Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oyunumuzu doğrudan etkilediğini düşünüyorum, bu rezalete nasıl göz yumuluyor ? Bu kadar amatörlükte artık sıktı gerçekten. Dalga geçmeyen bir Rıdvan kalmıştı, o da patates tarlası dedi tam oldu.

Milli arada 200-300 bin euro verip halledemediler mi şu işi ? Sadri Şener döneminde yanılmıyorsam bu civarda bir rakama Hollanda dan elit kulüplerin sahasında gördüğümüz özel çim getirilmişti, bunun miladı doldu kaç sene oldu bakımda yapılmıyor yayla çimi mi bu inek mi otlatacağız üstünde ? Oyunu da engelliyor görüntü olarak zaten rezil ediyor ne olacak bu çimin hali diyende yok. Millet dalga geçiyor utanıyoruz, yönetimde adam kalmadı ki şu işlerle birileri ilgilensin.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Artik stada hybrid zemin sermenin zamani geldi... Su an piyasada olan en modern ve en iyi zemin.
      Yari suni yarisi gercek cim..

Almanyada en son bayern münih bu cimi stada yerlestirdi..
      Videoda ne kadar iyi bir zemin oldugunu gösteriyorlar..

En son Punisher-61 tarafından düzenlendi; 20.09.2015, 17:03.
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• En değerli futbolcusunu bile bu çimlere kurban vermiş olan yönetim aklıbaşında bir şekilde tedbirlerini alıyor !

Yuhhh ! Çüşşş !.. Hatta ohaaaaaaaaaa !...
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Türkiye'nin zirve kulübünün vasıfsız yöneticileri ve çalışanları
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yeni stada hybrid zemini yapmayan yönetim bu takıma ihanet eder.

Zeminin kötü olması bize - puanlar olarak geri dönüyor.
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• Zemine acilen bir şey yapılmalı. Patates tarlasına dönmüş.

Yorum

• 1461 de Avni Aker'de oynuyormuş. Bu bile bile lades değil mi ey yönetim diyeceğim ama yönetim var mı?
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• hic bakim yapmiyorlar. bari cimleride bicmesinler

Yorum

• Milyon dolarlık futbolcular bu zeminde mi oynamalı.

Amatörlükte son nokta, içler acısı bir durumumuz var.

Yorum

• Yorum

• Her sezon başında,hiçbir yönetim,hiçbir şekilde şu zemini hazır hale getiremedi.
                        Tıpkı hiçbir yönetimin,yeni sezon kampı öncesi transferleri bitirememesi gibi.
                        Usta yönetiminin transferdeki haklı mazeretleri ve yeni stadyum çalışmaları olsa bile kadroda alternatifsiz mevki ve bu zemin bu halde OLMAMALIYDI!
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• yıllardır her sezon başında zeminin geldiği durum aynı . ekim ayında bakımdan geçer sonrasında da mis gibi zeminde oynanırdı maçlar.
                          trabzonun yazın sahip olduğu nemli hava ve yağışlar zemine çok olumsuz etki yapıyormuş . bizim oranın yağmuru nem ile birleşince zemine çok olumsuz etki bırakıyormuş . bunu 1-2 sene önce nerede okumuştum tam hatırlamıyorum .
                          ya bizim oranın yaz aylarındak hava koşullarına uygun çim getirilmiyor , ya da aynı hava koşullarıyla başadecek yeterli donanıma sahip değiliz .
                          ama yıllardır yaz sonlarında zeminin aynı durumu alması gerçekten de bilmediğimiz bir durum olduğunun göstergesi bana kalırsa.
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Başkan bahçıvanı göndermeye kalkıyoruz iki bakan devreye giriyor diyordu, bir ilgisi var mıdır acaba?

Kötü bakılsa da neden üst üste maç yapılmasına izin veriliyor?

Bir de şu soru aklıma geliyor. Buralara golf sahaları yapılması gündemde. Krampon darbelerine maruz kalmayacaklar ama yine de bir çözümünü bulmadan bu yatırımları yapmıyorlardır değil mi?
                            En son Travelair tarafından düzenlendi; 27.09.2016, 10:41.

Yorum

• Son hali:

*
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• [MENTION=192]Harun-61[/MENTION] Çizgilerin kaleye dik olması garibime gitti. Hakemler ofsayt konusunda zorlansın da gol atalım diye mi yapıldı acaba ?
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim