Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zemin iyi arkadaşlar ama bence bu stada daha fazla yatırım yapılmayacak.Akyazı falan filan ayağına idare ediverin artık...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Manisa maçı öncesi Avni Aker zemini.Fotolar bugüne ait.

Sen ağlat biz severiz seni...
      Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
      ts_mania

Yorum

• Uzunluk ne gada ya bu fotodan kısa gibin geldi baaAma harbiden 100m üstü değil sanırsam

Yorum

• Zemin çok güzel görünüyor
          FIRTINA

Yorum

• Dün Real Madrid'in zeminini gördükten sonra, buna da şükür diyorum, tabi hayalimiz Anfield Road gibi zemini

Yorum

• aynen ya liverpool zemini mermer gibi arkads kaymak gibi zemin yapmıslar adamlar misketlen top oynanır o zeminde

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün Real Madrid'in zeminini gördükten sonra, buna da şükür diyorum, tabi hayalimiz Anfield Road gibi zemini
                Bu akşam İnönü'nün zemine bak sen
                Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Şu an belki de süper ligdeki en kaliteli zeminlerden birine sahibiz(gerçi süper ligdeki zemin kalitesi de tartışmaya açık ya...) her ne olursa olsun.Kötünün iyisi de diyebilirsiniz sadece iyi de ama "iyi".Zaten olağanüstü durumlar olmadığı sürece Avni Aker'in zemini hep Türkiye'nin en iyi zeminlerinden olmuştur.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• bjk maçına çok daha iyi olur
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dün Real Madrid'in zeminini gördükten sonra, buna da şükür diyorum, tabi hayalimiz Anfield Road gibi zemini
                      Aynen öyle. Dün aksam özetlerde gördüm sok oldum. Avni Akerdeki zemin daha iyi.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Resimler icin tsk ederim. Zemin haketten gittikce mükemmelesiyor.
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• sivas maçında zemin fena değildi, gittikçe düzeliyo gibi

Yorum

• Bursanın zemini övenler vardı. Bu hafta görmüşlerdir övdükleri zemini.! Bizim zemin gayet güzel.
                            Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bursanın zemini övenler vardı. Bu hafta görmüşlerdir övdükleri zemini.! Bizim zemin gayet güzel.
                              Bu nasıl oldu ben de şaşırdım adamların zemini bizimkinden çok daha
                              iyi görünüyordu, ama geçen hafta zeminler yer değiştirmişti sanki.
                              1 haftada zeminin yapısı değişebiliyor demekki
                              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu an belki de süper ligdeki en kaliteli zeminlerden birine sahibiz(gerçi süper ligdeki zemin kalitesi de tartışmaya açık ya...) her ne olursa olsun.Kötünün iyisi de diyebilirsiniz sadece iyi de ama "iyi".Zaten olağanüstü durumlar olmadığı sürece Avni Aker'in zemini hep Türkiye'nin en iyi zeminlerinden olmuştur.
                                maalesef katılıyorum abi sana en iyi zemin bizde şuan...fakat anlamadığım birşey var ve herr maçta babamla aynı şeyi tartışıyoruz..ya bu ingiliz takımlarının zemini 'kaymak' gibi adamların attığı sıradan bir pas bile maçı izlerken bana zevk veriyor süzüle süzüle gidiyor top.bizde adam bi pas atıyor top diğer adamın ayağına gelene kadar 50 defa zeminde sekiyor..bizde ingilizlerin yaptığı zeminlerin aynısından yapalım çok mu zor bu işler anlamadımki..
                                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim