İlk olarak Furkan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord
Daraltma
X
-
bu cok önemli bir mevzu.İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleelektronik reklam panoları olacakmı?
eskisehir bile yapti, Samp. Ligi icin olmasi gerekiyor.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Ş.liginde elektronik reklam panoları kullanılmıyor.İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu cok önemli bir mevzu.
eskisehir bile yapti, Samp. Ligi icin olmasi gerekiyor.
Lig için iyi olur tabi.Ayrı hava katıyor stada.
Yorum
-
Sesin içeride kalması için kenarlar tamamen kapatılmalı....İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
sadece bu köşesi birleşiyor.
Hata kale arkalarının üstüde kapatılsaydı çok iyi olurdu.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Umarım doğrudurda maç istanbulda oynanır. Trabzondaki taraftara kaldıysak yine hüsraaan yine hüsraaannn.. İstanbulda 70000i buluruz bu sefer..İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugun bi gazetede stadın ilk maçlara yetişmeyeceği yazılmıştı,umarım o haber doğru değildir..- OF - HALT -
twitter: @burakkapii
Yorum
-
harbiden elektronik reklam panolar şart ya niye yapılmıyor hala bir çok takımda var bu ?İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefotoğraflardan görebildiğim kadarıyla zeminin maşallahı var,nazar değmesin.bir de acaba elektronik reklam panoları konacak mı bu sefer acaba bilgisi olan var mı?kesinlikle olmalı bence çok farklı bir hava katar stadımıza.ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !
Yorum
-
Artık sinirlenmeye başladım bu lafları duyunca. Trabzon'da oynanır arkadaşlar Trabzonspor'un maçları. O stadta yetişir, Olimpiyat'da oynamamıza gerek yok. Bizim evimiz, Avni Aker'dir.İlk olarak taroMİSAKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım doğrudurda maç istanbulda oynanır. Trabzondaki taraftara kaldıysak yine hüsraaan yine hüsraaannn.. İstanbulda 70000i buluruz bu sefer..
Ayrıca bir sorum olacak bu işten anlayan arkadaşlara. İnönü'nün yeni açık tribününü gördüyseniz bilirsiniz, stadyumdan ayrı beyaz bir çatı var orada. Ben yanından her gün geçerken bakıyorum da çok pahalı bir şeye benzemiyor
Belki Avni Aker'e daha düşük kalitede stadın rengine uygun olarak böyle bir çatı yapılsa 2-3 sene için, maliyeti çok mu fazla olur ?
En son mda61 tarafından düzenlendi; 07.07.2011, 22:34.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Tamam kardeşimde sende çok iyi biliyosun Avni Aker'de Şampiyonlar Ligi için gereken ortamı yakalayamıyoruz olimpiyatta 60 bin 70 bin kişinin önünde oynamak var eminim çok daha etkili oluruz maçlarda...İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık sinirlenmeye başladım bu lafları duyunca. Trabzon'da oynanır arkadaşlar Trabzonspor'un maçları. O stadta yetişir, Olimpiyat'da oynamamıza gerek yok. Bizim evimiz, Avni Aker'dir.
Ayrıca bir sorum olacak bu işten anlayan arkadaşlara. İnönü'nün yeni açık tribününü gördüyseniz bilirsiniz, stadyumdan ayrı beyaz bir çatı var orada. Ben yanından her gün geçerken bakıyorum da çok pahalı bir şeye benzemiyor
Belki Avni Aker'e daha düşük kalitede stadın rengine uygun olarak böyle bir çatı yapılsa 2-3 sene için, maliyeti çok mu fazla olur ?
Çatı işine gelince maliyetli olmaz pek zaten hükümet 6 milyon tl sağlayacaktı stadyum için ?Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
trabzonsporu trabzona bağlayıp kalmak bizim için yanlış olur.Düşünün olimpiyatda bir maç ve 60 bin küsür seyirci ile büyük bir avrupa klübüne oynuyorsunuz.Yapacağınız reklam hem transferde hemde popülarite olarak hemde kendi oyuncularımızın işi daha ciddiyete almasını sağlar.Trabzonspor nerde nasıl başarılı olursa orda oynar tabiki bunda bence bir sıkıntı yok.Ki ben Trabzonda yaşamama rağmenTrabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması :)...
Yorum
-
İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleelektronik reklam panoları olacakmı?
bu konunun klüple değil de anlaşılan reklam ajansıyla ilgili olduğunu düşünüyorumBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak Rockwaryum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şuan Tartışmasız Türkiyedeki en iyi zemin bizim staddadır herhalde
Yavaşşş
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
Yavaş derken sen başka takımlısın galiba Fatih bizdeki zemini beğenmiyormusun hangi takımın zemini bizimkinden iyi söyleİlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYavaşşş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum