kampanya haline getirelim veburadan dalga dalga yayilalim.Bu sitede hedef 2000 forma olmalidir...Yönetici kardesler ne dersiniz?Satalim sezonun ilk formalarini...
                                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim