Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi

evet formalar 38 ytl

ben iki tane alicam bir turuncu bide mavi

sadece üst kismi mi 38ytl? yanlis anlamayin meraktan soruyorum... yoksa bi sürü almayi düsünüyorum formalardan... [img]smileys/smiley17.gif[/img]
    [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

İlk olarak armutcu61 tarafından gönderildi
      arkadaslar kappa formalari gercekten guzel ama bir sorun var gobegi olan kisiler mesela ben formayi rahat rahat giremiyorum gobek aynen ortada yeni formalarda ki en buyuk arzularimdan biri genis olmasidir umarim kappadakiler gibi olmaz[img]smileys/smiley4.gif[/img]

He ya [img]smileys/smiley4.gif[/img]Biz aar sikletleride düsünün yönetiiiim. Ne var ne yok her sey fora oluyor. Daha doorusu olmuyor [img]smileys/smiley2.gif[/img]Bi ara badi olucakmis diye okuduydum buralarda bi yerde ama insallah öyle diildir. olsa bile bizide düsünmüslerdir herhal.
      "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

Kulup kendi üretmiyomu formalari? Burda resimleri yayinlansa kime karsi tazminat söz konusu olacak ne alaka.
        Imkani olan yayinlasin resimleride bizde görelim.

Yorum

İlk olarak peja tarafından gönderildi
          Kulup kendi üretmiyomu formalari? Burda resimleri yayinlansa kime karsi tazminat söz konusu olacak ne alaka.
          Imkani olan yayinlasin resimleride bizde görelim.

Bize söylenen o kardesim.. Zaten 1 hazirana kadar demislerdi, Bugün internette görürsünüz büyük ihtimal,ya da gazatelerde falan[img]smileys/smiley2.gif[/img]
          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

İlk olarak sanatik tarafından gönderildi

Yeni formalar piyasada

Trabzonspor'un kendi üretimi olan formalar pazartesi günü satisa çikiyor.

karadenizgazete.com | 01.06.2005

haber dogruysa yayinlanmasinda sorun olmaz sanirim.
            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Valla büyük merakla bekliyoruz yeni formalari...ben kesin alicam..turuncu almayi düsünüyorum..umarim formalar kaliteli çikar...
              warning TRAP-ZONE...

Yorum

ismarlatacam birisine du bakalim
                İnsan ol evlat!

Yorum

Bu seneki cubuklu Kappa formamizdan toplamakta fayda var.[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                  "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                  Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

yeni formalari bende cok merak ediyorum ne yalan soyliyim
                    <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

pazartesi 6 haziran bizede 1 yada 6 demislerdi sanirim demekki 1 hafta daha sabrediceksiniz[img]smileys/smiley2.gif[/img]

yattara11
                      evet sadece üst 38 ytLagantha

bilgisayara falan atmak kolayda yasak ama yayinlanmasi [img]smileys/smiley2.gif[/img]

ama söyle anlatiyim turuncu forma güzel göze hos gözüküyor

diger formada v yaka güzel durmamis ama v yakanin omuzuna ve kollarina eklenen ts çok hos

bir diger formanin yakasi güzel ama kollarinda ve omuzunda ts yerine benek benek isaretler var o güzel durmamis.

yeter canlandirin kafanizda[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi
                        Bu seneki cubuklu Kappa formamizdan toplamakta fayda var.[img]smileys/smiley1.gif[/img]

valla kalmadi Apocum ama bende var uzun kollu çubuklu forma 60 ytl'ye satiyim istiyorsan 1 kere giyilmistir.[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

ben güven imzalarken gazete bir resimvar ve masaya serilmis birtane kappa forma var.. ve bu ne geçenseneki nede ondan önceki sneki forma yane yeni forma madem kendimiz üretecegiz neden yeni forma diktirilmis.
                          Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
                          Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..

Yorum

daha dusmedi ts clube hemen alacaz...
                            ÖlüMüNe BoRdO MaVi

Yorum

İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi

pazartesi 6 haziran bizede 1 yada 6 demislerdi sanirim demekki 1 hafta daha sabrediceksiniz[img]smileys/smiley2.gif[/img]

yattara11
                              evet sadece üst 38 ytLagantha

bilgisayara falan atmak kolayda yasak ama yayinlanmasi [img]smileys/smiley2.gif[/img]

ama söyle anlatiyim turuncu forma güzel göze hos gözüküyor

diger formada v yaka güzel durmamis ama v yakanin omuzuna ve kollarina eklenen ts çok hos

bir diger formanin yakasi güzel ama kollarinda ve omuzunda ts yerine benek benek isaretler var o güzel durmamis.

yeter canlandirin kafanizda[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

La Özgür diyorsun ki fantazi kurun olur mu öyle sey

Formalarin resimlerini bende gördüm çok kötü sayilmazlar. Kulüp bu sene formalardan daha çok kazanacak gibi.
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim