Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    @Harun-61 Çizgilerin kaleye dik olması garibime gitti. Hakemler ofsayt konusunda zorlansın da gol atalım diye mi yapıldı acaba ?
    Forvetlerin hali ortada. Is Onur'a kaldi. Düz ve sert vuracak birine carparak aglara gidecek

hikmetini bende bilmiyorum acikcasi.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

@Harun-61 Çizgilerin kaleye dik olması garibime gitti. Hakemler ofsayt konusunda zorlansın da gol atalım diye mi yapıldı acaba ?
      dikine oynayalım diye yapılmış olabilirmi acaba rakip için farketmiyor zaten abi

Yorum

Basit bir olay diye biliyorum. Basit bir biçme yöntemiyle sağlanıyor.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• ...son hatıralar...
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Hakemlerin o açıdan o çizgileri görebildiğini pek zannetmiyorum ben.

Yorum

• Vizyonspor Kulübü uyuyor.

İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Baştan söyleyeyim. Grafiker, tasarımcı vs değilim. Photoshop bilgim de yok gibi bir şey. Kulüp bilet basacak dendi ama bir t-shirt tasarımı yapıldı mı? Şimdiye kadar TS Club'larda satılan bir ürün yok. Bir kulüp kaç kez yeni stada geçer, eski stadına kaç kez veda eder?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X
              WhatsApp Resmi İletişim