Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İyide burası böyleydi zaten
    Kapının yeri değişmiş sadece..Eski yerine başka bir giriş yapacaklar herhalde.
    her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      elektronik reklam panoları olacakmı?
      bu cok önemli bir mevzu.

eskisehir bile yapti, Samp. Ligi icin olmasi gerekiyor.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu cok önemli bir mevzu.

eskisehir bile yapti, Samp. Ligi icin olmasi gerekiyor.
        Ş.liginde elektronik reklam panoları kullanılmıyor.

Lig için iyi olur tabi.Ayrı hava katıyor stada.

Yorum

• İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sadece bu köşesi birleşiyor.
          Sesin içeride kalması için kenarlar tamamen kapatılmalı....

Hata kale arkalarının üstüde kapatılsaydı çok iyi olurdu.....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bu arada twentedeki bir tribun coktu

En son Altan 61 tarafından düzenlendi; 07.07.2011, 14:48.

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bugun bi gazetede stadın ilk maçlara yetişmeyeceği yazılmıştı,umarım o haber doğru değildir..
              Umarım doğrudurda maç istanbulda oynanır. Trabzondaki taraftara kaldıysak yine hüsraaan yine hüsraaannn.. İstanbulda 70000i buluruz bu sefer..
              - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fotoğraflardan görebildiğim kadarıyla zeminin maşallahı var,nazar değmesin.bir de acaba elektronik reklam panoları konacak mı bu sefer acaba bilgisi olan var mı?kesinlikle olmalı bence çok farklı bir hava katar stadımıza.
                harbiden elektronik reklam panolar şart ya niye yapılmıyor hala bir çok takımda var bu ?
                ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• İlk olarak taroMİSAKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Umarım doğrudurda maç istanbulda oynanır. Trabzondaki taraftara kaldıysak yine hüsraaan yine hüsraaannn.. İstanbulda 70000i buluruz bu sefer..
                  Artık sinirlenmeye başladım bu lafları duyunca. Trabzon'da oynanır arkadaşlar Trabzonspor'un maçları. O stadta yetişir, Olimpiyat'da oynamamıza gerek yok. Bizim evimiz, Avni Aker'dir.

Ayrıca bir sorum olacak bu işten anlayan arkadaşlara. İnönü'nün yeni açık tribününü gördüyseniz bilirsiniz, stadyumdan ayrı beyaz bir çatı var orada. Ben yanından her gün geçerken bakıyorum da çok pahalı bir şeye benzemiyor Belki Avni Aker'e daha düşük kalitede stadın rengine uygun olarak böyle bir çatı yapılsa 2-3 sene için, maliyeti çok mu fazla olur ?
                  En son mda61 tarafından düzenlendi; 07.07.2011, 22:34.
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Artık sinirlenmeye başladım bu lafları duyunca. Trabzon'da oynanır arkadaşlar Trabzonspor'un maçları. O stadta yetişir, Olimpiyat'da oynamamıza gerek yok. Bizim evimiz, Avni Aker'dir.

Ayrıca bir sorum olacak bu işten anlayan arkadaşlara. İnönü'nün yeni açık tribününü gördüyseniz bilirsiniz, stadyumdan ayrı beyaz bir çatı var orada. Ben yanından her gün geçerken bakıyorum da çok pahalı bir şeye benzemiyor Belki Avni Aker'e daha düşük kalitede stadın rengine uygun olarak böyle bir çatı yapılsa 2-3 sene için, maliyeti çok mu fazla olur ?
                    Tamam kardeşimde sende çok iyi biliyosun Avni Aker'de Şampiyonlar Ligi için gereken ortamı yakalayamıyoruz olimpiyatta 60 bin 70 bin kişinin önünde oynamak var eminim çok daha etkili oluruz maçlarda...

Çatı işine gelince maliyetli olmaz pek zaten hükümet 6 milyon tl sağlayacaktı stadyum için ?
                    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• trabzonsporu trabzona bağlayıp kalmak bizim için yanlış olur.Düşünün olimpiyatda bir maç ve 60 bin küsür seyirci ile büyük bir avrupa klübüne oynuyorsunuz.Yapacağınız reklam hem transferde hemde popülarite olarak hemde kendi oyuncularımızın işi daha ciddiyete almasını sağlar.Trabzonspor nerde nasıl başarılı olursa orda oynar tabiki bunda bence bir sıkıntı yok.Ki ben Trabzonda yaşamama rağmen
                      Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması :)...

Yorum

• Şuan Tartışmasız Türkiyedeki en iyi zemin bizim staddadır herhalde

Yorum

• İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          elektronik reklam panoları olacakmı?

bu konunun klüple değil de anlaşılan reklam ajansıyla ilgili olduğunu düşünüyorum
                          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Rockwaryum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şuan Tartışmasız Türkiyedeki en iyi zemin bizim staddadır herhalde

Yavaşşş
                            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Zemin konusunda golf federasyonu ve onun nezlinde Ahmet Ağaoğlu'nun büyük katkısı var...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yavaşşş
                                Yavaş derken sen başka takımlısın galiba Fatih bizdeki zemini beğenmiyormusun hangi takımın zemini bizimkinden iyi söyle

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim