Zemin iyi arkadaşlar ama bence bu stada daha fazla yatırım yapılmayacak.Akyazı falan filan ayağına idare ediverin artık...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Bu akşam İnönü'nün zemine bak senİlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Real Madrid'in zeminini gördükten sonra, buna da şükür diyorum, tabi hayalimiz Anfield Road gibi zemini
Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
Şu an belki de süper ligdeki en kaliteli zeminlerden birine sahibiz(gerçi süper ligdeki zemin kalitesi de tartışmaya açık ya...) her ne olursa olsun.Kötünün iyisi de diyebilirsiniz sadece iyi de ama "iyi".Zaten olağanüstü durumlar olmadığı sürece Avni Aker'in zemini hep Türkiye'nin en iyi zeminlerinden olmuştur.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Aynen öyle. Dün aksam özetlerde gördüm sok oldum. Avni Akerdeki zemin daha iyi.İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Real Madrid'in zeminini gördükten sonra, buna da şükür diyorum, tabi hayalimiz Anfield Road gibi zemini
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Bu nasıl oldu ben de şaşırdım adamların zemini bizimkinden çok dahaİlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursanın zemini övenler vardı. Bu hafta görmüşlerdir övdükleri zemini.! Bizim zemin gayet güzel.
iyi görünüyordu, ama geçen hafta zeminler yer değiştirmişti sanki.
1 haftada zeminin yapısı değişebiliyor demekkiT.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
maalesef katılıyorum abi sana en iyi zemin bizde şuan...fakat anlamadığım birşey var ve herr maçta babamla aynı şeyi tartışıyoruz..ya bu ingiliz takımlarının zemini 'kaymak' gibi adamların attığı sıradan bir pas bile maçı izlerken bana zevk veriyor süzüle süzüle gidiyor top.bizde adam bi pas atıyor top diğer adamın ayağına gelene kadar 50 defa zeminde sekiyor..bizde ingilizlerin yaptığı zeminlerin aynısından yapalım çok mu zor bu işler anlamadımki..İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an belki de süper ligdeki en kaliteli zeminlerden birine sahibiz(gerçi süper ligdeki zemin kalitesi de tartışmaya açık ya...) her ne olursa olsun.Kötünün iyisi de diyebilirsiniz sadece iyi de ama "iyi".Zaten olağanüstü durumlar olmadığı sürece Avni Aker'in zemini hep Türkiye'nin en iyi zeminlerinden olmuştur.'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum