Fotoğraf ,isteyen arkadaşlar fotoğraflık bir şey yok.. Gecekondu yıkıldı alan boş herhangi bir şey yapılmadı henüz..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord
Daraltma
X
-
Serdar Bali'yi agit yakarken görmedigine eminmisin ??İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotoğraf ,isteyen arkadaşlar fotoğraflık bir şey yok.. Gecekondu yıkıldı alan boş herhangi bir şey yapılmadı henüz.."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak Furkan 96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇalışmalar başladı tribün yapıyorlar oraya altıda soyunma odası olacakmış
resimleri nereden aldinizsakin olun...
Yorum
-
Haber61'de var bugünün haberiİlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresimleri nereden aldiniz
Yorum
-
digerlerinden buyukmu kucukmu olcak kapasite fikriniz varmi?İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün bende stadyumun yanından geçtim....
Direkleri kurmuşlar çalışmaya başlamışlardı....
Tribünler portatif olduğundan yapım işinin çok süreceğini zannetmiyorum....sakin olun...
Yorum
-
kale arkalarının seviyesine kadar yükseltileceğini ama Kapalı kadar olmayacağını düşünüyorum....İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledigerlerinden buyukmu kucukmu olcak kapasite fikriniz varmi?Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum